- 9 Mayıs 2022
- 3.904
- 3.519
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.641
Hayırlı olsun. Predictor pek yanılmaz durdukça da bu kadar koyulaşmazkızlar gunaydın 11 eylul transferı olarak ılk gunu saymadan 9.gunum erken gebelık yaptım az once ovıtrelle ıkı haftanoncr carsambaydı heralde pozıtıf dı mı hıc belırtım yoktu ama.bes dakıka ıcınde boyle oldu basta sılıktı ama
inşallah kan günüm cumaydı ama şimdi gıdıp verecegım ınsalalh saglıkla ilerler hepımızınkınHayırlı olsun. Predictor pek yanılmaz durdukça da bu kadar koyulaşmazsağlıkla kucağınıza alın inşallah
Cumayı bekleseydiniz aslında artacak mı diye sürekli telaş etmezdinizinşallah kan günüm cumaydı ama şimdi gıdıp verecegım ınsalalh saglıkla ilerler hepımızınkın
AminVar var bence hayırlı olsundarısı bize inşallah
Cokta erken değil canım 7. Gün aksamı yaptımm ama silik bile cıkmadı bugun sabah hayali bi cizgi var belli belirsiz bugun kan vermeyi dusunuyorumtesekkr ederm sen cok erken yapmıstın gün olarak sanırım tekrrladn mı bugn
Ne yaptın canım testi tekrarladın mıAminnn canım benimm, zor günler geride kalmış inşallah şimdi Allahım daha güzel günler göstersin ,2. mucizeyi yaşatsın ,göz aydınlığı bi bebiş versin sana aminnnben hissediyorum olacak
Merhabalar günaydın. Progestan mide bulantısı yapıyor bu sefer doktorum fitil olarak kullanmamı istedi böyle kullanınca olmadı bulantım.Merhaba.hormon ilaçları bende çok bulantı yaptı.sizde de oldu mu.bide kusamama fobim var benim.bu halde nasıl yaptırcam bilmiyorum.
Var varAminbnmde 6.günüm varmı sizce arkadaşlar
Sen gözünle görüyorsan o çizgiyi vardır canım kan için cok erken ama testle koyulaşmayı beklesen daha kolay olur senin içinCokta erken değil canım 7. Gün aksamı yaptımm ama silik bile cıkmadı bugun sabah hayali bi cizgi var belli belirsiz bugun kan vermeyi dusunuyorum
Bekleyemiyorum canım moralim o kdr bozuldukiSen gözünle görüyorsan o çizgiyi vardır canım kan için cok erken ama testle koyulaşmayı beklesen daha kolay olur senin için
Tahmin edebiliyorum canım inankiBekleyemiyorum canım moralim o kdr bozulduki
İnşallahVar var
dayanamadım ıkı embrıyoydu değer yüksek mi cok meraktayımCumayı bekleseydiniz aslında artacak mı diye sürekli telaş etmezdinizorda bebiş netice de
Günaydın bende 2 gündür fitil olarak kullandım ama yine de yaptıMerhabalar günaydın. Progestan mide bulantısı yapıyor bu sefer doktorum fitil olarak kullanmamı istedi böyle kullanınca olmadı bulantım.
benım 10.günüm bugun ama anca cıktı slik bi şekilde sonradan bıraz koyulaştı bır de predictor mu yaptıgın yarın sabah onla yapsaydınBekleyemiyorum canım moralim o kdr bozulduki
amin dualarımdasın hep kendıme ederken burdakılere de ettımVar var bence hayırlı olsundarısı bize inşallah
Bende ikitane yaptım sizinki gibi silik çıktıAminbnmde 6.günüm varmı sizce arkadaşlar
Bende ikitane yaptım sizinki gibi silik çıktı
Sizin kaçıncı gün oldu transferinizGünaydın bende 2 gündür fitil olarak kullandım ama yine de yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?