- 9 Mayıs 2022
- 3.904
- 3.519
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.401
Anladım ama bende bilmiyorum tecrübeli değilim tüp bebekte biraz farklı sanırım hesaplama yöntemi hiç anlayamadım anlarsanız bize de yazınNasip olursa bu benim ikinci gebeliğim kızımda son adet tarihine göre hesaplıyorlar ben de perşembe gidicem keseyi görür müyüm diye merak ettim o sebepten sormuştum
Tamam öyleyse sevindimYok dün gece peçeteyle silince kahverengi geldi sonrasında gelmedi hiç. Doktoruma yazdım sıkıntı yok kanaman yoğunlaşırsa sıkıntı var demektir dedi yani içimi rahatlattı
Kızım da tüp bebek benim adet gününe göre hesaplamışlardıAnladım ama bende bilmiyorum tecrübeli değilim tüp bebekte biraz farklı sanırım hesaplama yöntemi hiç anlayamadım anlarsanız bize de yazın
benim kızımda tüp bebek evet adet gününe göre hesaplamıştı doktorKızım da tüp bebek benim adet gününe göre hesaplamışlardı
Öyle mi o zaman bi hesap edeyim ben evet çağırdıkları tarihte tam 6. Hafta bitmiş oluyor. Hesap edelim bi demişlerdi zaten demekki bunu hesapladılar. Kalp atışı duyulabilirKızım da tüp bebek benim adet gününe göre hesaplamışlardı
Bitmiş zaten bişey kalmamış ama leken var diye doktorun belki erken yapmanı isteyebilirdi gecmezse yada artarsa söyle ozamanYok aşkım ben test yapıp kendime o kötülüğü yapmıcam iki kere neler yaşadığımı Allah biliyor. Perşembe günü test gümü direkt gidip kan vericem en temizi
Üzülme dicem ama mumkun degil, dondurulmuslarinla tekrar deneme şansın var. Umarim en doğru zamanda olacakMaalesef olmadı
Maalesef olmadı
Ben oldum canım iki tane 5.gun embriyosu öyle bariz bi belirtim yok valla hafif göğüs uclarim sızlıyor o kadar birde bugün hasta olacak gibiyim kırgın hissediyorum kendimi sende varmı belirti falan13 eylülde transfer olanlar her hangi belirti yasiyormusunuz yeni üye oldum
Öyle mi o zaman bi hesap edeyim ben evet çağırdıkları tarihte tam 6. Hafta bitmiş oluyor. Hesap edelim bi demişlerdi zaten demekki bunu hesapladılar. Kalp atışı duyulabilir
Öyleys
Büyük ihtimalle,hayırlıca hepimiz görürüz inşaallah çok heyecanlıÖyle mi o zaman bi hesap edeyim ben evet çağırdıkları tarihte tam 6. Hafta bitmiş oluyor. Hesap edelim bi demişlerdi zaten demekki bunu hesapladılar. Kalp atışı duyulabilir
Öyleyse.
Olabilir hayırlısıKızlarrr az önce wc girdim silince pembemsi leke geldi bugün 8. Günüm oluyor yerleşme kanaması mıdır?
göğüs ağrısı hiç yok bende tutmamış olabilirmiBen oldum canım iki tane 5.gun embriyosu öyle bariz bi belirtim yok valla hafif göğüs uclarim sızlıyor o kadar birde bugün hasta olacak gibiyim kırgın hissediyorum kendimi sende varmı belirti falan
Tekrar denersiniz doğru zamanda olur inşÜzülme dicem ama mumkun degil, dondurulmuslarinla tekrar deneme şansın var. Umarim en doğru zamanda olacak
Yoo bence alakası yok canım çoğu belirtiler hamilelik öğrendikten sonra basliyor diye biliyorum ben şuan ki bütün belirtilerimiz ilaçlardan zaten o yüzden kendini çok dinleme Rabbim nasip ederse olacak dua et bolca biz elimizden geleni yaptık gerisini Allah'a havale ettik hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallahOlabilir hayırlısı
göğüs ağrısı hiç yok bende tutmamış olabilirmi
Aynen öyle hani çünkü genelde ilk muayene ücretsiznya . Şimdi iki güne gitsen k kese görünür dicek ki bı haftaya gel bebebk sonra bı hafta kalp atışı falan fistan zaten bu süreç 2 hafta olur rahat. Tek seferde işte randevu veriyorlar bence daha güzel . Benm de yarın insallwh kan tekrar iki katına çıkar 1000 olursa bakalım bana kaç güne randevu verirlerÖyle miii inşallah öyledir.dediğiniz gibi olabilir doğru şimdi bi düşündüm de sürekli sürekli uğraştırmamak için o şekildedir.
17 gün var daha.
Aynen daha mantıklı dediğiniz gibi. Size de işte hesap edip ona göre verirler muhtemelen son adet gününüze göreAynen öyle hani çünkü genelde ilk muayene ücretsiznya . Şimdi iki güne gitsen k kese görünür dicek ki bı haftaya gel bebebk sonra bı hafta kalp atışı falan fistan zaten bu süreç 2 hafta olur rahat. Tek seferde işte randevu veriyorlar bence daha güzel . Benm de yarın insallwh kan tekrar iki katına çıkar 1000 olursa bakalım bana kaç güne randevu verirler
Canım benim göğüslerim transfer öncesinden itibaren ağrıyor yürürken bile ağrıyor bunlar progestan fitil ve progestan dex iğne yüzünden oluyor çünkü Dr transfer gününden önce bana bunları kullandırdı o yüzden belirt olarak görmedim ben bu durumu. Ve geçen gün banyo etmeden önce aynadan göğüslerimde damarları net şekilde fark ettim hatta daha önce hep varmıydı yoksa ben mi belirti arıyorum dedim anneme gösterdim annem görmedi mesela. Dün gece de lekelenmem oldu 3 gündür bağırsaklarım çok fazla çalışıyor hep acıkıyorum iki gün önce adet sancısı çektim. Bugün transferimin 8. Günü 5. Gün embriyosu 21 Eylül test tarihimBen bir iki kere soru sordum ama kimse yanıtlamadıgoguste sızlama ve yeşilimsi mavimsi damarları cıkan Oldumu ?
Benım yarın test gunum 2 gündür belırgın sekılde damarlarım var baya belırgın agrı degıl sızlama yasıyorumCanım benim göğüslerim transfer öncesinden itibaren ağrıyor yürürken bile ağrıyor bunlar progestan fitil ve progestan dex iğne yüzünden oluyor çünkü Dr transfer gününden önce bana bunları kullandırdı o yüzden belirt olarak görmedim ben bu durumu. Ve geçen gün banyo etmeden önce aynadan göğüslerimde damarları net şekilde fark ettim hatta daha önce hep varmıydı yoksa ben mi belirti arıyorum dedim anneme gösterdim annem görmedi mesela. Dün gece de lekelenmem oldu 3 gündür bağırsaklarım çok fazla çalışıyor hep acıkıyorum iki gün önce adet sancısı çektim. Bugün transferimin 8. Günü 5. Gün embriyosu 21 Eylül test tarihim
Benim halen daha herhangi bir göğüs hassasiyetim yok dediğiniz gibi damarlanma sa mevcut değil.Benım yarın test gunum 2 gündür belırgın sekılde damarlarım var baya belırgın agrı degıl sızlama yasıyorum
İki gün önce 42 ydi . Dr um çok fazla bi düşüş olmamış bazen böyle dalgalanmalar olup sonradan yükselme olabiliyor ama kimyasal da olabilir dedi ilaçlara devam etmemi söyledi persembe tekrar test verip görüşeceğiz tabi ama hiç umudum yokDegerin cokk güzel dilmiydi senin nasil düsmüs canim bu kadar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?