- 22 Nisan 2023
- 283
- 396
- 23
- 26
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #3.361
Evet yarın bayada erken verdi inşallah görürrüz seninde betan yarınmış çok seviniriz inşallahkese için tarihin az kalmıştı galiba vesvese yapmayın güzel düşünün güzel olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yarın bayada erken verdi inşallah görürrüz seninde betan yarınmış çok seviniriz inşallahkese için tarihin az kalmıştı galiba vesvese yapmayın güzel düşünün güzel olsun
Ayyyy çok heycanlı inş yerleşme kanamasıdırKızlarrr az önce wc girdim silince pembemsi leke geldi bugün 8. Günüm oluyor yerleşme kanaması mıdır?
Ciktimi sonucunuzİnşallah
Kese ve yolksac görürsün canımBenimde ultrason günüm belli oldu kızlar
6 Ekim herhalde sadece kese görürüm o gün Allah izin verirse değil mi ?
umarım sağlıcakla tutunur bebişiniz.aynı gün transfer olmuşuz.Hakkımızda hayırlısı inşallahBe ide eklermisiniz 15 Eylül'de transfer oldum
sağlıcakla kucağınıza alırısınız inşallah,hayırlı olsun.kaçıncı gün embriyosu transfer edildi acaca.ben de cuma günü trnasfer oldum 3.gün embriyosu hiç bir belirtim yok.6.gün vermiştim 90 ya da 100 lü bir değerdi.
Anladım hayırlısı artık sağlıklıca olsun daKese ve yolksac görürsün canım
teşekkür ederim. o 2020 deki gebeliğimdi çok şükür 2 buçuk yaşında kızım var.sağlıcakla kucağınıza alırısınız inşallah,hayırlı olsun.kaçıncı gün embriyosu transfer edildi acaca.ben de cuma günü trnasfer oldum 3.gün embriyosu hiç bir belirtim yok.
Cuma günü yapıcam korkuyorum11 eylül transfer olanlar test yaptınız mı
2 EylülEkleyeyim ne zaman transfer olmuştunuz.
benim de bugün belli oldu 27 eylülBenimde ultrason günüm belli oldu kızlar
Bence moralini yüksek tut üzüllme inancını kaybetme sakın çok erken henüz test günümüz içinAtmadım testi ama çıkmadı hiçbişey. 6 gün önceden gösterir diyor üzerinde. Olsa çıkardı yüksek ihtimal
ALLAH bağışlasın.İNŞALLAH çok güzel ilerler sonuçlarınız.ben çok ağır grip oldum transfer öncesi ne ilaç kullanabildim ne de transferi iptal etmeye gönlüm razı oldu.umarım tutunmuşlardır sağlıcakla.Akşamdan beri göğüslerimi yokluyorum kendimi deli gibi hissediyorum :)teşekkür ederim. o 2020 deki gebeliğimdi çok şükür 2 buçuk yaşında kızım var.
şimdi 8 eylülde 5.gün embriyosu transfer edildi. idrarda pozitifi gördüm yarın 12.günüm kan vericem. inşallah orda da güzel sonuç görürüm. bu arada 2sinde de hiç bir belirti yaşamadım.
Maalesef olmadıCiktimi sonucunuz
37 ye düşmüş artık çok yoruldumİnşllah katlanmıştır canım değerin
Cok üzgünüm37 ye düşmüş artık çok yoruldum
Kaç haftalık olacak canımBenimde ultrason günüm belli oldu kızlar