- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 30
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.381
Tebrikler canim transferin kacinci gün kesen göründü kac haftaliksin . Kalp atisi dinledinmi ?kızlar merhaba ben 7 eylülde çift embriyo transferi oldum 4 gün aralıksız yattım 6. gün idrarda baktım silik çizği çıktı 7. gün test verdim 163,32 çıktı 9. gün 472,18 çıktı ikizlerime hamileyim.
Evet benim betamda 15.ci gün 1310 cikti fakat 21.ci gün kese icin gittigimde tek kese göründü bencede betayla alakasi yok cok isterdim ikiz ama nasip tabiki buna sükür neler cekiyoruz kizlar. Rabbim emeklerimizin karsiligini almayi nasip eylesinKızlar tekil ya da çoğul gebelik sadece beta hcg ile belli olmaz şartlamayın kendinizi. İlk gebeliğimde 5.gün akşam normal testle idrarda çıktı, beta değerimde yüksekti ama tekil gebelikti. şimdiki de 1 adet yumurta transfer edildi ve 4.gün akşam normal gebelik testinde idrarda çıktı. muhtemelen yine beta yüksek çıkacak. ama tek yumurta ikizi değilse ki sanmam yine tekil gebelik.
bazen beta hızlı yükselir bazen geç üzülmeyin ve şartlamayın kendinizi relax olun. evet süreç zor evet bebeğimiz olsun çok istiyoruz maddi manevi çok fedakarlık yapıyoruz ama sabır gerekiyor. İnşallah herkes emeklerinin karşılığını alacak
Gözün aydin canim evet tek kese kalp atisi icin bi 15gün sonraya atiyolarBenimde ultrason günüm belli oldu kızlar
6 Ekim herhalde sadece kese görürüm o gün Allah izin verirse değil mi ?
Degerin cokk güzel dilmiydi senin nasil düsmüs canim bu kadar??37 ye düşmüşartık çok yoruldum
Maalesef olmadı
AminEvet benim betamda 15.ci gün 1310 cikti fakat 21.ci gün kese icin gittigimde tek kese göründü bencede betayla alakasi yok cok isterdim ikiz ama nasip tabiki buna sükür neler cekiyoruz kizlar. Rabbim emeklerimizin karsiligini almayi nasip eylesin
Bilmiyorum ki ben hiç anlamıyorum doktor o gün baktığında belli olur heralde oKaç haftalık olacak canım
Meryem suresini 41 gün arka arkaya okumuştum ben okuyamayalar dinleyebilir arkasına da tilavet secdesi yapmak gerekiyor o sureden sonraMeryem süresi ve yusuf süresini dinleyin inanın o kadar içim rahatlıyorki bütün stresim gidiyor bebek isteyenler ve bebegi olacak tüm kadınlar dinlesinbanada tanıdıgımız bi hoca solemıstı şimdiden dualarınız kabul olsun
Maalesef olmadı
İkiniz içinde çok üzgünüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah pes etmeyin rabbim aratmadan sağlıkla kolayca nasip etsin37 ye düşmüşartık çok yoruldum
anladım onu muhtemelen merkez bakmaz bir sefer ücretsiz sanırım sonra başka bir kadın doğum doktoru bakmak gerekecek.Gözün aydin canim evet tek kese kalp atisi icin bi 15gün sonraya atiyolar
Ohh maşallah direk kese de bebekte kalp atışında ucunude görürsün çünkü 6 ekime çok var daha sık sık muayene olmayıp tek seferde olmak için bence o güne vermiş. Ben de yarın son kez kam vercem degerlerimBenimde ultrason günüm belli oldu kızlar
6 Ekim herhalde sadece kese görürüm o gün Allah izin verirse değil mi ?
Öyle miii inşallah öyledir.Ohh maşallah direk kese de bebekte kalp atışında ucunude görürsün çünkü 6 ekime çok var daha sık sık muayene olmayıp tek seferde olmak için bence o güne vermiş. Ben de yarın son kez kam vercem degerlerim
10.gun 82
12.gun 224
14.gun 500
Heralde yarın 1000 görürüm. Çünkü bana da değer 1000 olunca artık sağlıklı olduğuna eminiz ultrason için gün vercez dediler
Yok aşkım ben test yapıp kendime o kötülüğü yapmıcam iki kere neler yaşadığımı Allah biliyor. Perşembe günü test gümü direkt gidip kan vericem en temizigeceyagmuru canım test yaptın mı?
Lekeniz çoğalmadıysa sıkıntı etmeyin test yapmayın ama kan şeklinde kırmızıysa o zaman test vermenizde yarar var ona göre doktorunuz erkenden ilaç Başlar.Yok aşkım ben test yapıp kendime o kötülüğü yapmıcam iki kere neler yaşadığımı Allah biliyor. Perşembe günü test gümü direkt gidip kan vericem en temizi
37 ye düşmüşartık
Bilmiyorum ki ben hiç anlamıyorum doktor o gün baktığında belli olur heralde o
Nasip olursa bu benim ikinci gebeliğim kızımda son adet tarihine göre hesaplıyorlar ben de perşembe gidicem keseyi görür müyüm diye merak ettim o sebepten sormuştumBilmiyorum ki ben hiç anlamıyorum doktor o gün baktığında belli olur heralde o
Yok dün gece peçeteyle silince kahverengi geldi sonrasında gelmedi hiç. Doktoruma yazdım sıkıntı yok kanaman yoğunlaşırsa sıkıntı var demektir dedi yani içimi rahatlattıLekeniz çoğalmadıysa sıkıntı etmeyin test yapmayın ama kan şeklinde kırmızıysa o zaman test vermenizde yarar var ona göre doktorunuz erkenden ilaç Başlar.
Bunu diyorum kaygılandırmak gibi bir durum değil amacım kendim o şekilde yaşadığım içindeğilse dediğiniz gibi kalben nasıl rahat edecekseniz öyle yapın en önemlisi rahat olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?