• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Yüksek dediniz diye merak ettim kaçtı en son 🫶 yüksek dediğiniz olan
şimdi iş yerindeyim e nabızdan da göremiyorum 3 sene önceki beta net söyleyemem ama sizinki kadar yüksek değildi. onun için soruyorsanız. hem sizin 4 embriyo transferiydi dimi.

Kızlar tekil ya da çoğul gebelik sadece beta hcg ile belli olmaz şartlamayın kendinizi. İlk gebeliğimde 5.gün akşam normal testle idrarda çıktı, beta değerimde yüksekti ama tekil gebelikti. şimdiki de 1 adet yumurta transfer edildi ve 4.gün akşam normal gebelik testinde idrarda çıktı. muhtemelen yine beta yüksek çıkacak. ama tek yumurta ikizi değilse ki sanmam yine tekil gebelik.

bazen beta hızlı yükselir bazen geç üzülmeyin ve şartlamayın kendinizi relax olun. evet süreç zor evet bebeğimiz olsun çok istiyoruz maddi manevi çok fedakarlık yapıyoruz ama sabır gerekiyor. İnşallah herkes emeklerinin karşılığını alacak
beta hcg kaç çıkmıştı sizin ve kaçıncı günde yapmıştınız

Evet hayırlısı diyorum ilk tedavimde yıkılmıştım ama bunda ağlamadım bile. Kötü olurum diye beklerken. Şaşırdım kendime açıkçası. Rabbüm veriyor işte sabrını. Düştüğümüz yerden kaldırıyor insanı
inşallah guzel sonuclar alırız benm 9.gün daha yapamadm test olumsuz olacak dıe :( hiç belirti agrı sızı yok malesef

şimdi iş yerindeyim e nabızdan da göremiyorum 3 sene önceki beta net söyleyemem ama sizinki kadar yüksek değildi. onun için soruyorsanız. hem sizin 4 embriyo transferiydi dimi.
Of evet kafam karman çorman siz yüksek dediğinizde yalnız hissetmemiştim 😁 ya baş ağrım azaldı bu ara koku hassasiyetimde yok acaba değerimmi düştü diye paronaya yapıyorum. 😞

Of evet kafam karman çorman siz yüksek dediğinizde yalnız hissetmemiştim 😁 ya baş ağrım azaldı bu ara koku hassasiyetimde yok acaba değerimmi düştü diye paronaya yapıyorum. 😞
kese için tarihin az kalmıştı galiba vesvese yapmayın güzel düşünün güzel olsun

Back