- 9 Mayıs 2022
- 3.904
- 3.520
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #3.321
Tabi ekleyelim hoşgeldinizBe ide eklermisiniz 15 Eylül'de transfer oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ekleyelim hoşgeldinizBe ide eklermisiniz 15 Eylül'de transfer oldum
Amin inşallahçok sevindim umarım gebeliklerimiz sağlıkla ilerler
İnşllah katlanmıştır canım değerinDualarınızı bekliyorum kızlar ikinci test için yola çıktık inşallah değerim katlanmıştır
Öyle düşünmeyin değer düşükse idrara geçmez hemen üzülmeyin test gününüz ne zamandı.7. Gün bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ,moralim bozuk ,hiçbir belirtim de yok
Hemen atmasaydın testini benimde transfer günümü saymaz isek 6.günüm sabah ilk idrar ile kaset test yaptım bişey yoktu atmadım uyudum uyandım silik bir çizgi vardıKızlar az önce dayanamayıp predictor erken gebelik testi alıp yaptım transfer gününü sayarsam 6. Gün ve koca bir tek çizgi. Çok üzgünüm
İlk transferiniz mi?7. Gün bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ,moralim bozuk ,hiçbir belirtim de yok
İnşallahGüzel sonuçlarınızı bekliyoruz
Olabilir hayırlısıKızlarrr az önce wc girdim silince pembemsi leke geldi bugün 8. Günüm oluyor yerleşme kanaması mıdır?
Beta kaçtıı maşallahKızlar tekil ya da çoğul gebelik sadece beta hcg ile belli olmaz şartlamayın kendinizi. İlk gebeliğimde 5.gün akşam normal testle idrarda çıktı, beta değerimde yüksekti ama tekil gebelikti. şimdiki de 1 adet yumurta transfer edildi ve 4.gün akşam normal gebelik testinde idrarda çıktı. muhtemelen yine beta yüksek çıkacak. ama tek yumurta ikizi değilse ki sanmam yine tekil gebelik.
bazen beta hızlı yükselir bazen geç üzülmeyin ve şartlamayın kendinizi relax olun. evet süreç zor evet bebeğimiz olsun çok istiyoruz maddi manevi çok fedakarlık yapıyoruz ama sabır gerekiyor. İnşallah herkes emeklerinin karşılığını alacak
canım betayı yarın baktırıcam 12.gün oluyor yarınBeta kaçtıı maşallah
Şuanda koku hassasiyeti için cok erken bi dönem.16 Eylül'de transferi olan arkadaşlar neler yaşıyorsunuz ... Karnım ağrıyor benim kasıklarda kramp oluyor aralarda sabah kahvaltısı hazırlarken domatesten inanılmaz kötü kokular geldi pis koktu mutfak .. benmi belirti arıyorum yaa offf
keske bi süre devam etseydınız ılaclara ya uzuldm55-77-64 böyle değerim canım
Atmadım testi ama çıkmadı hiçbişey. 6 gün önceden gösterir diyor üzerinde. Olsa çıkardı yüksek ihtimalHemen atmasaydın testini benimde transfer günümü saymaz isek 6.günüm sabah ilk idrar ile kaset test yaptım bişey yoktu atmadım uyudum uyandım silik bir çizgi vardı
Yüksek dediniz diye merak ettim kaçtı en son yüksek dediğiniz olancanım betayı yarın baktırıcam 12.gün oluyor yarın
Öyle düşünmeyiiin eğer betanız 5-10 felansa ne kadar etken gebelik de olsa bence göstermez.Atmadım testi ama çıkmadı hiçbişey. 6 gün önceden gösterir diyor üzerinde. Olsa çıkardı yüksek ihtimal
Allahım bi yoluna koymustur elbetEvet çok şükür embriyom var ama benim rahim içi sıkıntım var kaç kez histeroskopi oldum iki tüpümde tıkalı. Adet dönemlerinde sürekli bitmek bilmeyen akıntılarım oluyor rahmim ters ve geride muayenede bile doktor biraz zorlanıyor görmek için. Daha bir çok sorun. O yüzden tekrar ameliyat tekrar yorucu bi süreç. Zor geliyor
Evet hayırlısı diyorum ilk tedavimde yıkılmıştım ama bunda ağlamadım bile. Kötü olurum diye beklerken. Şaşırdım kendime açıkçası. Rabbüm veriyor işte sabrını. Düştüğümüz yerden kaldırıyor insanıAllahım bi yoluna koymustur elbet