• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar hayırlı geceler. Bugün 15.30 da 3. Gün embriyo transferımı oldum . Özellikle pozitif gören arkadaşlarım nasıl yattılar hiç kalkmadılar mı. Kaç gün yattılar. Nasıl beslendiler. Çok sordum hakkınızı helal edin
Ben 3. Gün embriyosu taze transfer oldum . İlk gün yattım . Ertesi gün evin içinde yürüdüm yattım kalktım . Ertesi gün ara ara dinlendim . 3. Gün işe

Ben 3. Gün embriyosu taze transfer oldum . İlk gün yattım . Ertesi gün evin içinde yürüdüm yattım kalktım . Ertesi gün ara ara dinlendim . 3. Gün işe
İşe başladım . Avakoda kabak çekirdeği ceviz yedim . İlaçlarımı kullandım . Bol su içtim . Onun dışında ev işi hiç yapmadım bi yere uzanmadım eğilmedim bir şey kaldırmadım

Kızlar hayırlı geceler. Bugün 15.30 da 3. Gün embriyo transferımı oldum . Özellikle pozitif gören arkadaşlarım nasıl yattılar hiç kalkmadılar mı. Kaç gün yattılar. Nasıl beslendiler. Çok sordum hakkınızı helal edin
merhabalar bende 3.güm embriyo transferi oldum sadece 2 gün yatmaya çalıştım onda da öyle çok dikkat etmedim normal hayatıma devam ettim yemek bile yaptım ilk gün sadece uzanmadım. 2 günden sonra işe döndüm. Beslenme konusunda sebze ve protein ağırlıklı beslendim.

Günaydın herkese bugun son gunum yarın sabah beta test verecegım bugune kadar sabrettim yapmamıstım umarım pozitifi görürüm kızlar ama dünden beri şiddetli baş ağrısı çekiyorum gece cok gec uyudum agrıdan sabahta erken uyandım agrı gecmedi ilac içmekte istemiyorum bişey daha soracaktım sizlere goguslerimde yeşilimsi mavimsi damarlar cıktı 2 / 3 gündür sızlıyor bu durumu yasayan varmı 🙄

kızlar merhaba ben 7 eylülde çift embriyo transferi oldum 4 gün aralıksız yattım 6. gün idrarda baktım silik çizği çıktı 7. gün test verdim 163,32 çıktı 9. gün 472,18 çıktı ikizlerime hamileyim. 💖💖💖
Gözünüz aydın saglıkla kucagınıza alırsınız inş 🙏🏻❤️ maşallah degeriniz harika

Gözünüz aydın saglıkla kucagınıza alırsınız inş 🙏🏻❤️ maşallah degeriniz harika
amin inşallah 💕 ama bu benim 3. transferim ilk 2 transferimde maalesef olmadı biri kimyasal gebelik olmuştu. normal hayatıma dönmemi istemişlerdi. bu sefer normal hayatıma dönmedim fazlaca dinlendim yemek bile yapmadım. sizlere de tavsiyem gerçekten yemek dahi yapmayın 10 günde kimse açlıktan ölmez sonuçta 😂😂

amin inşallah 💕 ama bu benim 3. transferim ilk 2 transferimde maalesef olmadı biri kimyasal gebelik olmuştu. normal hayatıma dönmemi istemişlerdi. bu sefer normal hayatıma dönmedim fazlaca dinlendim yemek bile yapmadım. sizlere de tavsiyem gerçekten yemek dahi yapmayın 10 günde kimse açlıktan ölmez sonuçta 😂😂
Maalesef ole bı sansım yok kendım yapmak zorundayım eşim calışıyo kendi annem uzakta🥹 kayınvalıdem zaten olmasını istemıyomus gıbı ne arar ne sorar ne yardımcı olur sözde babanne olacak ama test gununu dahi bilmiyor 😊 aksıne arayıp sadece stres yapıp laf sokar bana tek basıma gecirdim koca bir tedaviyi sadece eşim destekti o bana yeter heeee birde iki kopegımız var golden cinsi evlatlarım onlar yanımda oldu ❤️🤲🏻 gerisi Allahın izniyle olacagı varsa ınanın zaten olur Rabbım ol der ve olur..

Back