- 9 Mayıs 2022
- 3.904
- 3.520
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #3.281
Güzel sonuçlarınızı bekliyoruzKorkudan test veremedim açıkçası erken verip üzülürüm sonuç kötü olur diye . Sabahı zor bekliyorum . İnşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel sonuçlarınızı bekliyoruzKorkudan test veremedim açıkçası erken verip üzülürüm sonuç kötü olur diye . Sabahı zor bekliyorum . İnşallah
Kızlar hayırlı geceler. Bugün 15.30 da 3. Gün embriyo transferımı oldum . Özellikle pozitif gören arkadaşlarım nasıl yattılar hiç kalkmadılar mı. Kaç gün yattılar. Nasıl beslendiler. Çok sordum hakkınızı helal edin
Ben 3. Gün embriyosu taze transfer oldum . İlk gün yattım . Ertesi gün evin içinde yürüdüm yattım kalktım . Ertesi gün ara ara dinlendim . 3. Gün işeKızlar hayırlı geceler. Bugün 15.30 da 3. Gün embriyo transferımı oldum . Özellikle pozitif gören arkadaşlarım nasıl yattılar hiç kalkmadılar mı. Kaç gün yattılar. Nasıl beslendiler. Çok sordum hakkınızı helal edin
İşe başladım . Avakoda kabak çekirdeği ceviz yedim . İlaçlarımı kullandım . Bol su içtim . Onun dışında ev işi hiç yapmadım bi yere uzanmadım eğilmedim bir şey kaldırmadımBen 3. Gün embriyosu taze transfer oldum . İlk gün yattım . Ertesi gün evin içinde yürüdüm yattım kalktım . Ertesi gün ara ara dinlendim . 3. Gün işe
merhabalar bende 3.güm embriyo transferi oldum sadece 2 gün yatmaya çalıştım onda da öyle çok dikkat etmedim normal hayatıma devam ettim yemek bile yaptım ilk gün sadece uzanmadım. 2 günden sonra işe döndüm. Beslenme konusunda sebze ve protein ağırlıklı beslendim.Kızlar hayırlı geceler. Bugün 15.30 da 3. Gün embriyo transferımı oldum . Özellikle pozitif gören arkadaşlarım nasıl yattılar hiç kalkmadılar mı. Kaç gün yattılar. Nasıl beslendiler. Çok sordum hakkınızı helal edin
55-77-64 böyle değerim canımkaça düşmüştü sizin yorumlara bakarken dün birinin 40 50 ye çıkıp 10 inip tekrar katlanarak devam ettıgını okudum şaşırdım ama hıc mı umut yoktu belki tutunurdu
Gözünüz aydın saglıkla kucagınıza alırsınız inş maşallah degeriniz harikakızlar merhaba ben 7 eylülde çift embriyo transferi oldum 4 gün aralıksız yattım 6. gün idrarda baktım silik çizği çıktı 7. gün test verdim 163,32 çıktı 9. gün 472,18 çıktı ikizlerime hamileyim.
amin inşallah ama bu benim 3. transferim ilk 2 transferimde maalesef olmadı biri kimyasal gebelik olmuştu. normal hayatıma dönmemi istemişlerdi. bu sefer normal hayatıma dönmedim fazlaca dinlendim yemek bile yapmadım. sizlere de tavsiyem gerçekten yemek dahi yapmayın 10 günde kimse açlıktan ölmez sonuçtaGözünüz aydın saglıkla kucagınıza alırsınız inş maşallah degeriniz harika
Kese gördünüz mü kan değerine göre mi yorum yaptılar acabakızlar merhaba ben 7 eylülde çift embriyo transferi oldum 4 gün aralıksız yattım 6. gün idrarda baktım silik çizği çıktı 7. gün test verdim 163,32 çıktı 9. gün 472,18 çıktı ikizlerime hamileyim.
kan değerime göre yorum yaptılar. 15 gün sonra kese görmeye gidicim bugün daha 12. günümdeyim henüz tekrar test yapmadım doktor artık gerek yok dedi ama dayanamıyorum tekrar yapacağım bir kez dahaKese gördünüz mü kan değerine göre mi yorum yaptılar acaba
Büyk ihtimalle canım test yapKızlarrr az önce wc girdim silince pembemsi leke geldi bugün 8. Günüm oluyor yerleşme kanaması mıdır?
ayyyy hadi inşallah canım. Allah ım mutlu haberler almayı nasip etsin. ama unutma herşeye hazırlıklı olmalısın en önemlisi sonuç ne olursa olsun güçlü kalmalısınBüyk ihtimalle canım test yap
Ben değilim canım geceyagmuru arkadaşımızayyyy hadi inşallah canım. Allah ım mutlu haberler almayı nasip etsin. ama unutma herşeye hazırlıklı olmalısın en önemlisi sonuç ne olursa olsun güçlü kalmalısın
Bekle hemen bırakma kendini belki 7.8. Gün cıkıcak idrara böyle olanlarda var hep örnek gördükKızlar az önce dayanamayıp predictor erken gebelik testi alıp yaptım transfer gününü sayarsam 6. Gün ve koca bir tek çizgi. Çok üzgünüm
Transfer günü de sayılmıyor ayrıca sen şuan 5. GünündesimKızlar az önce dayanamayıp predictor erken gebelik testi alıp yaptım transfer gününü sayarsam 6. Gün ve koca bir tek çizgi. Çok üzgünüm
Siz gonca hanimin hastasiydiniz değil mi?İlaçları keselim dedi doktor canım . Belli sağlıksız değeriniz düşüşe geçmiş . 25 Eylül gibi de kan verelim bi dedi .
Maalesef ole bı sansım yok kendım yapmak zorundayım eşim calışıyo kendi annem uzakta kayınvalıdem zaten olmasını istemıyomus gıbı ne arar ne sorar ne yardımcı olur sözde babanne olacak ama test gununu dahi bilmiyor aksıne arayıp sadece stres yapıp laf sokar bana tek basıma gecirdim koca bir tedaviyi sadece eşim destekti o bana yeter heeee birde iki kopegımız var golden cinsi evlatlarım onlar yanımda oldu gerisi Allahın izniyle olacagı varsa ınanın zaten olur Rabbım ol der ve olur..amin inşallah ama bu benim 3. transferim ilk 2 transferimde maalesef olmadı biri kimyasal gebelik olmuştu. normal hayatıma dönmemi istemişlerdi. bu sefer normal hayatıma dönmedim fazlaca dinlendim yemek bile yapmadım. sizlere de tavsiyem gerçekten yemek dahi yapmayın 10 günde kimse açlıktan ölmez sonuçta