- 17 Eylül 2023
- 75
- 172
- 13
- 31
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.121
Belirti olmayınca olmadı gibi hissediyorum. Bir de neredeyse herkes de bi lekelenme bişey oluyo ya insan düşünmeden duramıyorCanım merhaba olumsuzluğa kapılmak için çok erken değil mibenimde 15 Eylül
Ne kadar gecikti ilaç kulandınızmı söktürücüEvet benim gecıkmıstı normal bir durum kullandıgımız ilaclar dan demişlerdi
Canım bendede hiçbir belirti olmadı. Lekelenme hiç olmadı ama bugün pozitif sonucu aldım, dün senin gibi düşünüyor üzülüyordum.ondan sana cevap vermek istedimBelirti olmayınca olmadı gibi hissediyorum. Bir de neredeyse herkes de bi lekelenme bişey oluyo ya insan düşünmeden duramıyor
İyiyim canım öyle aman aman pek bişey yok göğüslerim sizliyo bugün başkada biseyim yok sabirsizlikla test gününü bekliyorum senin nasıl gidiyor
İlaçları keselim dedi doktor canım . Belli sağlıksız değeriniz düşüşe geçmiş . 25 Eylül gibi de kan verelim bi dedi .birmucizeistiyorum merhaba n’aptınız bugün görüşmeniz vardı doktorla sanırım ?
Benim kasik agrilarim basladi artik iyice kendini gosteriyor dun ozellikkle baya vardi bugun hafifledi valla cuma gelsede rahatlasakİyiyim canım öyle aman aman pek bişey yok göğüslerim sizliyo bugün başkada biseyim yok sabirsizlikla test gününü bekliyorum senin nasıl gidiyor
Bu işin tesellisi yokturİlaçları keselim dedi doktor canım . Belli sağlıksız değeriniz düşüşe geçmiş . 25 Eylül gibi de kan verelim bi dedi .
Yeni yüzyıl gop tüp bebek te oluyorum bizim toplam 70 bin falan tuttu ilaclar vs nisan ayında başladımSakıncası yoksa hangi merkezde tedavinizi oldunuz 150 yi geçti şuanda benim
Bende burda tedavi görüyorumYeni yüzyıl gop tüp bebek te oluyorum bizim toplam 70 bin falan tuttu ilaclar vs nisan ayında başladım
9 gün gecıkmıstı hayır kullanmadım dogal olmasını beklettıler daha iyi oldugunu soledılerNe kadar gecikti ilaç kulandınızmı söktürücü
Murat bey iyi bir doktor simdi dilşad hanımda geldi o da cok iyi genel olarak hastane iyi guler yüzlü ve sıcak kanlılarBende burda tedavi görüyorum
Mm neyse normal kontrole geçince rapor çıkarırlar o şekilde alırsınız artık. Kötü olmuşsorma canım eczane mi iş çeviriyor noluyor anlamadım. ayın 4.ünde aile hekimi yazdı aldım. yüzdelik ödedim, önceki hamileliğimden raporum görünüyormuş ama sgk kabul etmedi dedi. iş yeri hekimine yazdırdım bugün yine kabul etmedi dedi başka eczacı. rica minnet aile hekimine yazdırdım pratisyen hekim o da. bu sefer rapor karşılıyor demiş 2 kutu ücret ödemeden almış eşim.
Üzüldüm ya. Hakkınızda hayırlısı olsun bir sonrakinde inşallah güzel sonuçlar alırsınızİlaçları keselim dedi doktor canım . Belli sağlıksız değeriniz düşüşe geçmiş . 25 Eylül gibi de kan verelim bi dedi .
Hahahah rahatlariz inşallah canim hayırlı güzel haberlerimiz olsun inşallah çok dinleme kendiniBenim kasik agrilarim basladi artik iyice kendini gosteriyor dun ozellikkle baya vardi bugun hafifledi valla cuma gelsede rahatlasak
Yok ya dinlemiyorum bazen test yapaym diyorum sonra yok yok boyle devam diyorumHahahah rahatlariz inşallah canim hayırlı güzel haberlerimiz olsun inşallah çok dinleme kendini
Evet aynı günSizde bir belirti varmı. Ben çok dinliyorum sanırım kendimiaynı günüz bu arada
hangi ilaç byusorma canım eczane mi iş çeviriyor noluyor anlamadım. ayın 4.ünde aile hekimi yazdı aldım. yüzdelik ödedim, önceki hamileliğimden raporum görünüyormuş ama sgk kabul etmedi dedi. iş yeri hekimine yazdırdım bugün yine kabul etmedi dedi başka eczacı. rica minnet aile hekimine yazdırdım pratisyen hekim o da. bu sefer rapor karşılıyor demiş 2 kutu ücret ödemeden almış eşim.
bende de hıc beşırtı yok yazılınları okuyunca umutsuzluga kapılıyorumBelirti olmayınca olmadı gibi hissediyorum. Bir de neredeyse herkes de bi lekelenme bişey oluyo ya insan düşünmeden duramıyor
İnşallah yükselir değerinizKizlar dün bthcg 12 idi bugün 10 a düşmüş merkezi aradım hala umut var 2 gün sonra test yapın ilaçlara devam dedi böyle biseyle karşılaşan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?