2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Belirti olmayınca olmadı gibi hissediyorum. Bir de neredeyse herkes de bi lekelenme bişey oluyo ya insan düşünmeden duramıyor
Canım bendede hiçbir belirti olmadı. Lekelenme hiç olmadı ama bugün pozitif sonucu aldım, dün senin gibi düşünüyor üzülüyordum.ondan sana cevap vermek istedim

İlaçları keselim dedi doktor canım . Belli sağlıksız değeriniz düşüşe geçmiş . 25 Eylül gibi de kan verelim bi dedi .
Bu işin tesellisi yoktur rabbim sağlıklısını en kolayından nasip etsin sana çift çizgili testlerini Çifter Çifter artan kan sonuçlarını görelim

Tükendik vallahi bende şükür Randevu buldum devlet Hastanesi'nden kadın doğumdan herhalde yazarlar cuma günü gidicem inşaAllah hayırlısı bakalım

Mm neyse normal kontrole geçince rapor çıkarırlar o şekilde alırsınız artık. Kötü olmuş

hangi ilaç byu
Belirti olmayınca olmadı gibi hissediyorum. Bir de neredeyse herkes de bi lekelenme bişey oluyo ya insan düşünmeden duramıyor
bende de hıc beşırtı yok yazılınları okuyunca umutsuzluga kapılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…