• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Belirti olmayınca olmadı gibi hissediyorum. Bir de neredeyse herkes de bi lekelenme bişey oluyo ya insan düşünmeden duramıyor
Canım bendede hiçbir belirti olmadı. Lekelenme hiç olmadı ama bugün pozitif sonucu aldım, dün senin gibi düşünüyor üzülüyordum.ondan sana cevap vermek istedim

İlaçları keselim dedi doktor canım . Belli sağlıksız değeriniz düşüşe geçmiş . 25 Eylül gibi de kan verelim bi dedi .
Bu işin tesellisi yoktur ❤️🙏 rabbim sağlıklısını en kolayından nasip etsin sana ❤️🙏 çift çizgili testlerini Çifter Çifter artan kan sonuçlarını görelim ❤️

sorma canım eczane mi iş çeviriyor noluyor anlamadım. ayın 4.ünde aile hekimi yazdı aldım. yüzdelik ödedim, önceki hamileliğimden raporum görünüyormuş ama sgk kabul etmedi dedi. iş yeri hekimine yazdırdım bugün yine kabul etmedi dedi başka eczacı. rica minnet aile hekimine yazdırdım pratisyen hekim o da. bu sefer rapor karşılıyor demiş 2 kutu ücret ödemeden almış eşim.
Mm neyse normal kontrole geçince rapor çıkarırlar o şekilde alırsınız artık. Kötü olmuş 🙄

sorma canım eczane mi iş çeviriyor noluyor anlamadım. ayın 4.ünde aile hekimi yazdı aldım. yüzdelik ödedim, önceki hamileliğimden raporum görünüyormuş ama sgk kabul etmedi dedi. iş yeri hekimine yazdırdım bugün yine kabul etmedi dedi başka eczacı. rica minnet aile hekimine yazdırdım pratisyen hekim o da. bu sefer rapor karşılıyor demiş 2 kutu ücret ödemeden almış eşim.
hangi ilaç byu
Belirti olmayınca olmadı gibi hissediyorum. Bir de neredeyse herkes de bi lekelenme bişey oluyo ya insan düşünmeden duramıyor
bende de hıc beşırtı yok yazılınları okuyunca umutsuzluga kapılıyorum :(

Back