- 17 Eylül 2023
- 284
- 337
- 18
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #3.101
Teşekkür ederim. Yeni transfer oldum çok heyecan vericiHoşgeldiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Yeni transfer oldum çok heyecan vericiHoşgeldiniz
tam olarak tarihiniz nedir ekleyelim sizi deTeşekkür ederim. Yeni transfer oldum çok heyecan verici
Yaşım 27 15 eylülde transfer oldum 27 eylülde test vereceğim inşallahtam olarak tarihiniz nedir ekleyelim sizi de
Benimde 14 Eylül transfer günümdü.Merhaba canım aranıza bende katıldım 14 Eylül transfer günümdu 25 yaşındayım beni de ekler misin
Sakıncası yoksa hangi merkezde tedavinizi oldunuz 150 yi geçti şuanda benimBenım merkezde embriyolar 3 ay donduruldu öyle transfer oldum o surecteki dondurma işlemi ücretini almıyolar demekki her merkez farklı ama alınmaması gerekıyor dogrusu bu aslında cunku zaten bı dünya para ödüyoruz hastaneye
Ahahha napım doğrularİlahi güldürdün beni
Sizde bir belirti varmı. Ben çok dinliyorum sanırım kendimi aynı günüz bu aradaBeni de ekler misiniz? 14 Eylül
Tabiii hemen ekleyelimBeni de ekler misiniz? 14 Eylül
Evet benim gecıkmıstı normal bir durum kullandıgımız ilaclar dan demişlerdiMerhaba herkese opu dan sonra 2. Adetiniz geciktimi ?
Canım merhaba olumsuzluğa kapılmak için çok erken değil mi benimde 15 EylülMerhaba hanımlar. Bende 14 eylülde transfer oldum. İkinci denemem ilki negatifti. Sanki buda negatif gibi geliyor. Hiçbir belirtim yok. Sadece ayakta dikilince yürüyünce falan bel ağrım oluyo hafif. Lekelenme bekliyorum resmen her lavaboda. İyice umutsuzluğa düşmüş durumdayım.
Aile hekimine rica minnet telefonla yazdırdım. Sağolsun bu seferlik yazdı. oksapar 2 kutu yazmış ve eczacı 2 kutu vermiş hemde eski ilaç raporu ile para da ödememiş. Eşim o eski rapor geçen sefer sistem kabul etmedi dendi demiş ama sistem kabul etmiş busefer. valla yoruldum bu ilaç mevzusundan. Buarada yazan aile hekimi de pratisyen hekimmiş, gülsem mi ağlasam mıBugün versin eczacı yarın götürürsün reçeteyi .. benimde aile hekimim 2 saat uzaklıkta eski ikametgahımda tek başıma gidemiyorum devlette de randevu yok paralı Alacam mecburen ... bende rica edecem eczaneden burada pek tanımıyorum esnafı ..
sorma canım eczane mi iş çeviriyor noluyor anlamadım. ayın 4.ünde aile hekimi yazdı aldım. yüzdelik ödedim, önceki hamileliğimden raporum görünüyormuş ama sgk kabul etmedi dedi. iş yeri hekimine yazdırdım bugün yine kabul etmedi dedi başka eczacı. rica minnet aile hekimine yazdırdım pratisyen hekim o da. bu sefer rapor karşılıyor demiş 2 kutu ücret ödemeden almış eşim.Aaa hastaneden mi yazdırmak gerekiyormuş yani eskiden aile hekimlerinin yazdıklarıyla alınıyordu
Aile hekimindekiler tüm pratisyen ki
Hayırlısı olsun canım.Bunda da var bir hayır diyeceğim kızlar nasip böyleymiş.yaklasik 2 haftaya regl olurum bu sefer estroferm ile normal transfer süreci olacak .kaç kere gidiliyor muaneye yaklaşık kaç gune transfer olunuyor .güzel şeyler düşünmek istiyorum bugün ağlamaktan gözlerim şişti. Çok şükür ki evde beni bekleyen bir öykü var