- 23 Ocak 2019
- 3.068
- 10.314
- 208
- 35
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #3.081
Ankara bahçeci berfu hocaHangi bahçeci canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara bahçeci berfu hocaHangi bahçeci canım
Nasıl yani ödediğiniz parayla yapmayacaklar mıBenim tedavi bir sonraki regliye kaldı kızlar . Size bu yolda şans diliyorum.butun umutlarım bitti 15 bin tedavi parası da çöpe gitti .transfer olup negatif alsam bu kadar üzülmezdim.
Transfer gerçekleşmediği için dosya kapandı. Yeni regl olduğumda para ödeyeceğimNasıl yani ödediğiniz parayla yapmayacaklar mı
Benim tedavi bir sonraki regliye kaldı kızlar . Size bu yolda şans diliyorum.butun umutlarım bitti 15 bin tedavi parası da çöpe gitti .transfer olup negatif alsam bu kadar üzülmezdim.
Bende Diyarbakır bahçeci ye gidiyorum cebimizden çıkan paranın haddi hesabı yok maalesef rabbim bizi hayirli evlatla mujdelesin gerisi önemli değil kaderimizde bu vardi ki yaşıyorAnkara bahçeci berfu hoca
Diğer arkadaşların mesajlarını da yeni okudum ama Ben bu durumu saçma buldum açıkçası. Sizde bir daha bir görüşün isterseniz.Transfer gerçekleşmediği için dosya kapandı. Yeni regl olduğumda para ödeyeceğim
Tabiki bunda da var hayır üzülmeyin stres olmayın. inşallah bir sonraki ay güzel sonuçlar alırsınızBunda da var bir hayır diyeceğim kızlar nasip böyleymiş.yaklasik 2 haftaya regl olurum bu sefer estroferm ile normal transfer süreci olacak .kaç kere gidiliyor muaneye yaklaşık kaç gune transfer olunuyor .güzel şeyler düşünmek istiyorum bugün ağlamaktan gözlerim şişti. Çok şükür ki evde beni bekleyen bir öykü var
Benimde 3.gün embriosu,normal.Merhaba arkadaşlar ben bugün transfer oldum 3. Gün embriyosu inşallah sağlıkla hayırlısıyla pozitif görmek nasip olur daha yeni transfer oldum ama kasıklarımda ağrı başladı normal mi
Malesef bahçecinin işleyişi böyle. 1 saate yakın konuştum malesef sonuç degismiyorDiğer arkadaşların mesajlarını da yeni okudum ama Ben bu durumu saçma buldum açıkçası. Sizde bir daha bir görüşün isterseniz.
tedavi gördüğüm hastane de transfer gününde böyle bir durum ortaya çıkarsa hani erken çatlama vs o zaman ancak hani herşey ayarlandığı için sanırım o zaman para yanıyor diye biliyorum
Ama siz daha kontrol aşamasındasınız. Ve de sizin durumunuz doktorun ön göremediği bir sorundan kaynaklı. Muayene gününü erkene verebilirdi. Çok emin değilse madem gerçekten Allah yardımcınız olsun ama hakkınızı arayın bence.
Canını sıkma canım hormonlardan olusuyor döngumuz . Bu sefer adetin gecikir Allah korusun.onundeki sürece odaklan sadece kötüyü at kafandanBunda da var bir hayır diyeceğim kızlar nasip böyleymiş.yaklasik 2 haftaya regl olurum bu sefer estroferm ile normal transfer süreci olacak .kaç kere gidiliyor muaneye yaklaşık kaç gune transfer olunuyor .güzel şeyler düşünmek istiyorum bugün ağlamaktan gözlerim şişti. Çok şükür ki evde beni bekleyen bir öykü var
sanırım erken yapmıssınz benm 11 eylul ben daha yapmadım gercı 5.gün embrıyosuysa sanırımMerhabalar bende 13 eylülde transfer oldum ilk günü saymaz isek benimde 5. Gün oluyor sabah ilk idrar ile kaset test yaptım çok slik çıktı sonra gidip erken gebelik aldım onda bişe y çıkmadı benim gibi aynı sorunu yaşıyan varmı
berfu hoca baya ism yapmıs bırı cok ıyı alanında ama sadaka dıye bakın gecsın o zaman yapacak bısı yokMalesef bahçecinin işleyişi böyle. 1 saate yakın konuştum malesef sonuç degismiyor
üzüldüm neyse sıkmayın canınızı inşallah sonraki ayınız güzel geçsinMalesef bahçecinin işleyişi böyle. 1 saate yakın konuştum malesef sonuç degismiyor
Eylül değilde Ekim ayı olur belki nasıpüzüldüm neyse sıkmayın canınızı inşallah sonraki ayınız güzel geçsin
Desteğin için teşekkür ederim canımCanını sıkma canım hormonlardan olusuyor döngumuz . Bu sefer adetin gecikir Allah korusun.onundeki sürece odaklan sadece kötüyü at kafandan
Aynen muhtemelen Ekim ayı olur sizin artık. Sağlık olsun sıkmayın canınızı artık yapacak bişey yok maalesef. Sonu güzel olsun inşallahEylül değilde Ekim ayı olur belki nasıp
Benım merkezde embriyolar 3 ay donduruldu öyle transfer oldum o surecteki dondurma işlemi ücretini almıyolar demekki her merkez farklı ama alınmaması gerekıyor dogrusu bu aslında cunku zaten bı dünya para ödüyoruz hastaneyeBende verdim aynen başka merkezde heryer öyle inanın öyle hepsi aynı herşey hasta - para ... dört ay önce dondurmuş emriyolari parasını bugün alıyor herşeye bu arada % 40 zam gelmiş haliyle ödedim
Eylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah
Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz
Canımmm teşekkür edermmmmia2023 çiçeğim burası seni bekler
HoşgeldinizCanımmm teşekkür edermmm
Lütfen hakkınızı arayın para kolay kazanılmıyor piskolojik yönünü zaten sölemiyorum ama kabul etmeyin kesınlıkle doktorunuzda hata takıbını ıyı yapmalıydıZaten sürece çok üzüldüm çok yıprandım birde hemen parayı gündeme getiriyorlar.kizima bu merkezde kavuştum çok şükür ama bu kadar da paraci olunmaz