• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Canım bendede hiçbir belirti olmadı. Lekelenme hiç olmadı ama bugün pozitif sonucu aldım, dün senin gibi düşünüyor üzülüyordum.ondan sana cevap vermek istedim
Çok sevindim adına. Rabbim tamamına erdirsn sağlıkcakla kucakla yavrunu inşallah. Ben çok evhamlıyım ilkinde 5. Gün test yapmıştım sabredememiştim çıkmamıştı yıkılmıştım. Gönül dinlemiyor napalım🥺

Hamilelik durumunda iş yerine bildirim hemen yapılıyor mu ? Bugün ikinci hcg testimi verdim. Cuma da vereceğim herşey yolunda giderse pazartesi kese görmeye gel dedi doktorum. Arada kasık ağrım dışında bir belirtim kalmadı.istahi da kontrol etmeye çalışıyorum artık . Benimkisi 1 Eylül de transfer oldu 14 Eylül'de 126 çıktı hcg değeri .

Yok ya dinlemiyorum bazen test yapaym diyorum sonra yok yok boyle devam diyorum 😀
Bence hic bulaşma ben o kadar sahte pozitif gördüm ki o yüzden tövbe ettim idrar testi yapmamaya içim icimide yese yapmicam kani beklicem bir kere seviniriz yada üzülürüz en azından

Canım bendede hiçbir belirti olmadı. Lekelenme hiç olmadı ama bugün pozitif sonucu aldım, dün senin gibi düşünüyor üzülüyordum.ondan sana cevap vermek istedim
Siz erken test yapmışmıydınız. Transfer günü sayılıyormu acaba. Bazıları sayıyor bazıları saymıyor. Benim sayarsak 5 saymazsak 4. Günüm. 7. Günde idrar testi yapayım diyorum. Tabi sabredebilirsem

Merhaba, cumartesi günü opu oldum.
6 yumurta çıktı embriyolog ertesi gün arayıp içlerinden 1 inin olgun olduğunu onunda gelişmeyi durdurduğunu söyledi, 2 yumurta hiç döllenmemiş, 3 yumurta ise geç olgunlaşmış yani 1 gün sonra, olgunlaşan bu 3 yumurtayı döllemeye çalışacağız dediler,
bugün arayıp 3 ünün de döllendiğini ama ilk gün olgun çıkan yumurtalara göre şansının daha az olduğunu bazen de geriden gelip aynı gelişimi yakaladığını söyledi.
Bu 5. opum çok endişeliyim çok yorgunum. Benzer bir durumla karşılaşan var mı aranızda?
Sevgiler,

Tek yumurta ikizi olsa hemen belli olur mu ki kesede. Birine bile razıyım ama ikiz olsa da ne güzel olur :) Rabbim tüm isteyenlere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Dış gebelik ya da boş gebelik olmasından korkuyorum ben de.
Sizin iki tane mi koymuşlardı gönlünüze göre olsun inşallah 🥰🙏🏻

Back