2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Sakıncası yoksa hangi merkezde tedavinizi oldunuz 150 yi geçti şuanda benim

Merhaba hanımlar. Bende 14 eylülde transfer oldum. İkinci denemem ilki negatifti. Sanki buda negatif gibi geliyor. Hiçbir belirtim yok. Sadece ayakta dikilince yürüyünce falan bel ağrım oluyo hafif. Lekelenme bekliyorum resmen her lavaboda. İyice umutsuzluğa düşmüş durumdayım.

Merhaba kızlar, adetim geciktiği için anca transfer hazırlığına başlayabildim ay sonu ya da ekimin ilk günleri transfer olur diye düşünüyorum. Ama size bi şey sormak istiyorum. Benim rahim kalınlığım hiç ilaç kullanmadığımda da 7.5 civarı oluyor günde 6 tane estrofem içtiğimde de transfere 7.5 ile giriyorum. Doktoruma sorduğumda her şey düzgün hormonlar iyi bizim içinde 7.5 embriyo tutunması için yeterli diyor. Ben rahmin kalınlaşmasın destek için neler yapabilirim? Uygulayıp fayda gördüğünüz bir şey var mıdır ?

Canım merhaba olumsuzluğa kapılmak için çok erken değil mi benimde 15 Eylül

Aile hekimine rica minnet telefonla yazdırdım. Sağolsun bu seferlik yazdı. oksapar 2 kutu yazmış ve eczacı 2 kutu vermiş hemde eski ilaç raporu ile para da ödememiş. Eşim o eski rapor geçen sefer sistem kabul etmedi dendi demiş ama sistem kabul etmiş busefer. valla yoruldum bu ilaç mevzusundan. Buarada yazan aile hekimi de pratisyen hekimmiş, gülsem mi ağlasam mı

Kizlar dün bthcg 12 idi bugün 10 a düşmüş merkezi aradım hala umut var 2 gün sonra test yapın ilaçlara devam dedi böyle biseyle karşılaşan varmi

Aaa hastaneden mi yazdırmak gerekiyormuş yani eskiden aile hekimlerinin yazdıklarıyla alınıyordu
Aile hekimindekiler tüm pratisyen ki
sorma canım eczane mi iş çeviriyor noluyor anlamadım. ayın 4.ünde aile hekimi yazdı aldım. yüzdelik ödedim, önceki hamileliğimden raporum görünüyormuş ama sgk kabul etmedi dedi. iş yeri hekimine yazdırdım bugün yine kabul etmedi dedi başka eczacı. rica minnet aile hekimine yazdırdım pratisyen hekim o da. bu sefer rapor karşılıyor demiş 2 kutu ücret ödemeden almış eşim.

Hayırlısı olsun canım.
Ben Reglimin 2.günü e2 testi verdim günde 3 estrofemle başladım. tam 1 hafta sonra rahim kalınlığına bakıldı. 9 lu bir değerdi. ertesi sabah günde 2 tane progestan dex 25, folbiol günde 1 tane ve günde 3 estrofemle devam ettim. 5.gün embriyosu dondurulmuştu 5 gün kullandım 6.gün transfer yapıldı ve bu ilaçlara günde 1 oksapar eklendi. bende kan pıhtılaşması var bu arada genetik test yaptırdım orda çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…