• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kız bu durumda ne misafiri geç odaya uzan sen bak ben düşük yapktıktan sonra bunun pişmanlığını çok yaşadım düğüne gittim bayram gezmesine gittim ayıp olmasın diye lekelenmelerim oldu yine durmadım. Ama bu sefer öyle olmayacak çok daha fazla dikkat edeceğim
Yani önceden haberlilerdi. Kısa süreli bir misafirdi kahvaltı için gelmişlerdi ama şuanda zaten yapacak bişey yok hastane de takip edin demişti dha haberde gelmedi de . Rabbim korur inşallaj çok yormadım kendimi lekelenme şeklinde şuanda bişey olmaz Allah’ın izniyle.

Yok ya gittiler zaten bişey olamz Allah’ın izniyle. Şuan yapacakları bişey yok beterinden korusun rabbim. İnşşlah değer düşmez düşüğe sebebiyet vermez felan filan.
Misafirin olması da iyi oldu bi yerde kafam dağıldı. Değilse çok daha üzülecektim
Düşüşe sebep olmaz canım kanamayı durdurmazlarsa tabi.
Ama iğne olana kadar hatta iğne olsan bile yerinden kalkma ayaklarının altına yastık koy bol su iç.

Son güncellemeyi paylaşıyorum Kızlar doktorla görüştüm. Progestan dex başladılar sabah akşam 2 gün sonra değer için kan vereceğiz.
İstirahat edin ama çok hareketsiz de kalmayın dedi o şekilde inşllah kesilir kanamam 🙏🏻
Sanırım cogu kısıye farklı tedavi uyguluyolar benım doktorum murat bey onlemı bastan alıyor progestan ve kan sulandırıcı ıgne oluyorum hergun transferden bı gun once basladı aslında tüm doktorların ole yapması lazım önlemini bastan alması lazım sonucta zor elde edılen gebelıkler hepımızın ki.. inş guzel gıdecek hic sıkıntı etmeyin 🙏🏻❤️ 😊

Selam kızlar biraz önce cetrotide iğne mi vuruldum ilk defa
akşam da gonalf 375 vuracağım yarin da kontrol hayırlısı yumurtanın biri 13 biri 9.diye sayiyordu doktor.Nette okuduğuma göre 16-20 olması lazımmış.3 gün vuruldugum gonalflar yukseltmisse transferi yakında yaparız galiba değil mi gecen Salı basladim gonalfa 900 bitti bugün de 975 bitecek

Back