• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar şoktayım 1243 değerim. Allahım inanamıyorum Rabbim hepinizi daha çok sevindirsin ya.
Kırk bir kere maşaAllah çok sevindim ol değince olduran Allah'ın adıyla Rabbim bana ve tüm isteyen herkese nasip etsin .. hayırlı uğurlu olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almak nasip olsun ...

Ben kanser hastasıydım embriyolarım dondurulmuştu bende sıkıntılar çok büyük kızlar yumurtalıklarım yok. Tek şansımdı. Sizin Allah ömür verirse her zaman deneme şansınız var asla kendinizi parçalamayın sonuc sizi üzerse. Ama rabbim en güzel sonuçları versin size 🫶

Amh degerine takılmayın benım doktorum da dedı 0.1 olanlar bıle pozıtıfı goruyo regl oldugunuz ve yumurta cıktıgı surece sansınız var 😊

calikusunundefteri calikusunundefteri bak kuzumm hepsi sana umut olsunnn🥰♥️

Ben kanser hastasıydım embriyolarım dondurulmuştu bende sıkıntılar çok büyük kızlar yumurtalıklarım yok. Tek şansımdı. Sizin Allah ömür verirse her zaman deneme şansınız var asla kendinizi parçalamayın sonuc sizi üzerse. Ama rabbim en güzel sonuçları versin size 🫶
tebrik ederim canım benim🥰
Kese kalp atışı gördüğün günleride görelim 🥰
Bizlere de dua et❤️

Kızlar transferin 9.gunu acayip bir mide bulantısı başladı, baş dönmesi de var. Doktora mesaj attım medpamid kullansam olur mu diye.
Hamilelilik bulantısı bu kadar erken baslamamaliydi. Gebelik hesaplaması yapınca 4+0 diyor bugün için.

Kızlar transferin 9.gunu acayip bir mide bulantısı başladı, baş dönmesi de var. Doktora mesaj attım medpamid kullansam olur mu diye.
Hamilelilik bulantısı bu kadar erken baslamamaliydi. Gebelik hesaplaması yapınca 4+0 diyor bugün için.
biz şimdi pozıtıf cıkarsak oncesıne ıkı hafta mı eklenıyor 1 aylık mı hamile olmus oluyoruz

biz şimdi pozıtıf cıkarsak oncesıne ıkı hafta mı eklenıyor 1 aylık mı hamile olmus oluyoruz
Tup bebek gebelik hesaplama diye arattım transfer tarihine göre blastokist olmasına göre hesaplama seçeneği vardı. Ordan hesaplattim. Sonra doktor size bebeğin gelişimine göre hafta söyler tabiki

KIZLAR KESEYE GITTIGINIZ GÜN VAJINALMI YOKSA KARINDAN ULTROSYONLAMI BAKILIYOR ?? ve gittiniz gün kalp atisi oluyomu sonraki haftalardami olusuyor? Benim transferden sonra yarin 21.ci günüm cünkii 🙏🏻 Ve Terminim var

Back