- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #2.921
Benim sonucum
Doktorum bana tedaviden once argiterfil f onerdi 2 kutu onu kullandim ve 8 olgun yumurtam cikti 4 u dollendi cok sukurAmh için önerdiğiniz bisey var mı benim de 0.98 çıktı 9 aydır hiç olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sonucum
Doktorum bana tedaviden once argiterfil f onerdi 2 kutu onu kullandim ve 8 olgun yumurtam cikti 4 u dollendi cok sukurAmh için önerdiğiniz bisey var mı benim de 0.98 çıktı 9 aydır hiç olmadı
1 EylülTransferiniz hangi tarihte olmuştu?
Kırk bir kere maşaAllah çok sevindim ol değince olduran Allah'ın adıyla Rabbim bana ve tüm isteyen herkese nasip etsin .. hayırlı uğurlu olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almak nasip olsun ...Kızlar şoktayım 1243 değerim. Allahım inanamıyorum Rabbim hepinizi daha çok sevindirsin ya.
Amiin amiiiiin ecmain hepinize daha yüksek sonuçlar olsunKırk bir kere maşaAllah çok sevindim ol değince olduran Allah'ın adıyla Rabbim bana ve tüm isteyen herkese nasip etsin .. hayırlı uğurlu olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almak nasip olsun ...
Amin canım inşallah.. ikiz falan olabilirmi doktorum ne dedi canımAmiin amiiiiin ecmain hepinize daha yüksek sonuçlar olsun
Pazar oldugu için bakmadılar daha bakalım en hayırlısı olsun kızlarAmin canım inşallah.. ikiz falan olabilirmi doktorum ne dedi canım
Amin canım inşallah.. ikiz falan olabilirmi doktorum ne dedi canım
Deger cok yüksek olabilir tabiki neden olmasin? Rabbim en hayirlisini nasip etsin insallah ikizdirde onlara simsiki tutunursunuz bütün dert silintii keder günleriniz geride kalirrr Ben cok Mutlu oldum YaaaPazar oldugu için bakmadılar daha bakalım en hayırlısı olsun kızlar
Çok şükür hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun çok sevindimKızlar şoktayım 1243 değerim. Allahım inanamıyorum Rabbim hepinizi daha çok sevindirsin ya.
Ben kanser hastasıydım embriyolarım dondurulmuştu bende sıkıntılar çok büyük kızlar yumurtalıklarım yok. Tek şansımdı. Sizin Allah ömür verirse her zaman deneme şansınız var asla kendinizi parçalamayın sonuc sizi üzerse. Ama rabbim en güzel sonuçları versin size
Amh degerine takılmayın benım doktorum da dedı 0.1 olanlar bıle pozıtıfı goruyo regl oldugunuz ve yumurta cıktıgı surece sansınız var
tebrik ederim canım benimBen kanser hastasıydım embriyolarım dondurulmuştu bende sıkıntılar çok büyük kızlar yumurtalıklarım yok. Tek şansımdı. Sizin Allah ömür verirse her zaman deneme şansınız var asla kendinizi parçalamayın sonuc sizi üzerse. Ama rabbim en güzel sonuçları versin size
Etmezmiyim inşallah hepimiz duyarız kalp atışlarınıdatebrik ederim canım benim
Kese kalp atışı gördüğün günleride görelim
Bizlere de dua et
İnşallah canımm inşallahEtmezmiyim inşallah hepimiz duyarız kalp atışlarınıda
Merhaba canım aranıza bende katıldım 14 Eylül transfer günümdu 25 yaşındayım beni de ekler misinMaşalllaaah ne güzel çift embriyo muydu kaçıncı gününüzdğ
biz şimdi pozıtıf cıkarsak oncesıne ıkı hafta mı eklenıyor 1 aylık mı hamile olmus oluyoruzKızlar transferin 9.gunu acayip bir mide bulantısı başladı, baş dönmesi de var. Doktora mesaj attım medpamid kullansam olur mu diye.
Hamilelilik bulantısı bu kadar erken baslamamaliydi. Gebelik hesaplaması yapınca 4+0 diyor bugün için.
Tup bebek gebelik hesaplama diye arattım transfer tarihine göre blastokist olmasına göre hesaplama seçeneği vardı. Ordan hesaplattim. Sonra doktor size bebeğin gelişimine göre hafta söyler tabikibiz şimdi pozıtıf cıkarsak oncesıne ıkı hafta mı eklenıyor 1 aylık mı hamile olmus oluyoruz