- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #2.841
inşallahÇok oynama tabi sen yine.ama allahın izniyle hiç bişey olmaz bebekler bizimlee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahÇok oynama tabi sen yine.ama allahın izniyle hiç bişey olmaz bebekler bizimlee
İnşallah lekelenmedir korkma canımAçıkçası kahverengi olsa korkmayacağım ama bildiğiniz damla şeklinde kırmızı gördüm hastane de daha açılmadı 9’ da açılıyor sanırım.
Varikosel için en kötü nasıl sonuçlanır diye sorduk doktora en kötü işe yaramaz ama geri götürmez dedi bize yanlış bilgi mi verdiler acaba. Peki genetik teste göndersek sağlıklı şekilde korunabiliyor mu yoksa kaybetmiş mi oluyoruz embriyoları onu da bilmiyorum. Yani bende ne yap derlerse yaptım açıkçası. Yumurta toplama süreci de çok sıkıntılıydı bende normalde zaten sorun görünmüyordu ilaçlar fazla geldi sanırım ve Hiperstimulasyona bağlı batın içi sıvı birikmesi ve plevral effuzyon gerçekleşti iki ay boyunca çok zor süreç geçirdim. Şimdi tekrar aynı şeyin olma olasılığı da aslında çok korkutuyor beni. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum gerçekten. Tekrar Mersin’de denemek istemiyorum ama 2 taneyi başka yere taşımak değecek mi onu da bilmiyorumVarikosel ameliyatı olmasın canım benim doktorum şey demişti varikosel ameliyatı olduktan sonra spermlerinşn hepsini de kaybedebilir demişti kalan 2 bebeğinizi genetik teste gönderin bence eğer bebeklerde sorun varsa zaten ona göre hareket edilir biz histeroskopi yapıldı bana sorun benim içimdeymiş ama dışardan bakıldığında bunu bilemiyorlar canınızı sıkmayın lütfen ve kesinlikle ertelemeyin
şukur kı yuksek amaKızlar yeni
Çoktı sonucum 148 geldi
Ama aktif kanamam devam ediyor yani kırmızı şeklinde biraz korkutuyor hastanenin aramasını bekliyorum. Ona göre davranacağım artık dualarınıza talibim.
Yaaaa çok güzel çok sevindimmmmKızlar yeni
Çoktı sonucum 148 geldi
Ama aktif kanamam devam ediyor yani kırmızı şeklinde biraz korkutuyor hastanenin aramasını bekliyorum. Ona göre davranacağım artık dualarınıza talibim.
Tebrik ederim canım benimmKızlar yeni
Çoktı sonucum 148 geldi
Gözün aydın canım Allah'ın izniyle biseycik olmayacak korkma şimdi bi iğne yaparlar kesilik kanaman istirahat verirler yüksek ihtimal yat ayaklarini yukari kaldir dinlen bol bol Rabbim yavrunu sana bağışlasınKızlar yeni
Çoktı sonucum 148 geldi
Bende kimyasal die biliyorum ods kendilinden düsüyo canim saglik olsun sikma canini dondurulmus embriolarin varmi ? Düsme geri toparlan ve yoluna bak illaki zamani var canim benimMerhaba kızlar .. benim kan sonucuna göre değerim düşüşe geçmiş .
13 eylül 55
15 eylül 77
17 eylül 64
Böyle düşüşe geçince ne oluyordu .
Hayirli olsun cnm proluton vurmadilar miKızlar yeni
Çoktı sonucum 148 geldi
Cok sükür yat dinlen kalkmamamaya calis bacaklarini topla canimKızlar yeni
Çoktı sonucum 148 geldi
Güzel sonuclarini alirsin insallah canim benim cig findik cig kabak cekirdegi incir sürekli tüket canim avuc icine koy bol bol su ic tutunmaya cok faydaliymisKızlar dün transfer olan arkadaşlar neler yapıyorsunuz .. ben yattım dün hastane dönüşü kahvaltı mi hazırladım şimdi yeme içme neler yiyorsunuz ilaç çok var bende sizdede aynı mı
Progestan 50cc iğne ile durduruluyr benim öyle olmuştuKızlar yeni
Çoktı sonucum 148 geldi
Hem zor zamanlar geçirmişsiniz bize öyle dedikleri için ameliyat olmadı eşim korona olmadan önce18milyondu korona oldu ve aşı vuruldu 2 doz sonra gözlerimizin önünde sprm sayılarının düşüşünü izledik 4.50 milyona kadar düştü bebekleri çözdürüp test yapıp donduruluyor zarar gelmiyor onlara ama genetik test iyi çıkmazsa transfer yapılmıyorVarikosel için en kötü nasıl sonuçlanır diye sorduk doktora en kötü işe yaramaz ama geri götürmez dedi bize yanlış bilgi mi verdiler acaba. Peki genetik teste göndersek sağlıklı şekilde korunabiliyor mu yoksa kaybetmiş mi oluyoruz embriyoları onu da bilmiyorum. Yani bende ne yap derlerse yaptım açıkçası. Yumurta toplama süreci de çok sıkıntılıydı bende normalde zaten sorun görünmüyordu ilaçlar fazla geldi sanırım ve Hiperstimulasyona bağlı batın içi sıvı birikmesi ve plevral effuzyon gerçekleşti iki ay boyunca çok zor süreç geçirdim. Şimdi tekrar aynı şeyin olma olasılığı da aslında çok korkutuyor beni. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum gerçekten. Tekrar Mersin’de denemek istemiyorum ama 2 taneyi başka yere taşımak değecek mi onu da bilmiyorum
Korkma canım yat kalkma hiç rabbimin izniyle kesilecektirKızlarrr benm de dün 12.gunumdu kan verme günüm kan verdim eve geldim kahverengi lekelenme oldu sonra silince baya oldu çok kötü oldum korktum ağladım. 1 saat sonra sonucum çıktı değerim 250 çıktı iki gün önce 80 di . Doktor gözün aydın dedi lekelenmeden korkma dedi progestan iğne verdiler 50 lik . Vurdurdum sırt üstü uzanıyorum ayağım yüksekte bi daha olmadı taa ki dün akşam yine biraz kahveregimsi oldu . Sonra yine kesildi şimdi yine minicik bı damla kadar olmuş yine gidip iğne vurdurcam. Yarın tekrar kan vercem dua edin
İnşallah ya değerim iyi mi peki sizce ?Korkma canım yat kalkma hiç rabbimin izniyle kesilecektir
İyi iyi maşallahİnşallah ya değerim iyi mi peki sizce ?
Tebrikler canim degerin cok güzelKızlarrr benm de dün 12.gunumdu kan verme günüm kan verdim eve geldim kahverengi lekelenme oldu sonra silince baya oldu çok kötü oldum korktum ağladım. 1 saat sonra sonucum çıktı değerim 250 çıktı iki gün önce 80 di . Doktor gözün aydın dedi lekelenmeden korkma dedi progestan iğne verdiler 50 lik . Vurdurdum sırt üstü uzanıyorum ayağım yüksekte bi daha olmadı taa ki dün akşam yine biraz kahveregimsi oldu . Sonra yine kesildi şimdi yine minicik bı damla kadar olmuş yine gidip iğne vurdurcam. Yarın tekrar kan vercem dua edin
Bende onu zaten vuruyordum trasnferden 3 gün öncesinden düne kadar trasnferin 12.gunune kadar günde iki tane koldan yapıyordum ona rağmen lekelenme oldu belki de biri tuttu biri tutmadı vücut onu attı bilemem . Ama dün progestan 50 mg ye geçtik bı tsne vurdum bugün de vurcam zaten yarın tekrar kan vercemBizim 2. Transferde kanama sorunumuz olduğu için 3. Transferimde progestan dex 25cc verdi hergün vuruyorum şükür henüz hiç kanamam olmadı