• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Sanırım cogu kısıye farklı tedavi uyguluyolar benım doktorum murat bey onlemı bastan alıyor progestan ve kan sulandırıcı ıgne oluyorum hergun transferden bı gun once basladı aslında tüm doktorların ole yapması lazım önlemini bastan alması lazım sonucta zor elde edılen gebelıkler hepımızın ki.. inş guzel gıdecek hic sıkıntı etmeyin 🙏🏻❤️ 😊
Aslında bu merkezde öyleydi başta. Aslına bakarsanız başta olmaması benim işime geldi çünkü ben çok zorlandım o iğne yüzünden tedavinin en başında şimdi tekrar başlıyoruz 🙃
Napalım sonu güzel olsun da inşallah.
Darısı tüm İsteyenlere nasip olsun. Herkesin ki sağlıkla ilerlesin.

Sanırım cogu kısıye farklı tedavi uyguluyolar benım doktorum murat bey onlemı bastan alıyor progestan ve kan sulandırıcı ıgne oluyorum hergun transferden bı gun once basladı aslında tüm doktorların ole yapması lazım önlemini bastan alması lazım sonucta zor elde edılen gebelıkler hepımızın ki.. inş guzel gıdecek hic sıkıntı etmeyin 🙏🏻❤️ 😊
Merhaba hangi hastanede oldunuz tedavinizi..

Bmm amh 0.7 🙃 ve tuplerim kapali normal yolla gebelik oldu ama dusukle sonuclandi sonra 2 deneme biri negatif biri kimyasal suan sadece gonolf kullaniyorm doktorum dogal gibi gidiyor yarin kontorlum var o zaman daha net anlarim
Amh için önerdiğiniz bisey var mı benim de 0.98 çıktı 9 aydır hiç olmadı

Kızlar şoktayım 1243 değerim. Allahım inanamıyorum Rabbim hepinizi daha çok sevindirsin ya.
Maşallah çok güzel bir değer😍😍🧿🧿
Kaçıncı gün embriyosu canımm sizdeki sıkıntı neydi sağlıkla devam etsiin inşAllah aminnn🤲🏻♥️

evet ben de her gün 100 ml progesyan coraspırın duposton alıyprum.daha sımdıden popom mosmosr oldu nasıl agrıyo uc ay vurulcakmısız Allahın ıznıyle pozıtıf cıksın da 🥹😂

Maşallah çok güzel bir değer😍😍🧿🧿
Kaçıncı gün embriyosu canımm sizdeki sıkıntı neydi sağlıkla devam etsiin inşAllah aminnn🤲🏻♥️
Ben kanser hastasıydım embriyolarım dondurulmuştu bende sıkıntılar çok büyük kızlar yumurtalıklarım yok. Tek şansımdı. Sizin Allah ömür verirse her zaman deneme şansınız var asla kendinizi parçalamayın sonuc sizi üzerse. Ama rabbim en güzel sonuçları versin size 🫶

Ben kanser hastasıydım embriyolarım dondurulmuştu bende sıkıntılar çok büyük kızlar yumurtalıklarım yok. Tek şansımdı. Sizin Allah ömür verirse her zaman deneme şansınız var asla kendinizi parçalamayın sonuc sizi üzerse. Ama rabbim en güzel sonuçları versin size 🫶
Allahım kalıcı şifalar versin inşAllah bu bebeğiniz ömrünüzde çiçekler açtırsın.çok sevindim canım çook🤲🏻🩷 aminn aminnn tamda ezan okunuyor 🤲🏻

Ne güzel sözlerin umut olsun burdaki kizlara masallah Rabbbimmm Gönlüne göre vermis masallah 🤲🏻❤️🥹

Back