- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.801
Bence iki gün daha beklemelisin. Bugün 10 cu günün kendini motive et 2 gün daha beklemelisin çık yürü şimdi rahatlamalisin doktoruna sor geç tutunma olmuştur öyle hemen bırakma kendini negatif olan bir şey yok ortadaYani bilmiyorum kimi sayılıyor diyor transfer gunu
Hemşireyi aradım oda öyle dedi ne çok sevin ne çok uzul ama öyle başlayıp sağlıklı devam eden çok dediBence iki gün daha beklemelisin. Bugün 10 cu günün kendini motive et 2 gün daha beklemelisin çık yürü şimdi rahatlamalisin doktoruna sor geç tutunma olmuştur öyle hemen bırakma kendini negatif olan bir şey yok ortada
Geç yummuş olabilir dediHemşireyi aradım oda öyle dedi ne çok sevin ne çok uzul ama öyle başlayıp sağlıklı devam eden çok dedi
Kalk güzel bir abdest al dua et Kur'an oku kadr süresini oku yaa kayyum zikir çek bak nasıl rahatlayacaksin vesvese yapma kendine verende Allah'ım alanda .. ben 12 yıl önce çıkmayacaksin dedikleri doktorların bir operasyona girdim ve yaşıyorum ... yiyecek ekmeği içecek suyu varsa ne olursa olsun Rabbimin izni ile doğar ... Kün fe yekün...Belim coook agiryor
Ne güzel söylediniz. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahBence hic bekleme beklemek zaman kaybi Tabiki Rabbim bilir nerde nezaman basimiza neler gelecegini ama Magdem dondurulmuslarin varmis ne kaybedersin? Belki onlarda sizin muradiniz? Bilemessinki Rabbim gönlüne göre versin canim Ama durmayin devam edin yolunuza illaki Nasip ettirmeyecegi bi deyi hayal dahi ettirmezmis Rabbim
Çok doğru söylüyorsunuz ama işte zor bir süreç insan vesvese yapmadan uzulmeden edemiyor Allah'tan duadan başka sığınağım yokKalk güzel bir abdest al dua et Kur'an oku kadr süresini oku yaa kayyum zikir çek bak nasıl rahatlayacaksin vesvese yapma kendine verende Allah'ım alanda .. ben 12 yıl önce çıkmayacaksin dedikleri doktorların bir operasyona girdim ve yaşıyorum ... yiyecek ekmeği içecek suyu varsa ne olursa olsun Rabbimin izni ile doğar ... Kün fe yekün...
Aminn canim benimm ne güzel yazmissin bakElbette doğru söylüyorsun tedavi ile olan birşey sonuçta dikkatli olmakta fayda var normal bir gebelik değilki bizimkisi ... AminRabb'im hepimizin gönlüne göre ikiz ikiz versin canım insaAllah hepimizin kucağını doldursun
Bi iki kere banada oldu ya batma gibi ama emin olamadım gaz cok oluyor ilaçlardan ona yordumKasıklarima kramp giriyor çok fazla ilaçlardan mı acaba üşütüyormuyum sizlerde varmi durum normal mi
hayırlısı olsun canım hakkımızda . Ben de düşmesini bekliyorum artık .Benim sonucum negatif kızlar 1.3 çıktı
malesef düşük canımKizlar BT HCG 12 çok düşük deilmi
Kimyasal gebelikMerhaba kızlar .. benim kan sonucuna göre değerim düşüşe geçmiş .
13 eylül 55
15 eylül 77
17 eylül 64
Böyle düşüşe geçince ne oluyordu .
Muhtemelen doktorum yarın sonucu göründe ilaçları kesecek . İnşallah kendiliğinden düşer biran önce adet olurum .Kimyasal gebelik
Bende de cok gaz oluyor yaBi iki kere banada oldu ya batma gibi ama emin olamadım gaz cok oluyor ilaçlardan ona yordum
Progestan yapıyor muhtemelen canımBende de cok gaz oluyor ya
Gecmiş olsun canım ne denir kiMuhtemelen doktorum yarın sonucu göründe ilaçları kesecek . İnşallah kendiliğinden düşer biran önce adet olurum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?