• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Gunaydin canim hakkinda en hayirlisi olsun ama bence kendini korkutma strese sokma hastanene git acilmasini bekleme acili vardir elbelt kadin dogum doktoru vardir yerlesiyordur sonucta yogun br kanaman yok dimi sadece br iki damla o kadar
Aynen bir damla kırmızı geldi sonra pembe şuan lekelenme şeklinde daha koyu. Ama korktum gidip kan verdim sonuca göre doktorla görüşüp iğne vereceklerini söylediler. Bekliyorum şimdilik 🙏🏻

İnşallah bir sorun olmaz canım iyi düşün iyi olsun olur mu ? Benim kızımda 16. Haftada pembe kan gelir gibi olmuştu sabah namazına kalktım tuvalete gittim peçeteye geldi . Nasıl korktum hemen evin yanında bir doktora gittim . Düşük tehditi var dedi 1 hafta istirahat yazdı . Sonra kendi doktoruma gittim . Alttan baktı . Mantardan tahriş olmuş vajina ondan hafif kanamış . Yani olumsuza şartlama hemen . Belki de ufak bir tahriş oldu peçeteye vs silerken .
İnşallaj olmaz ya. Bakalım sonuca göre hareket edecek doktor. Öyle görüştük. Şimdi pozitif mi belli değil ondan sonra ilaç verecekler.

Belki geç tutunma olmuştur bazen idrara çıkmıyor hemen modunu düşürme canım mesela benim bir hamileliğimde çıkmamıştı kaset testlerde yarına kadar ilaçları bırakmayın...

Kızlar dün transfer olan arkadaşlar neler yapıyorsunuz .. ben yattım dün hastane dönüşü kahvaltı mi hazırladım şimdi yeme içme neler yiyorsunuz ilaç çok var bende sizdede aynı mı
Ben 😂
Valla ben dün transfer sonrası dışarda yemek yedim eve geldim biraz uzandım ara ara dolaştım yine uzandım oturdum derken geçirdim günümü.
Şimdi eşim evde kahvaltı hazırlıcak bende yavas yavas yardım ederim

Merhaba hanımlar daha kan sonucu almadım ama sabah önce kırmızı sonra pembeye dönen bi lekelenme yaşadım ama çok korkuyorum bi fikriniz var mı bu konuda 🙄
Açıkçası kahverengi olsa korkmayacağım ama bildiğiniz damla şeklinde kırmızı gördüm hastane de daha açılmadı 9’ da açılıyor sanırım.
Meraba canim 2gündür benimde var kahve ve cok az sildikce peceteye geliyo tek 12.ci aya kadar gayet normal dedi hemsire , ama sen pembesi gördüm diyosun bi doktorunu yada hemsireni ara bide sürekli yat ayaklarini topla kalkmamaya calis❤️ insallah simsiki tutunma belirtisidir yaa🤲🏻

Kesinlikle öyle. Ama işte sonrası için biraz kafam karışık açıkçası. Normalde 2 adet dondurulmuş embriyomuz kaldı. Ama kullanıp kullanmama noktasında çok kararsızım. Neden bilmiyorum ama genetikle ilgili bir sorun olabileceği hissi var içimde. Yapılan konuşmalar bana onu hissettirdi. Eşimde sperm sayısı giderek düşüyor ve hareketlilik sorunu var. Son yapılan testlerde de dna hasarı tespit edildi ve varikosel ameliyatı da olması gerekiyor. Çözüm olacak mı garantisi yok. Bir yandan bu sebeplerle genetik sorun varsa son dondurulmuşları denemekte bir faydası olmayacak, ameliyatı olalım tedavi ve iyileşme sürecini bekleyelim sonra sıfırdan tekrar yumurta toplama ve tüp bebek sürecine başlayalım diyorum bir yanda da yaşım 39 olcak bir kaç aya bu süreçte bizi en az 6 ay geri atacak beklemesek mi diyorum🤷🏻‍♀️ kafam karışık gerçekten🥴
Bence hic bekleme beklemek zaman kaybi Tabiki Rabbim bilir nerde nezaman basimiza neler gelecegini ama Magdem dondurulmuslarin varmis ne kaybedersin? Belki onlarda sizin muradiniz? Bilemessinki Rabbim gönlüne göre versin canim Ama durmayin devam edin yolunuza illaki Nasip ettirmeyecegi bi deyi hayal dahi ettirmezmis Rabbim ❤️🥹🤲🏻

Meraba canim 2gündür benimde var kahve ve cok az sildikce peceteye geliyo tek 12.ci aya kadar gayet normal dedi hemsire , ama sen pembesi gördüm diyosun bi doktorunu yada hemsireni ara bide sürekli yat ayaklarini topla kalkmamaya calis❤️ insallah simsiki tutunma belirtisidir yaa🤲🏻
inşallah öyledir pembe kırmızı arası leke görüyorum ben maalesef beni tedirgin eden o kahverengi olsa sıkıntı yokta. İnşllah iyi gelir değerim.

inşallah öyledir pembe kırmızı arası leke görüyorum ben maalesef beni tedirgin eden o kahverengi olsa sıkıntı yokta. İnşllah iyi gelir değerim.
Yok canim endiselenme olurmu pembeyede dönenilirmis sen evdemisin suan sürekli uzanmaya bak fitilini ver dinlen ❤️ Kanmi verdin suan ?

Ben 😂
Valla ben dün transfer sonrası dışarda yemek yedim eve geldim biraz uzandım ara ara dolaştım yine uzandım oturdum derken geçirdim günümü.
Şimdi eşim evde kahvaltı hazırlıcak bende yavas yavas yardım ederim
İlaçlardan galiba sürekli WC ye çıkıyorum ayaklarim çok üşüyor iştahım hiç yok eşim işe gitti maalesef ... Sürekli yatmakta iyi değil diyor doktorlar kan dolaşımı açısından.. dün hemşire iki gün istirahat dedi sora normal hayatınıza dönebilir siniz dedi ...

İlaçlardan galiba sürekli WC ye çıkıyorum ayaklarim çok üşüyor iştahım hiç yok eşim işe gitti maalesef ... Sürekli yatmakta iyi değil diyor doktorlar kan dolaşımı açısından.. dün hemşire iki gün istirahat dedi sora normal hayatınıza dönebilir siniz dedi ...
Evet öyle ben bunda daha rahatım hepsinde hiç bir iş yapmadım cok kastım bunda öyle değilim olacaksa olur modundayım.
Ben 3 litre su içiyorum hergün onun için bende cok cıkıyorum tuvalete.

Back