• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Bence iki gün daha beklemelisin. Bugün 10 cu günün kendini motive et 2 gün daha beklemelisin çık yürü şimdi rahatlamalisin doktoruna sor geç tutunma olmuştur öyle hemen bırakma kendini negatif olan bir şey yok ortada
Hemşireyi aradım oda öyle dedi ne çok sevin ne çok uzul ama öyle başlayıp sağlıklı devam eden çok dedi

Belim coook agiryor
Kalk güzel bir abdest al dua et Kur'an oku kadr süresini oku yaa kayyum zikir çek bak nasıl rahatlayacaksin vesvese yapma kendine verende Allah'ım alanda .. ben 12 yıl önce çıkmayacaksin dedikleri doktorların bir operasyona girdim ve yaşıyorum ... yiyecek ekmeği içecek suyu varsa ne olursa olsun Rabbimin izni ile doğar ... Kün fe yekün...

Bence hic bekleme beklemek zaman kaybi Tabiki Rabbim bilir nerde nezaman basimiza neler gelecegini ama Magdem dondurulmuslarin varmis ne kaybedersin? Belki onlarda sizin muradiniz? Bilemessinki Rabbim gönlüne göre versin canim Ama durmayin devam edin yolunuza illaki Nasip ettirmeyecegi bi deyi hayal dahi ettirmezmis Rabbim ❤️🥹🤲🏻
Ne güzel söylediniz. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Kalk güzel bir abdest al dua et Kur'an oku kadr süresini oku yaa kayyum zikir çek bak nasıl rahatlayacaksin vesvese yapma kendine verende Allah'ım alanda .. ben 12 yıl önce çıkmayacaksin dedikleri doktorların bir operasyona girdim ve yaşıyorum ... yiyecek ekmeği içecek suyu varsa ne olursa olsun Rabbimin izni ile doğar ... Kün fe yekün...
Çok doğru söylüyorsunuz ama işte zor bir süreç insan vesvese yapmadan uzulmeden edemiyor Allah'tan duadan başka sığınağım yok🙏Allah hepinizden razı olsun

Elbette doğru söylüyorsun tedavi ile olan birşey sonuçta dikkatli olmakta fayda var normal bir gebelik değilki bizimkisi ... Amin🤲🤲🤲 Rabb'im hepimizin gönlüne göre ikiz ikiz versin canım insaAllah hepimizin kucağını doldursun 🤲❤️♥️
Aminn canim benimm ne güzel yazmissin bak 🥰❤️ ay hadi insallah güzel haberlerle dolsun tassin bu gurubumuz yaaa

Back