• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Ben 😂
Valla ben dün transfer sonrası dışarda yemek yedim eve geldim biraz uzandım ara ara dolaştım yine uzandım oturdum derken geçirdim günümü.
Şimdi eşim evde kahvaltı hazırlıcak bende yavas yavas yardım ederim
İlaçlardan galiba sürekli WC ye çıkıyorum ayaklarim çok üşüyor iştahım hiç yok eşim işe gitti maalesef ... Sürekli yatmakta iyi değil diyor doktorlar kan dolaşımı açısından.. dün hemşire iki gün istirahat dedi sora normal hayatınıza dönebilir siniz dedi ...

İlaçlardan galiba sürekli WC ye çıkıyorum ayaklarim çok üşüyor iştahım hiç yok eşim işe gitti maalesef ... Sürekli yatmakta iyi değil diyor doktorlar kan dolaşımı açısından.. dün hemşire iki gün istirahat dedi sora normal hayatınıza dönebilir siniz dedi ...
Kendini yormamak sartiyla döneniliyosun normal hayatina ama dikkatli ol canim cok ayaktata kalma ilk 3 gün cok önemli dedi doktorum❤️🤲🏻😍 Rabbim gönlüne göre versin canim benim

Evet öyle ben bunda daha rahatım hepsinde hiç bir iş yapmadım cok kastım bunda öyle değilim olacaksa olur modundayım.
Ben 3 litre su içiyorum hergün onun için bende cok cıkıyorum tuvalete.
Aynen valla o kadar çok şey yaşadımki bu sefer bende hiç kasmıyorum su evet çok içmek gerekmiş bol meyve ve protein ağırlıklı beslenin dediler ... Allah'ım ol dedikten sora künfe fe yekün ...

Son düzenleme:
Kendini yormamak sartiyla döneniliyosun normal hayatina ama dikkatli ol canim cok ayaktata kalma ilk 3 gün cok önemli dedi doktorum❤️🤲🏻😍 Rabbim gönlüne göre versin canim benim.
Elbette doğru söylüyorsun tedavi ile olan birşey sonuçta dikkatli olmakta fayda var normal bir gebelik değilki bizimkisi ... Amin🤲🤲🤲 Rabb'im hepimizin gönlüne göre ikiz ikiz versin canım insaAllah hepimizin kucağını doldursun 🤲❤️♥️

Back