2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Iyim canim senin nasl gidiyor valla oyle belirtim pek yok sadece ara ara kasiklarimda agri oluyor o kadar sende durum nasil
Al benden de o kadar canim benim öyle bariz bi belirtim yok arada karnima batmalar oluyor ve kasiklarimda hafif ağrı oluyor o kadar hayırlısı bakalım sen ne zaman kan vereceksin?

Rabbim sizin bebislerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah dualarımdasınız , hepimiz aynı yoldayız . Ve en iyi yaşayan bilir bu yolun zorluğunu,verilen emekleri
İnşallah sizinde pozitiftir pozitif değilse de rabbim daha fazla aratmadan emek veren sizle birlikte herkese nasip etsin

Al benden de o kadar canim benim öyle bariz bi belirtim yok arada karnima batmalar oluyor ve kasiklarimda hafif ağrı oluyor o kadar hayırlısı bakalım sen ne zaman kan vereceksin?
Haftaya cuma vericem oncesinden test yaparin diyordum ama yapmicam obeyaz sayfada yukssk degeeimi gormek istiyorum senin de cuma dimi

Güzle düşünün güzel olsun şuan ki modumuz böyle olmalı iyiyi çağırmalıyız her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…