- 3 Eylül 2022
- 2.755
- 2.607
- 63
- 32
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.621
Anladım canım çok üzüldüm ben ilk negatif olunca baktırdım ilkinde sadece corasprin kullanmıştımBunun Dr oksapar ve coraspin veriyor benim de pıhtılaşmam ilk bebeğimi kaybettiğim de ortaya çıktı
Hayırlısı olsun inşallah yanlış sonuçtur. Pazartesi pozitif görürsünüzMerhaba ben evde idrar testi yaptım negatif çıktı maalesef.
Kan testini pazartesi günü vericem bakalım
İnşallah pek umudum yok ama. Yapacak birşey yok Hayırlısı olsunHayırlısı olsun inşallah yanlış sonuçtur. Pazartesi pozitif görürsünüz
Al benden de o kadar canim benim öyle bariz bi belirtim yok arada karnima batmalar oluyor ve kasiklarimda hafif ağrı oluyor o kadar hayırlısı bakalım sen ne zaman kan vereceksin?Iyim canim senin nasl gidiyor valla oyle belirtim pek yok sadece ara ara kasiklarimda agri oluyor o kadar sende durum nasil
İnşallah sizinde pozitiftir pozitif değilse de rabbim daha fazla aratmadan emek veren sizle birlikte herkese nasip etsinRabbim sizin bebislerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahdualarımdasınız , hepimiz aynı yoldayız . Ve en iyi yaşayan bilir bu yolun zorluğunu,verilen emekleri
Rahat ol artıkTamam canım ben ilk öyle yapmadım işte tecrübesizlik
Aminnn inşallah canım sağol Allah razı olsunİnşallah sizinde pozitiftir pozitif değilse de rabbim daha fazla aratmadan emek veren sizle birlikte herkese nasip etsin
Yaaa çok sevindimmmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim çok emek verdin emeklerinin karşılığıBen bebeğimi aldım kızlar dua edin bana
Zeynep hanımm sizin doktor kontrolü ne zamannnnBen yaşadım canım kahverengi geldi yerleşme olduğunu söylediler öyle de oldu çok şükür
23 Eylül deZeynep hanımm sizin doktor kontrolü ne zamannnn
Amin inşallah güzel haberler veririmYaaa çok sevindimmmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim çok emek verdin emeklerinin karşılığıböyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorummm
Haftaya cuma vericem oncesinden test yaparin diyordum ama yapmicam obeyaz sayfada yukssk degeeimi gormek istiyorumAl benden de o kadar canim benim öyle bariz bi belirtim yok arada karnima batmalar oluyor ve kasiklarimda hafif ağrı oluyor o kadar hayırlısı bakalım sen ne zaman kan vereceksin?
Hadi bakalım annesiBen bebeğimi aldım kızlar dua edin bana
Güzle düşünün güzel olsun şuan ki modumuz böyle olmalı iyiyi çağırmalıyız her zamanAllah razı olsun inşallah oradadır biraz tedirginim aslında testin yanılma durumundan korkuyorum inşallaj yanıltmaz
Aynen en sağlıklı olanı bez enfeksiyon riskimiz yüksek şu dönemde o yüzden koruyor bizleri.
ultrason fotoğrafıyla evlerimize dönelim inşallahBenimde 23 eylül inşallah
Öyle tabikiGüzle düşünün güzel olsun şuan ki modumuz böyle olmalı iyiyi çağırmalıyız her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?