2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Siz yumurtla toplama işlemi yaptırdınız mı ? Sanırım daha yeni yumurta toplatacaksınız. Transfer sonraki işlem önce Opu denilen yumurta toplama oluyor eşinizden sperm alıyorlar dillendiriyorlar döllenen yumurta eğer ki embriyo haliyle 5. Güne ulaşırsa onun adı 5. Gğn embriyosu oluyor. Tüm döllenen yumurtalar 5. Güne ulaşmıyor maalesef arada ölenler oluyor.
Transfer sonraki işlem.

ben daha çok yeni adetim daha yeni bitti kadın doğum hapı kullanıcam 21 gün sonra yine adet olucam ondan sonra bakıcaz dedi doktorum, farz edelim ki hepsi döllenmedi o zaman ne olacak

ben daha çok yeni adetim daha yeni bitti kadın doğum hapı kullanıcam 21 gün sonra yine adet olucam ondan sonra bakıcaz dedi doktorum, farz edelim ki hepsi döllenmedi o zaman ne olacak
Maalesef o zaman tedaviniz yarı da kalır inşallah öyle bişey olmaz. Tekrar başka bir tedavi protokolü uygulayabilir doktorunuz ya da ona göre tedavi değişikliğine gider yeniden başlarsınız.

şimdi gördümmmmm cok tebrik ederim.sağlıkla ilerlesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…