- 25 Aralık 2012
- 894
- 261
- 323
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.361
Gayet iyi cnm ikiyede katlaması nasip olsun inşallah7 eylül transfer 14 eylül kanda 36.5 değer normalmi?
Tese mi yapıldı? transfer oldunuz muBen cnm eşim azosperm
Hangi hastane bende şstanbuldayım da. Cemil Taşçıoğlu yapmıyor diye biliyorumBen İstanbuldayım burada yapıyorlar isteğe bağlı
Sperm çıkışı oldu tek tük havuzlara yapildiTese mi yapıldı? transfer oldunuz mu
Beylikduzu devlet hastanesi yapıyor cnmHangi hastane bende şstanbuldayım da. Cemil Taşçıoğlu yapmıyor diye biliyorum
Amin inşallah teşekkür ederimGayet iyi cnm ikiyede katlaması nasip olsun inşallah
Bizim de öyle oldu canımSperm çıkışı oldu tek tük havuzlara yapildi
Nerede yaptırdınızBizim de öyle oldu canım
Biz antalyda yaşıyoruz canm. Kaçıncı denemeniz ilk miNerede yaptırdınız
İki cnm ilki kimyasal oldu ankara a life hastanesinde yaptırdık biz cnm azosperm üzerine çalışıyor orasiBiz antalyda yaşıyoruz canm. Kaçıncı denemeniz ilk mi
Evet duydum orayı canım inşallah bu sefer olurİki cnm ilki kimyasal oldu ankara a life hastanesinde yaptırdık biz cnm azosperm üzerine çalışıyor orasi
Aynen ya hatira kalsin die yapicam bilmiorum hangi markalar var burdan hic almadimYani yurt dışında da satılıyormuş predictor bu şekilde o anlamda dedim dış kılıfı değişmiş de.
Siz hatıra için bakıyorsanız ucuz herhangi bir erken gebelik testi alabilirsiniz bu marka biraz pahalıgerek yok boşuna para vermenize
Evet kafa karışıklığı olmaması için bende laboratuvar ile devam edicem. Aynı yerde yaptırmak çok önemli. Bende saat 1:30 gibi kanımı vericem. İnşallah güzel kan değerleriyle devam ederiz çok heyecanlıyımAmiin inşallahaslında sabah erken yapsaydım direk aile hekimine verecektim pazartesi de tekrar aile hekimiyle devam edecektim.
Şimdi aramam heralde pazartesi hem aile hekimine hem kendi hastanemize veririm. Çünkü ilk verdiğimiz yerle artışını takip etmek gerekiyor ya hastane de ilk kanı ücretsiz diğerler malum ücretli kaç ücreti onu da bilmiyorum dagidip gelmesi de uğraştırır aslında yakın ama
Hayırlısı cnmEvet duydum orayı canım inşallah bu sefer olur
Mmm Cemil Taşçıoğlu yapmıyor ya.Beylikduzu devlet hastanesi yapıyor cnm
TeşekkürlerEvet kafa karışıklığı olmaması için bende laboratuvar ile devam edicem. Aynı yerde yaptırmak çok önemli. Bende saat 1:30 gibi kanımı vericem. İnşallah güzel kan değerleriyle devam ederiz çok heyecanlıyımyeniden hayırlı olsun hamileliğiniz. Tadını çıkartın. Sevgiler
Hoşgeldiniz listemize ekleyelim sizi de inşallah güzel sonuçlar alırsınızKızlar ben yine geldim hayırlısıyla Perşembe transferim var Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun hamiş olan arkadaşlarım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim gibi negatif olan arkadaşlar umutlara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?