- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.341
Zamanı değilmiş diyorum rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsin inşallahSiz inanın şüphe duymayın olacak inşallah
Heemmeeen yazalımBenim günüm belli oldu 21 Eylül
Pozitif görünüyorGünaydın canım kadınlaraslında yapmaya hiç cesaretim yoktu ama bi anda kalktım ve yaptım fazla su içmeden idrar seyrelmeden deneyim dedim ama bilmiyorum çok net de çıkmadı sizlerin de yorumunu almak istiyorum. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Öğlen yapılmıştı transfer.
Artık bebeğe güzel enerji verme zamanı bir müzik açıyoruz takıyoruz kulaklığı ellerimiz bebeklerizmizde birlikte müzik dinliyor hayal kuruyoruzAyyy bi tuhaf hissettim böyle siz annesi felan deyince bi duygusallaştımminşallah rabbim isteyen herkese versin bu yolda emek veren.
İnşallah sağlıkla ilerlesin kanda da güzel görürüz
Amiin inşallahPozitif görünüyorhayırlı uğurlu olsun inşallah. Bende bugün kan vericem hastaneyle de görüştüm. 7. Gün için ortalama 45 üzeri bekleriz dediler. 9. Gün tekrar etmemi istediler isterseniz sizde görüşün hastaneyle. Yeniden hayırlı olsun inşallah çok sevindim
Amiiiin aynen öyle güzel enerjiler verelim bebişlereArtık bebeğe güzel enerji verme zamanı bir müzik açıyoruz takıyoruz kulaklığı ellerimiz bebeklerizmizde birlikte müzik dinliyor hayal kuruyoruzherkes çook güzel anne olcak bu yolda yorulan tüm annelere nasip etsin inşallah
Ay yapmayacaktım aslında-kuzeyildizi- tebrikler test yapmazsın diyordum ama iyi cesaret etmişsin sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun
Devlet hastanesinin acilinden ücretsiz yapiyolarAy yapmayacaktım aslındaeşimde hiç istemedi halen daha niye yaptın kafasında net olmadığı için ama rüyamda da çok uğraştım testlerle hatta sabah kalkıp ilk idrarla da yapmadım bi anlık uyku sersemi ile yaptım sanırım Amiiin bu ara da güzel dileklerin için teşekkürler
Devlet hastanesi acili yapmıyor diye biliyordum. tamamen iptal etmiş sanırım illallah etmişler gece habire çıkıp çıkıp gelenler yüzünden anca ilaç vereceklerse ihtimal varsa yapıyor doktorlar diye biliyordum.Devlet hastanesinin acilinden ücretsiz yapiyolar
Gözünüz aydın rabbim saglkla kucagına Almayı nasip etsinAyyy bi tuhaf hissettim böyle siz annesi felan deyince bi duygusallaştımminşallah rabbim isteyen herkese versin bu yolda emek veren.
İnşallah sağlıkla ilerlesin kanda da güzel görürüz
Görüyorum orada çok güzel bir çizgi vaarr hayırlı olsun dua arkadaşımmmGünaydın canım kadınlaraslında yapmaya hiç cesaretim yoktu ama bi anda kalktım ve yaptım fazla su içmeden idrar seyrelmeden deneyim dedim ama bilmiyorum çok net de çıkmadı sizlerin de yorumunu almak istiyorum. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Öğlen yapılmıştı transfer.
Görüyorum orada çok güzel bir çizgi vaarr hayırlı olsun dua arkadaşımmm
Amiiiin inşallahGözünüz aydın rabbim saglkla kucagına Almayı nasip etsin
Kimse yok muEş kaynaklı tüp bebek yapan var mı benim gibi pozitifi görenlere ihtiyacım var :) morelim düzeliyor :)
Sorun nedirKimse yok mu
Ben İstanbuldayım burada yapıyorlar isteğe bağlıDevlet hastanesi acili yapmıyor diye biliyordum. tamamen iptal etmiş sanırım illallah etmişler gece habire çıkıp çıkıp gelenler yüzünden anca ilaç vereceklerse ihtimal varsa yapıyor doktorlar diye biliyordum.
Ben cnm eşim azospermKimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?