- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.321
Kac olmus degerin canim ??Kızlar değerim az artmış . Malesefdoktorumla görüşmek için bekliyoruz ama biliyorum olumsuz . Değer az artınca ne oluyordu kimyasal mı ?
Çalışıyorum onun için hareketliyim zaten . Az yumurta ile devam etti yola neden ki acaba beni yumurtlama problemim de yok son tedavi de doğal siklus ile transfer oldum kendi kendime ilaçsız yumurta büyüdü sadece çatlatma iğnesi vurulmuştumMerhaba canım bol hareket ve hergün yürüyüş istedi benim dr um Rahime kan akışı olması için birde bu transferimde 1 2 tane yumurta olmasını istedi Dr um 5 gün femara hap şeklinde ve yanında C life macun kullanmıştım bitkisel çok güzel bir şekilde yumurtam gelişti daha önce iğnelerle oluyordu
Amiiiin inşallah rabbim her isteyene nasip etsin daha fazla aratmadanAynen cok yatmaktan oluyor bel ağrısı canım demekki belirtisizde pozitif olabiliyormusçok sevindim adina darısı bizlere inşallah
İnşallaaahOooo
mis gibi çizgi görüyorumkoyulaşarak devam etsin inşallah
Ay inşallah ya bende sonradan netten baktım yurt dışı hep bu şekilde satışı varmışRahat ol çizgi de test te güvenilirbende bundan yapmıştım
Hayırlı olsun inşallah tedavinizArkadaşlar benim de bugün yumurta toplama oldu. 1 yumurta toplandı sadece, o da dolu çıktı. Bakalım ilerlerse ben de önümüzdeki hafta transfer olurum gibi görünüyor.
Nolcak bu baş ağrısıııııı yaaaBaşım çok ağrıyor ve uykum var , işteyim de ne yapacağım bilmiyorum
3.tedaviye başlarken bahçeciye geçtim tedavi gördüm Ebru Öztürk ile oda ilgisi doktor merkez olarak da gelişmiş teknoloji 4. Tedavide Mehmet reşit asoğluna yaptırmak istedim benim ikisinde de kimyasal ile sonuçlandı ıkısıde bana pgt önerdi . Merkez pahalı ve para tuzağı onu söyleyebilirim . Serum tedavisi uygulandı bu tedavide 2.700 tl para aldılar onun için hafta da bir dediler . Gittik eczaneden aldık 350 ya da 400 olması laIm öyle bir para ödedik tam para tuzaklarıVallahi canım arkadaşım parasını geçtim artık hayırlısıyla bı evlat nasip etsin Rabbim de bahçeci nasıl acaba orayı çok duyuyorum?
Yurd disi testimi var burda nedir adi ? Bende bitane hatira kalsin die yapmak istiyorum hangisini almam gerekiyor ?Ay inşallah ya bende sonradan netten baktım yurt dışı hep bu şekilde satışı varmışdoğruymuş yani
Hayirli olsun rabbim kucağınızada almayı nasip etsin transfer öncesi ovitrelle vurunmusmuydunu
yaaa var gıbıııı benım de besıncı gunum heyecanla yapmayı beklıyorum ama ovıtrelle etkı eder demısler ya ondan kortum.kac gundr gecer ovıtrellın etkısı gecen jafta çarş vurulmustum.sız de bende de belırtı kanama yok demıstınız hadı ınsallahjGünaydın canım kadınlaraslında yapmaya hiç cesaretim yoktu ama bi anda kalktım ve yaptım fazla su içmeden idrar seyrelmeden deneyim dedim ama bilmiyorum çok net de çıkmadı sizlerin de yorumunu almak istiyorum. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Öğlen yapılmıştı transfer.
Hiçbir belirti yok ufak sancı bile bende gecen hafta pazartesi vurulmuştum ovitrelleyiyaaa var gıbıııı benım de besıncı gunum heyecanla yapmayı beklıyorum ama ovıtrelle etkı eder demısler ya ondan kortum.kac gundr gecer ovıtrellın etkısı gecen jafta çarş vurulmustum.sız de bende de belırtı kanama yok demıstınız hadı ınsallahj
Ben ayın 3 ünde yaptım ovitrelleyaaa var gıbıııı benım de besıncı gunum heyecanla yapmayı beklıyorum ama ovıtrelle etkı eder demısler ya ondan kortum.kac gundr gecer ovıtrellın etkısı gecen jafta çarş vurulmustum.sız de bende de belırtı kanama yok demıstınız hadı ınsallahj
Yani yurt dışında da satılıyormuş predictor bu şekilde o anlamda dedim dış kılıfı değişmiş de.Yurd disi testimi var burda nedir adi ? Bende bitane hatira kalsin die yapmak istiyorum hangisini almam gerekiyor ?
Allah bağışlasın evladınızı ne güzel güzel sonuçlar almışsınız ama benim elimde kocaman bir sıfır var hala her seferinde başa dönmek çok yorucu maddi manevi .Merhaba, 2020 yılında benimde 16 yumurtadan 2 tanesi 5.gune geldi. Bende kizdim nasil olur filan diye. Bizim de sebepsiz infertilite her şey çok iyi çıktı.
2020 de biri transfer oldu çok şükür 2,5 yasinda kızım var o transferden. 8 eylülde de diğeri transfer edildi, 4.gunde idrarda pozitifi gördüm.
Demem o ki oluyor böyle şeyler. Doğumdan 1 sene sonra doğal olur mu diye denedik hep hiç olmadı. Ama 2.pozitifi gördüm tup bebekle çok şükür.
Dahaaa nasıl göstercek annesi kendinii geliyor bebişGünaydın canım kadınlaraslında yapmaya hiç cesaretim yoktu ama bi anda kalktım ve yaptım fazla su içmeden idrar seyrelmeden deneyim dedim ama bilmiyorum çok net de çıkmadı sizlerin de yorumunu almak istiyorum. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Öğlen yapılmıştı transfer.
Siz inanın şüphe duymayın olacak inşallahAllah bağışlasın evladınızı ne güzel güzel sonuçlar almışsınız ama benim elimde kocaman bir sıfır var hala her seferinde başa dönmek çok yorucu maddi manevi .
Ayyy bi tuhaf hissettim böyle siz annesi felan deyince bi duygusallaştımmDahaaa nasıl göstercek annesi kendinii geliyor bebiş
Yinede olumsuz düşünme şöyle düşün diğerlerini hiç yaptırmasaydın ilk bu kan sonucunu görcektin ve bu sonuç seni mutlu edicekti inşallah güzel şeyler söyler doktorKızlar değerim az artmış . Malesefdoktorumla görüşmek için bekliyoruz ama biliyorum olumsuz . Değer az artınca ne oluyordu kimyasal mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?