- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
Hayırlısı olsun ..tüpler tıkalı ise actirmaua gerek yok tupcbebek deİnşallah güzel haberle hayirlisi ile gelsin ben rahim filmi çektirdim tüpler tıkalı onları hallettikten sonra başlayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun ..tüpler tıkalı ise actirmaua gerek yok tupcbebek deİnşallah güzel haberle hayirlisi ile gelsin ben rahim filmi çektirdim tüpler tıkalı onları hallettikten sonra başlayacağım
Ama yine de tubbebekte tutma şansını düşüruyormuşHayırlısı olsun ..tüpler tıkalı ise actirmaua gerek yok tupcbebek de
utrasona gitdinizmi kese göründümüB
Ben kıbrısta gynolife’a gittim.
Öncesinde ön görüşmeyede gitmiştim.
Şuan Allahın izniyle ikiz gebeyim. Benden önce bir arkadaşım gtti o da çok şükür ikiz gebe. Biz ordan memnun kaldık
Hangi doktora gittiniz acaba bende kibris i düşünüyorum. Fiyat olarak ne kadar verdiniz .kac gun kaldiniz .Biz dün döndük Kıbrıs'tan
Canım ister istemez her yerin olumsuz yorumlari olacaktır ..sonuçta pozitif ise çok iyi diyoruz negatif olunca olumsuz yorum yapılır ..mesela ben bhirist de yaptım tüp bebeği eylem hoca koordinasyon filiz hanım ..iletişim olarak çok iyiydi ...pozitif de oldu çok şükür ..Konuyu ben açtım ve hala arastira araştıra bir yer bulamadım Mart'ta gidecektim vazgeçtim... Ağustos a erteledim ama hangi doktor hangi hastane araştırmakta gözlerim bozuldu. Tam bir yer artık kesin diyorum 3 5 olumsuz yorum hemen etkiliyor.... Gidenleeerrr gelişmelerden haber veriiin
Bende galiba British düşünüyorum ama bilmiyorum HİT düşünüyordum başta çok kararlıydım sonra senin dediğin benzerde şeyler duydum istemsiz olumsuz düşündüm British den devam edeceğim galiba bilmiyorum yaza kadar fikrim değişir mi onu da bilmiyorum ama gerçekten nasip... Senin adına çok sevindim inşallah bende yazın güzel haberler veririm burda sanaCanım ister istemez her yerin olumsuz yorumlari olacaktır ..sonuçta pozitif ise çok iyi diyoruz negatif olunca olumsuz yorum yapılır ..mesela ben bhirist de yaptım tüp bebeği eylem hoca koordinasyon filiz hanım ..iletişim olarak çok iyiydi ...pozitif de oldu çok şükür ..
Transfer konusunda da bilgi verildi neden bir tane transfer etmek istediğini falan ..
Ama yıllardır tüp bebek ile ugrastigim için küçük detaylara takılıyorum..
Mesela hit e gitmek çok isterdim oraya karsr kılmıştım orası da iletişim problemi vardı ..ulaşmaya çalışınca saatler sonra iletise geçtiler o yüzden ordan vazgeçtim ..
Ve embrilog iyi olması gerekiyor hit de daha önce önder bey varmış herkes memnun du önder bey şimdi bhirts e geçti ..tabi biz gittigmiz de pek bilgi mız yoktu sonradan bir çok kişi iyi dedi...
AMA HERSEY GERCEKTEN NASİP İSİ ..
Hangi hastane hangi doktooorr sonucunuzz ne zamanBiz dün döndük Kıbrıs'tan
Üstüne basa basa söylemeliyim american tüp bebek erman hoca. Zaten dr hitle birlikte çalışıyor donasyon bulucularından kendileri. Diğerleri fiyat olarak aşırı fazla. American ifv otelden yola herseyi karşılıyor ve şanslar yüksek. İki kez denedim ikisindede hamilelik oluştu şükürler olsun. Burda dikkat edilmesi gereken embriyo sayısı. 3 4 embriyo transfer saglıyolarki biri tutmasa biri tutsun. İnşallah hayırlısıyla gebelik olur başarılı sonuçlarınız olsunHangi hastane hangi doktooorr sonucunuzz ne zaman
Ve şöyle. Negatif olursa kalan embrio transferi fiyatı almalısınız. Diğerleri nereryse bastan alıyor gibi yapıyor ama american ifv öyle değil negatif olursa çok düşük hatta aşırı düşük fiyata tekrar transfer sağlayıp elini taşın altına koyuyor. Tam bir sene heryeri araştırdım inanın işlemler aynı. Allahım gönlünüze göre versin. Ben gebeyim şuan.Hangi hastane hangi doktooorr sonucunuzz ne zaman
Dilerim saglikli bebekler saglikli bir hamilelik gecirirsinizVe şöyle. Negatif olursa kalan embrio transferi fiyatı almalısınız. Diğerleri nereryse bastan alıyor gibi yapıyor ama american ifv öyle değil negatif olursa çok düşük hatta aşırı düşük fiyata tekrar transfer sağlayıp elini taşın altına koyuyor. Tam bir sene heryeri araştırdım inanın işlemler aynı. Allahım gönlünüze göre versin. Ben gebeyim şuan.
Bir çok yazı okudum ya muhabbete başlanmış net bilgi yazılmamış
Ya da sene 2012 olduğu için bilgiler taze değil
Biz bu aralar tahlilleri topluyoruz ama Yumurda donasyonu için Kıbrıs da şurası iyi git diyebileceğiniz neresi var?
Nereye gittiniz acaba bizde Ağustos'ta Care veya Kolan düşünüyoruz?Merhaba arkadaşlar piko erken menapoz ve yumurta rezervi bozukluğu sebebiyle ilk tüp bebek denemem yumurta alınmasıyla son buldu ve doktorumun önerisi kıbrıstan yumurta satın alınmak tek çare olduğunu söyleyerek bana ortak çalıştığı Eurocare tüp bebeği önerdi ama hiç bir bilgim yok araştırmadan girmek istemiyorum zamanımda kısıtlı lütfen giden tavsiye eden varsa yardımcı olabilir mi?
Benim transferim varrrr sonucu size söylerim Bristih deİ