Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halil İbrahim Tekin çok okuyorum burada Vita da hangi doktor acaba ve fiyat ne verdiler acabaBiz Allah izin verirse Vita altera ya gidecegiz
Ne zaman gideceksiniz bende gideceğimBiz Allah izin verirse Vita altera ya gidecegiz
bende oraya gideceğim inşallah yarın pazartesi transfer var. Sizin nasıl geçti?Bende vitada yaptırdım ama kimse size benim kliniğim mükemmel kesinlikle oraya gitmelisiniz diyemez. Bende tutan sizde tutmayabilir. Siz araştırıp karar vermelisiniz. Neticede güncel kuru düşündüğünüzde ciddi rakamlar
Hayırlı olsun ben salı günü dıpuma giricem allahın izni ilebende oraya gideceğim inşallah yarın pazartesi transfer var. Sizin nasıl geçti?
Sizinde hayırlısı olsun hayırlı olsun inşallah. transfer mi olacak salı günü ? dıpuma ne demek anlayamadımHayırlı olsun ben salı günü dıpuma giricem allahın izni ile
Bebekler dünyaya geliyorSizinde hayırlısı olsun hayırlı olsun inşallah. transfer mi olacak salı günü ? dıpuma ne demek anlayamadım
Sağlıkla gelsinler inşallahBebekler dünyaya geliyor
Fiyat bilgilendirmesi için ne dediler acaba sizeBiz Allah izin verirse Vita altera ya gidecegiz
Sağ salim kucağınıza almışsınızdir inşallah inşallahHayırlı olsun ben salı günü dıpuma giricem allahın izni ile
Nasiiilll geçti transferiniiizzbende oraya gideceğim inşallah yarın pazartesi transfer var. Sizin nasıl geçti?
Gittiniz mi acabaBiz Allah izin verirse Vita altera ya gidecegiz
Transferim iyi geçti. Dediklerinin hepsini harfi harfine yapıyorum. İlaçlarımı dakkası dakkasına kullanıyorum. 17 Ağustos test günüm. 17 Ağustosta benim yaşgünüm. Allahım inşallah bana en güzel hediyeyi verir. 17 yaşında da bir kızım var benim ilk evliliğimden. 2. evliliğimden çocuk olmadı. Eşimi çok seviyorum onunda baba olma duygusunu tatması için bu yola başvurdum tamamen kendi isteğimle. Allahım annelik ve babalık duygusunu her isteyene yaşatsın.Nasiiilll geçti transferiniiizz
Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın. Regl tarihinden itibaren 20 gün sürdü benim. 20. gün transfer edildi. rahim kalınlaşması için estrofemi 3*1 olarak içtim ben. size nasıl verdi ?Merhabalar bende bu ay gidecegim su an rahim ici hazirlik asamasindayiz Sizlerin kac gun surdu hazirlik? Benim rahim zarim kalinlasmiyor onun icin ugrasiyiruz sonra donasyon yapacagiz