- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Banane benim bat 9 ay sonraaaa:))
AYY İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banane benim bat 9 ay sonraaaa:))
RABBİM GÜZEL HABERLERİNİ ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH BİR TANEM[/QUOT]
Insallah min kuzummmmm insallah hepimize hepimizeeee![]()
Yerim seni tatlım benim inşallah ben bu ay aynadan da sendende umytluyumBanane benim bat 9 ay sonraaaa:))
Umutsuz yaşanmaz tatlim umut etmeye devam :))) bu ay son şansım diye çok çalıştık hayirlisi Allah tan canim benim :) hadi bakalim bu ay okul bitsin onumuzdeki ay da ben senden umutluyum :)Yerim seni tatlım benim inşallah ben bu ay aynadan da sendende umytluyum
ben de nazardan korkarım canımNazardan çok korkarım ben insallah degmez canm![]()
ekledim canım batıAYY İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH
kaç gün var adetine en sonne zaman adet oldunkızlar yarın gidip direk kan mı versem acilde ya var mı yok mu diyeceğime
en son 29unda adet oldum canım yarın adete 3 gün kalmış olacakkaç gün var adetine en sonne zaman adet oldun
yani 27. günün aslında testte çıkar ama acele etme kuzumen son 29unda adet oldum canım yarın adete 3 gün kalmış olacak
bugün yaptım canım çıkmadı acele etmiyeyim o zaman en iyisi pazartesine kadar bekleyeyimyani 27. günün aslında testte çıkar ama acele etme kuzum
Acele etmeeeeee kuzuuuummmmmen son 29unda adet oldum canım yarın adete 3 gün kalmış olacak
hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar hatunlar evet bugün çokça yemek lazım :)Günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün ne bulursaniz yiyin için yarın ramazanin ilk günü:))))
bilmiyorum canım hamile kalmış arkadaşların konularında paylaş canım muhakkak birisi yazar sanaKızlar Merhaba! Bı sorum olck crınone jel kullanıyorum hep tortu halınde gerı gelırsı acık yesıl sarımsı renkte. Bugun rengı sıyah olms o seklde tortu olmus bı kısmı. Korktm kanam falan olck dıyr bu seklde yasayan varmı ılk defa oldu korkuyorm yaknmda hastanede yk gtcek
Sen tupbebek ya da aşılama ile mi gebe kalmistin canim bu jeli kullandigina göre. Doktorunun numarasi yok mu canim hemen ona sorsaydin burda vakit kaybetmeseydinKızlar Merhaba! Bı sorum olck crınone jel kullanıyorum hep tortu halınde gerı gelırsı acık yesıl sarımsı renkte. Bugun rengı sıyah olms o seklde tortu olmus bı kısmı. Korktm kanam falan olck dıyr bu seklde yasayan varmı ılk defa oldu korkuyorm yaknmda hastanede yk gtcek