Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım ne güzel. ..:))inşallah bizlerde bir gün seviniriz böyle. ..aminMerhaba
Bende bugün hamile olduğumu öğrendim.Menogon ile tedavi görmüştüm.Değerim 208.7 çıktı sizce nasıl? Ve kaç haftalık?
@Gulshahs arkadaşımızın yazısı kan testinin sonucu da güzel 30. hamile olarak yazıyorum listemizdeki yerine
@MeryemMery de hamile büyük ihtimalle o da kan testi sonucunu bzilerle de paylaşır inşallah
amin hayırlarla inşallah canım benim bu sene bitmeden hamile olduğumuzu öğreniriz inşallah hayırlarla sağlıcakla aminAllahım ne güzel. ..:))inşallah bizlerde bir gün seviniriz böyle. ..amin
Amin canim amin...Bu forumdan tanıdığım arkadaşların birer birer hamile haberlerini alıyoruz. .bizde seviniyoruz onlar adına..inşallah bizde seviniriz birgün. ..bizim için de dua edin olurmu kizlaramin hayırlarla inşallah canım benim bu sene bitmeden hamile olduğumuzu öğreniriz inşallah hayırlarla sağlıcakla amin
inşallah biz de sevineceğiz hayırlarla sağlıcakla inşallah bol bol dua edelim şu mübarek aydaAmin canim amin...Bu forumdan tanıdığım arkadaşların birer birer hamile haberlerini alıyoruz. .bizde seviniyoruz onlar adına..inşallah bizde seviniriz birgün. ..bizim için de dua edin olurmu kizlar![]()
aaynaa yine yakaladın ara ara kurcalayınca mutlaka bir iki hamile yakalıyosun bravo valla müge anlı ya taş çıkartırsın.
:)) inşallah canım o günler gelsin kocamdan sonra ilk burda duyururum herhaldeevet canım ya tek tek listeye bakıyorum düşün hamileleri hissediyor muyum ne hemen yakalıyorum
ahh ahh paslanıyorum ya hayırlısıyla atanınca çok çalışkan bir memur olacağım inşallah gülüm ya sizi de yakalayacağım merak etme yakanızdayım hemen bunlar da hamişcivcivler geliyor diyeceğim
ay inşallah canıgönülden inanıyorum bizler de sevineceğiz inşallah amin dualarımda artık tek tek isimlerinizi de derken unutmayayım diye sitedeki tüm dostların isimlerini niklerini kağıda yazmaya karar verdim unutunca üzülüyorum sizler de bana dua edin Rabbim hem dünya da hem de ahiret de sevindirsin bizi amin ALLAH'IM SEV BİZİ SEVİNDİR BİZİ AMİN..:)) inşallah canım o günler gelsin kocamdan sonra ilk burda duyururum herhalde