2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

isme-ozel-bebek-sepeti-dolu-dolu-bebek-hediyesi-bebek-hediyeleri-first-steps-7209-22-B.jpg

@MeryemMery canım o test senin hamile olduğunu gösteriyor canım hayırlı uğurlu olsun kan testini ne zaman yaptırıyorsun aha da arkadaşlar sanırım 30. hamişimiz de @MeryemMery

:KK73::KK73::KK73::KK73:geçen seneyi 46 hamişle kapatmıştık ama bu sene daha fazla hamiş haberi alacağız inşallah

Merhaba

Bende bugün hamile olduğumu öğrendim.Menogon ile tedavi görmüştüm.Değerim 208.7 çıktı sizce nasıl? Ve kaç haftalık?

@Gulshahs arkadaşımızın yazısı kan testinin sonucu da güzel 30. hamile olarak yazıyorum listemizdeki yerine
@MeryemMery de hamile büyük ihtimalle o da kan testi sonucunu bzilerle de paylaşır inşallah

sıra artık 30 belli oldu 31 de belli oldu 32 ye doğru gidiyoruz

Merhaba

Bende bugün hamile olduğumu öğrendim.Menogon ile tedavi görmüştüm.Değerim 208.7 çıktı sizce nasıl? Ve kaç haftalık?

@Gulshahs arkadaşımızın yazısı kan testinin sonucu da güzel 30. hamile olarak yazıyorum listemizdeki yerine
@MeryemMery de hamile büyük ihtimalle o da kan testi sonucunu bzilerle de paylaşır inşallah
Allahım ne güzel. ..:))inşallah bizlerde bir gün seviniriz böyle. ..amin

amin hayırlarla inşallah canım benim bu sene bitmeden hamile olduğumuzu öğreniriz inşallah hayırlarla sağlıcakla amin
Amin canim amin...Bu forumdan tanıdığım arkadaşların birer birer hamile haberlerini alıyoruz. .bizde seviniyoruz onlar adına..inşallah bizde seviniriz birgün. ..bizim için de dua edin olurmu kizlar:dua:

Amin canim amin...Bu forumdan tanıdığım arkadaşların birer birer hamile haberlerini alıyoruz. .bizde seviniyoruz onlar adına..inşallah bizde seviniriz birgün. ..bizim için de dua edin olurmu kizlar:dua:
inşallah biz de sevineceğiz hayırlarla sağlıcakla inşallah bol bol dua edelim şu mübarek ayda

aaynaa aaynaa yine yakaladın ara ara kurcalayınca mutlaka bir iki hamile yakalıyosun bravo valla müge anlı ya taş çıkartırsın.
:D:D:D:D evet canım ya tek tek listeye bakıyorum düşün hamileleri hissediyor muyum ne hemen yakalıyorum :cool:
ahh ahh paslanıyorum ya hayırlısıyla atanınca çok çalışkan bir memur olacağım inşallah gülüm ya sizi de yakalayacağım merak etme yakanızdayım hemen bunlar da hamiş :D:D:D civcivler geliyor diyeceğim

:KK70::KK70::KK70::KK70: evet canım ya tek tek listeye bakıyorum düşün hamileleri hissediyor muyum ne hemen yakalıyorum :cool:
ahh ahh paslanıyorum ya hayırlısıyla atanınca çok çalışkan bir memur olacağım inşallah gülüm ya sizi de yakalayacağım merak etme yakanızdayım hemen bunlar da hamiş :KK70::KK70::KK70: civcivler geliyor diyeceğim
:)) inşallah canım o günler gelsin kocamdan sonra ilk burda duyururum herhalde

:)) inşallah canım o günler gelsin kocamdan sonra ilk burda duyururum herhalde
ay inşallah canıgönülden inanıyorum bizler de sevineceğiz inşallah amin dualarımda artık tek tek isimlerinizi de derken unutmayayım diye sitedeki tüm dostların isimlerini niklerini kağıda yazmaya karar verdim unutunca üzülüyorum sizler de bana dua edin Rabbim hem dünya da hem de ahiret de sevindirsin bizi amin ALLAH'IM SEV BİZİ SEVİNDİR BİZİ AMİN..

Back
X