- 14 Kasım 2016
- 207
- 300
- 103
Aminnn insallah kuzumEvet kuzum gelmedi daha ne sogan suyu ne hayt suyu getiremedi ağrm oluyor ama gelmiyor 2 gün daha bekleyim tarlusali alcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn insallah kuzumEvet kuzum gelmedi daha ne sogan suyu ne hayt suyu getiremedi ağrm oluyor ama gelmiyor 2 gün daha bekleyim tarlusali alcam
Sen yine de bir test al yap ondan sonra ic ilaci canimEvet kuzum gelmedi daha ne sogan suyu ne hayt suyu getiremedi ağrm oluyor ama gelmiyor 2 gün daha bekleyim tarlusali alcam
cnaım umarım yerleme kanamasıdır. tahrişten olsa 4 gün sonra kanama olmaz . ama yanmaların bence tahrişten kaynaklanıyor.
B a ta kaldı 6 gün
Merhaba kizlar...benim adet günüm bugün ne gelen var ne giden..sevinsem mi bilemedim![]()
Kızlar benim içime şüphe düştü şimdi ya.marttan buyana ikinci adetim bu.8 martta hsg çekildim. 10 nisanda asılama oldum.bu şartlar altında olurmu gebelik? Yoksa hastane mi yanlislik yaptı?
iyiyim kuzucuğum.iş güç uğraşıyoruz. sen de iyi misin?
Amaaaannn benim daha cok var yaaaa icimden bir ses bu değer olacak diyor ben pek heyecanlanmazdim ama bu ay farkli bir heyecan var içimde nedense..AAYYY HEYACAN BAŞLADI İNŞALLAH MELEĞİN GELMİŞTİR CANIM
BENİMDE 7 GÜN VAR BAKALIM HAYIRLISI
Kiz ben de şimdi sana cevap yaziyordum :))) durum yukarida anlattigim gibi tatlim :)) hadi bakalim şu hayirli haberlerin açılışını yapin artk bana daha cok var :)Birdilimkek NABER TATLIM NASILSIN SENİN BAT NE ZAMAN
ay canım bana da tahrişten gibi gelmiyor canım sevinsem mi bir yandan diyorum kuzum ya cumartesine test yapayım diyorum günler de geçmiyor şimdiSANA KATILIYORUM CANIM @aaaynaa BENCEDE TAHRİŞTEN DEĞİL CANIM O KANAMA İNŞALLAH YERLEŞME KANAMASIDIR
30. hamişimizi bekliyoruz 31.sırayı ben almıştımKiz ben de şimdi sana cevap yaziyordum :))) durum yukarida anlattigim gibi tatlim :)) hadi bakalim şu hayirli haberlerin açılışını yapin artk bana daha cok var :)
Banane benim bat 9 ay sonraaaa:))kuzucuklar batlarınızı yazın..