2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Sen tupbebek ya da aşılama ile mi gebe kalmistin canim bu jeli kullandigina göre. Doktorunun numarasi yok mu canim hemen ona sorsaydin burda vakit kaybetmeseydin

Ewt tup bebek. Devlet hastanesı cnm ole özel gbı numara falan verrlermı. Devamı gelrse gıderım acıle falan artık allah buyuk

Ewt tup bebek. Devlet hastanesı cnm ole özel gbı numara falan verrlermı. Devamı gelrse gıderım acıle falan artık allah buyuk
Doktora sorabilseydin büyük ihtimal progestan kullanmani söylerdi sana canım. Sen bol bol su iç ve ayaklarin altina minder koyup bolca dinlen canım. Peceteye falan kan gelmedikçe korkma Allah in izniyle birsey olmaz

Doktora sorabilseydin büyük ihtimal progestan kullanmani söylerdi sana canım. Sen bol bol su iç ve ayaklarin altina minder koyup bolca dinlen canım. Peceteye falan kan gelmedikçe korkma Allah in izniyle birsey olmaz

Sahol cnm baska bseyolmadı cok sukur yfak tefek temzlık yapıyod yapmam bısure yemek yaparm bı

Sonradan keşke demek en ağırı canim fayda etmez... Bırak hic bişey yapma kocan haftasonlari evi supursun o kadar temizlik yeter bu süreci iyi gecirmen lazim

Cok zorlamıyodm kendımı ama burazda olsa vakt gecsn hareket olsn dıye yapıyodu . Dahada dıkkat ederm artk ınsallah

Hayirlisi ile sağlıcakla inşallah canım sevinirim günler geçsin bakalım salı veririm ama çarşamba belli olur artık eşim de acele etme diyor
Benim de bir hafta kaldi canım ama benim gecen ay da geciktigi için ne yaparim bilmiyorum. Göğüsler iki gündür felaket aciyor heralde gecikme olmaz bu ay adetimde

yok kuzum geçen ay sapıtmıştı adetin. bu ay öyle olmaz bence .31. gün test yaparsın çıkar herhalde
Adet olmazsam yaparim tabi canım neden olmasin :)) ama valla eger hamile degilsem de daha ugrasmaga degmez heralde bu ay calismaktan dus almaktan hasta oldum kari koca perisan olduk valla :D tup bebege giden yolda son çıkış bu ay :)

Benim de bir hafta kaldi canım ama benim gecen ay da geciktigi için ne yaparim bilmiyorum. Göğüsler iki gündür felaket aciyor heralde gecikme olmaz bu ay adetimde
bilmiyorum canım ben de ne düşünsem bilemedim

Adet olmazsam yaparim tabi canım neden olmasin :)) ama valla eger hamile degilsem de daha ugrasmaga degmez heralde bu ay calismaktan dus almaktan hasta oldum kari koca perisan olduk valla :KK70: tup bebege giden yolda son çıkış bu ay :)
ahahaha deli olsun işleyen demir ışıldar :) inşallah gerek kalmayacak kuzum

bu sıralar çok sessiz buralar bir hamiş haberi alsak sevinsek 30. hamişi bekliyruz

Back
X