2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Canim birkac gundur takip edemiyordum simdi gordum.adetine 1 hafta kala az bisey kan gelmişse yerleşme kanamasi olmasi yüksek ihtimal. Hadi insallah yaa ben umutlandim valla senin adina. Ben adete son hafta kala ufacikta olsa bi lekelenme beklerim ki hep yerlesme kanamasi olsun diye ama bir türlü gelmez :) Allah içtenlikle gözyasiyla edilen dualarini geri cevirmez. Yakindir insallah hayallerinin gercek olmasi.
Buarada benim BAT 10 Haziran. Bende 2 gundur mekkeden gelen meyvenin suyunu iciyorum yumurtlama dönemimdeyim insallah vesile olur
;) buldum canım hemen ekliyorum

ailen burada mı oturuyor cnım ..
olur hayırlarla canım sağlıcakla biraz daha sabır bol bol dua ve de umutlu olmak canım..
ben de aslen tokatlıyım cnaım burada peş peşe sevineceğiz inşallah
Ay inşallah..evet ailem Ankarada

Hayırlı aksamlar kızlar. Mubarek ramazan yaklasıyor rabbım cumlemızı selamete cıkarsın hayırlı ewlatlar hayırlı saglıklı ömurler nasıp etsın cumlemıze:KK55:

Hayırlı aksamlar kızlar. Mubarek ramazan yaklasıyor rabbım cumlemızı selamete cıkarsın hayırlı ewlatlar hayırlı saglıklı ömurler nasıp etsın cumlemıze:KK55:
hayırlı akşamlar canım sağolasın sevindim hamiş arkadaşlarımızı burada sık göremiyoruz ...duaların için ALLAH RAZI OLSUN bakalım bu sıralar yine seviniriz ben kendi kendime şüpheliyim tek size söylüyorum anneme bile demedim pek soruyor ama bilmiorum dedim dün gece de karnım kasıklarım çok ağrıdı tamam adet geliyor dedim ayaklarım buz gibiydi zor ısındım bilemedim...

hayırlı akşamlar canım sağolasın sevindim hamiş arkadaşlarımızı burada sık göremiyoruz ...duaların için ALLAH RAZI OLSUN bakalım bu sıralar yine seviniriz ben kendi kendime şüpheliyim tek size söylüyorum anneme bile demedim pek soruyor ama bilmiorum dedim dün gece de karnım kasıklarım çok ağrıdı tamam adet geliyor dedim ayaklarım buz gibiydi zor ısındım bilemedim...

Rabbım hepımıIn gonlune gore versın canım

Canim 30 mayista tedavi bitiyor iyiyim canim yazamasamda takip ediyorun sen nasilsin
ben de canım bu ay umutluyum ne bileyim adet olacakmışım gibiyim ama olmadım daha gerçi 5 gün var adete sanırım yerleşme kanaması oldu bende canım ama ilk etapta çift çizgiyi görene kadar ne desem boş biz senle geçen seneden beri bu listede en eskilerdeniz kalp atışını duyana kadar kendimize gelemeyiz heralde canım 30 öayıstan sonra sende bekleme süreci mi başlıyor canım

Back
X