- 3 Ocak 2013
- 698
- 410
- 303
Bidaha ki ay canım. Yani ramazandan sonra.tabi doktor derse.değiştiricem doktoru ve hastaneyi.ilk gidiş te aşılama yapar mı bilmiyorum ama isteyecegimne zaman yaptırmayı düşünüyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bidaha ki ay canım. Yani ramazandan sonra.tabi doktor derse.değiştiricem doktoru ve hastaneyi.ilk gidiş te aşılama yapar mı bilmiyorum ama isteyecegimne zaman yaptırmayı düşünüyorsun
Kuzum bende Ankaralıym hatta şuan Ankaradayımaynen canım sen ne kadar oldu ben de 3 senedir bebeğimi bekliyorum sen hangi ildesin ben ankara..
ailen burada mı oturuyor cnım ..Kuzum bende Ankaralıym hatta şuan Ankaradayımama aslen Burdurda yaşıyorum ..bi yıl olcak canım benimde evlendigim günden berii çok istiyorum çocuk
Çok güzel valla canım..yalnz olmadigimi bi kere daha hissettimEvet canim burda birçoğumuz birbirimizi cok iyi tanır hale geldik valla :) moral oluyoruz birbirimize batları beraber bekliyoruz yeni bir şey keşfedince birbirimize anlatıyoruz dedikodu yapıyoruzher şey var yani:)
eğer ALLAH nasip etmemişse canım biz de ramazandan sonra aşılama düşünüyoruzBidaha ki ay canım. Yani ramazandan sonra.tabi doktor derse.değiştiricem doktoru ve hastaneyi.ilk gidiş te aşılama yapar mı bilmiyorum ama isteyecegim
Canim soğan kurunu bu ay denedim 3 4 gün.reflü var bende içemedim daha fazla..esime de keçi boynuzu başlattım ama oda bıraktı ben demeyin ce içmiyor oda..bende sıkılıyorum peşinde ye demekten..valla napicam bilmiyorum artık çok üzülüyorum. Bi dahaki ay hormon ve sperm testini yenileyecegim..ve tabi doktoru da....Oldun mu canimm... Ama üzülmek yok yıpratma kendini vardir bir hayır. Sana tavsiyem bu ay kendine soğan kürü yap ve hemen mümkünse yarindan itibaren kocana keciboynuzu kaynat
canım sen aslen nerelisin ? oralarda havalar nasıl burada da yeniden kış geldi sankiİnşllah canım seninde inşllah yerleşme kanamasıdır acaba yerleşme kanamasından nekadar süre sonra idrar testi yapmak lazım
İnşallah canim..bizde seviniriz artık pespeşe..keşke bende ankarada falan olsaydım. Burda doktor hastane falan çok sıkıntıeğer ALLAH nasip etmemişse canım biz de ramazandan sonra aşılama düşünüyoruz
Tabi ki degilsin kuzucumm:) senin bat da yaklasti di mi insallah bu mubarek ramazan cikmadan hepimizin göbusleri dolar amiiiinnn:)Çok güzel valla canım..yalnz olmadigimi bi kere daha hissettim
ramazan geliyor canım bol bol hurma yiyelim hamile kalmaya çok faydası varmış iyi bir doktora denk geliriz inşallah aminİnşallah canim..bizde seviniriz artık pespeşe..keşke bende ankarada falan olsaydım. Burda doktor hastane falan çok sıkıntı
Canim ben aksamdan 7 keciboynuzunu 2.5 su bardaginda kaynatip ikiye böluyorum. Birini aksamdan iciriyorum birini de sabahtan icip ise gidiyor canim. Yoksa benim kocam da ye demeyle yemez üşenir. Çocuk gibi duzenliyorum hayatini erkeklerin cogu boyle canim :)Canim soğan kurunu bu ay denedim 3 4 gün.reflü var bende içemedim daha fazla..esime de keçi boynuzu başlattım ama oda bıraktı ben demeyin ce içmiyor oda..bende sıkılıyorum peşinde ye demekten..valla napicam bilmiyorum artık çok üzülüyorum. Bi dahaki ay hormon ve sperm testini yenileyecegim..ve tabi doktoru da....
Kız yiyelim ee ucuz bisey de degil valla :) bugün baktim hoşuma giden bir tek medine hurmasi idi onun da kilosu 40 tl.. Yarim kilo istedim o kadar az verdi ki adam utandim resmen :)) Ramazanın guzellikleri bunlar almadan olmuyor tabi.. Bu sene pideyi genelde evde kendim yapmayi planlıyorum insallah canimİnşallah canim..bizde seviniriz artık pespeşe..keşke bende ankarada falan olsaydım. Burda doktor hastane falan çok sıkıntı
Biz de hic beklemeden tup bebek merekzine basvuracagiz canım insallah hic birimize gerek kalmaz yaaBidaha ki ay canım. Yani ramazandan sonra.tabi doktor derse.değiştiricem doktoru ve hastaneyi.ilk gidiş te aşılama yapar mı bilmiyorum ama isteyecegim
yiyelim canım anam medine hurması da pahalı ama çok güzel oluyor ya...Kız yiyelim ee ucuz bisey de degil valla :) bugün baktim hoşuma giden bir tek medine hurmasi idi onun da kilosu 40 tl.. Yarim kilo istedim o kadar az verdi ki adam utandim resmen :)) Ramazanın guzellikleri bunlar almadan olmuyor tabi.. Bu sene pideyi genelde evde kendim yapmayi planlıyorum insallah canim
İnşallah gerek kalmaz canım. Senin kaçıncı aşılamayı? Nden tekrar aşılama denemiyorsunuz..gerçi bende direk tüp bebek düşünmüyor değilim ama biraz da maddiyattan..herseyden önce Benim içime sinen bir doktor bulmam lazimBiz de hic beklemeden tup bebek merekzine basvuracagiz canım insallah hic birimize gerek kalmaz yaa
Dogru söylüyorsun aslında canım erkeklerin hepsi böyle. .Bu ay tekrardan başlarım ona da ye demeye:))Canim ben aksamdan 7 keciboynuzunu 2.5 su bardaginda kaynatip ikiye böluyorum. Birini aksamdan iciriyorum birini de sabahtan icip ise gidiyor canim. Yoksa benim kocam da ye demeyle yemez üşenir. Çocuk gibi duzenliyorum hayatini erkeklerin cogu boyle canim :)
Canim benim asilama 2 bin tl ye mal oldu iyi bir hastanede yaptiralim dedik. Ama sorun esimden kaynaklaninca tekrar asilama denesek de yüksek ihtimalle yine tututmayacak. Her iki taraf da cok sağlıklı olsa da tutma ihtimali %15 iken bana tekrar denemek mantikli gelmiyor canım. Zaten aşılamaya para veriyoruz biraz daha ekleriz %80 tutma ihtimali olan tupbebegi yaptiririzİnşallah gerek kalmaz canım. Senin kaçıncı aşılamayı? Nden tekrar aşılama denemiyorsunuz..gerçi bende direk tüp bebek düşünmüyor değilim ama biraz da maddiyattan..herseyden önce Benim içime sinen bir doktor bulmam lazim
Aynen canim benim gibi sen kaynat bardaga koy soguyunca eline ver o zaman mecbur içer:)) kalanini da koy bardaga üstüne kapat cay tabagini sabah icsin. Biz elimizden geleni yapalim gerisi Rabbim in takdiri canım..Dogru söylüyorsun aslında canım erkeklerin hepsi böyle. .Bu ay tekrardan başlarım ona da ye demeye:))
Öyle canım elimizden geleni yapalım da allah buyuk..Aynen canim benim gibi sen kaynat bardaga koy soguyunca eline ver o zaman mecbur içer:)) kalanini da koy bardaga üstüne kapat cay tabagini sabah icsin. Biz elimizden geleni yapalim gerisi Rabbim in takdiri canım..
Evet kuzum gelmedi daha ne sogan suyu ne hayt suyu getiremedi ağrm oluyor ama gelmiyor 2 gün daha bekleyim tarlusali alcamTabi ki degilsin kuzucumm:) senin bat da yaklasti di mi insallah bu mubarek ramazan cikmadan hepimizin göbusleri dolar amiiiinnn:)