2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

aynen canım sen ne kadar oldu ben de 3 senedir bebeğimi bekliyorum sen hangi ildesin ben ankara..
Kuzum bende Ankaralıym hatta şuan Ankaradayım :KK54: ama aslen Burdurda yaşıyorum ..bi yıl olcak canım benimde evlendigim günden berii çok istiyorum çocuk

Kuzum bende Ankaralıym hatta şuan Ankaradayım :KK54: ama aslen Burdurda yaşıyorum ..bi yıl olcak canım benimde evlendigim günden berii çok istiyorum çocuk
ailen burada mı oturuyor cnım ..
olur hayırlarla canım sağlıcakla biraz daha sabır bol bol dua ve de umutlu olmak canım..
ben de aslen tokatlıyım cnaım burada peş peşe sevineceğiz inşallah

Evet canim burda birçoğumuz birbirimizi cok iyi tanır hale geldik valla :) moral oluyoruz birbirimize batları beraber bekliyoruz yeni bir şey keşfedince birbirimize anlatıyoruz dedikodu yapıyoruz :KK70: her şey var yani:)
Çok güzel valla canım..yalnz olmadigimi bi kere daha hissettim

Oldun mu canimm... Ama üzülmek yok yıpratma kendini vardir bir hayır. Sana tavsiyem bu ay kendine soğan kürü yap ve hemen mümkünse yarindan itibaren kocana keciboynuzu kaynat
Canim soğan kurunu bu ay denedim 3 4 gün.reflü var bende içemedim daha fazla..esime de keçi boynuzu başlattım ama oda bıraktı ben demeyin ce içmiyor oda..bende sıkılıyorum peşinde ye demekten..valla napicam bilmiyorum artık çok üzülüyorum. Bi dahaki ay hormon ve sperm testini yenileyecegim..ve tabi doktoru da....

İnşallah canim..bizde seviniriz artık pespeşe..keşke bende ankarada falan olsaydım. Burda doktor hastane falan çok sıkıntı
ramazan geliyor canım bol bol hurma yiyelim hamile kalmaya çok faydası varmış iyi bir doktora denk geliriz inşallah amin

Canim soğan kurunu bu ay denedim 3 4 gün.reflü var bende içemedim daha fazla..esime de keçi boynuzu başlattım ama oda bıraktı ben demeyin ce içmiyor oda..bende sıkılıyorum peşinde ye demekten..valla napicam bilmiyorum artık çok üzülüyorum. Bi dahaki ay hormon ve sperm testini yenileyecegim..ve tabi doktoru da....
Canim ben aksamdan 7 keciboynuzunu 2.5 su bardaginda kaynatip ikiye böluyorum. Birini aksamdan iciriyorum birini de sabahtan icip ise gidiyor canim. Yoksa benim kocam da ye demeyle yemez üşenir. Çocuk gibi duzenliyorum hayatini erkeklerin cogu boyle canim :)

İnşallah canim..bizde seviniriz artık pespeşe..keşke bende ankarada falan olsaydım. Burda doktor hastane falan çok sıkıntı
Kız yiyelim ee ucuz bisey de degil valla :) bugün baktim hoşuma giden bir tek medine hurmasi idi onun da kilosu 40 tl.. Yarim kilo istedim o kadar az verdi ki adam utandim resmen :)) Ramazanın guzellikleri bunlar almadan olmuyor tabi.. Bu sene pideyi genelde evde kendim yapmayi planlıyorum insallah canim

Kız yiyelim ee ucuz bisey de degil valla :) bugün baktim hoşuma giden bir tek medine hurmasi idi onun da kilosu 40 tl.. Yarim kilo istedim o kadar az verdi ki adam utandim resmen :)) Ramazanın guzellikleri bunlar almadan olmuyor tabi.. Bu sene pideyi genelde evde kendim yapmayi planlıyorum insallah canim
yiyelim canım anam medine hurması da pahalı ama çok güzel oluyor ya...

Biz de hic beklemeden tup bebek merekzine basvuracagiz canım insallah hic birimize gerek kalmaz yaa
İnşallah gerek kalmaz canım. Senin kaçıncı aşılamayı? Nden tekrar aşılama denemiyorsunuz..gerçi bende direk tüp bebek düşünmüyor değilim ama biraz da maddiyattan..herseyden önce Benim içime sinen bir doktor bulmam lazim

Canim ben aksamdan 7 keciboynuzunu 2.5 su bardaginda kaynatip ikiye böluyorum. Birini aksamdan iciriyorum birini de sabahtan icip ise gidiyor canim. Yoksa benim kocam da ye demeyle yemez üşenir. Çocuk gibi duzenliyorum hayatini erkeklerin cogu boyle canim :)
Dogru söylüyorsun aslında canım erkeklerin hepsi böyle. .Bu ay tekrardan başlarım ona da ye demeye:))

İnşallah gerek kalmaz canım. Senin kaçıncı aşılamayı? Nden tekrar aşılama denemiyorsunuz..gerçi bende direk tüp bebek düşünmüyor değilim ama biraz da maddiyattan..herseyden önce Benim içime sinen bir doktor bulmam lazim
Canim benim asilama 2 bin tl ye mal oldu iyi bir hastanede yaptiralim dedik. Ama sorun esimden kaynaklaninca tekrar asilama denesek de yüksek ihtimalle yine tututmayacak. Her iki taraf da cok sağlıklı olsa da tutma ihtimali %15 iken bana tekrar denemek mantikli gelmiyor canım. Zaten aşılamaya para veriyoruz biraz daha ekleriz %80 tutma ihtimali olan tupbebegi yaptiririz

Dogru söylüyorsun aslında canım erkeklerin hepsi böyle. .Bu ay tekrardan başlarım ona da ye demeye:))
Aynen canim benim gibi sen kaynat bardaga koy soguyunca eline ver o zaman mecbur içer:)) kalanini da koy bardaga üstüne kapat cay tabagini sabah icsin. Biz elimizden geleni yapalim gerisi Rabbim in takdiri canım..

Back
X