- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Hadi yaa olsyn canım hayırlısı buymuş en azından adetin düzenli kader arkadaşıyız burda bak yeni ay yeni umutlar çalışmaya devamYeniyıl sabahı adet oldum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaa olsyn canım hayırlısı buymuş en azından adetin düzenli kader arkadaşıyız burda bak yeni ay yeni umutlar çalışmaya devamYeniyıl sabahı adet oldum![]()
Hoşgeldin canım. Aynı tarihlerden gidiyoruz seninle. Benimde sat 21 aralk bat 19 20 arası. İnşallah 2016 şans getirir hepimizeKızlar merhaba.oncelıkle 2016 hepımıze hayırlı olsun. saglık bereket ve bebıs getırsın.benıde lısteye eklersenız sevınırım.bu ay 3. Denemem sat 22 aralıktı onumuzdekı gunler yumurtlama bat 20 ocak bakalım hayırlısı olsun hepımıze ınsallh
Ay hemde nasıl varya gece uyurken kaldırdı sancı hemen ilaç içtim sabah baktım olduu... Ya göğüs şişliği karın dolgunluğu batma kramp akıntı gaz bunların hiçbirine belirti gözüyle bakmıycam artık beni yanıltamıycaksınız regl belirtileriHadi yaa olsyn canım hayırlısı buymuş en azından adetin düzenli kader arkadaşıyız burda bak yeni ay yeni umutlar çalışmaya devam![]()
seni de listemize ekleyeyim mi canımKızlar merhaba.oncelıkle 2016 hepımıze hayırlı olsun. saglık bereket ve bebıs getırsın.benıde lısteye eklersenız sevınırım.bu ay 3. Denemem sat 22 aralıktı onumuzdekı gunler yumurtlama bat 20 ocak bakalım hayırlısı olsun hepımıze ınsallh
canım üzülme ocak ayında umutla bekleyeceğiz hep beraber birbirimize dua etmeye devam canımYeniyıl sabahı adet oldum![]()
2016 uğurlu gelecek inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAy hemde nasıl varya gece uyurken kaldırdı sancı hemen ilaç içtim sabah baktım olduu... Ya göğüs şişliği karın dolgunluğu batma kramp akıntı gaz bunların hiçbirine belirti gözüyle bakmıycam artık beni yanıltamıycaksınız regl belirtileri![]()
Evet canım bendıe ekleyın.bu aydanda umıdım yok ama lısteye gıreyım.bugun ızne cıkıyorum esımın tarafına kayınvalıdeme gıdıyoruz pek zannetmıyorum yakalayacagımızıseni de listemize ekleyeyim mi canım
Canım sen adet oldun mu ben hala olmadım kan testine gidicem bugün2016 uğurlu gelecek inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım beni hatırlıyosan aralıkta tüm belirtileri yaşadm malesef tırt çıktı onun için belirtilere inanmıcaksın adet gelmezse o zaman test yapmak lazım belirti aramıcaksınAy hemde nasıl varya gece uyurken kaldırdı sancı hemen ilaç içtim sabah baktım olduu... Ya göğüs şişliği karın dolgunluğu batma kramp akıntı gaz bunların hiçbirine belirti gözüyle bakmıycam artık beni yanıltamıycaksınız regl belirtileri![]()
Yeni yiliniz kutlu olsun allah hepinizin gonlune gore versin ben 2016 dan umutluyim benide listeye eklermisin canim bu arada ben takvim yapmisim ama hamis diyilim belki tutarda hic kaldirmam******************2016 ANNE ADAYLARI
1.aaynaa
2.pinkneoneffect
3.mavimart
4.darkgirl1906
5.arkadasimes
6.Hulya90
7.Madam_coco
8.beyazmelik
9.nisamelek
10.krkr
11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek
15.hijabiqueen
16.1234emremelek
17.avucdolusudua
18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa
23.YASMINAAA
24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi
30.Ters Lale
31.Bet_can
32.
Herşeyin bir zamanı var biz elimizden geleni yapıyoruz Rabbim bilir vereceğide alacağınıda ne diim insan umutla bekliyor iştecanım üzülme ocak ayında umutla bekleyeceğiz hep beraber birbirimize dua etmeye devam canım
Aynen ya belirti falan boş regl tarihim geçince umutlancam napalım denemeye devammm pes etmiycez.şimdi ağrı kesicimle ben başbaşayımCanım beni hatırlıyosan aralıkta tüm belirtileri yaşadm malesef tırt çıktı onun için belirtilere inanmıcaksın adet gelmezse o zaman test yapmak lazım belirti aramıcaksın![]()
Herşeyin bir zamanı var biz elimizden geleni yapıyoruz Rabbim bilir vereceğide alacağınıda ne diim insan umutla bekliyor işte![]()
hoşgeldin canım listeye eklerim tabii tam bir kesinleşince isminin yanına hamişliğini ekleriz inş ne zaman test yapacaksınYeni yiliniz kutlu olsun allah hepinizin gonlune gore versin ben 2016 dan umutluyim benide listeye eklermisin canim bu arada ben takvim yapmisim ama hamis diyilim belki tutarda hic kaldirmam
batlarımızı da paylaşalım izleyelim birbirimizikızlar bende beklemelerdeyim test yaptım bugün gene negatif gene negatifyarın aranıza katılcam herhalde moral bozmak yok ocakda da çalışmalara devamsene sonuna kadar tüm listedeki arkadaşlarla beraber kavuşcaz hayırlısıyla evlatlarımıza inşallah :) sonraki batlarınız ne zaman :))
ben hala adet olmadım arkadaşlar
ben dün olmam lazımdı canıminşallah gelmez canım gelirse ne zaman bat senin
adet olan arkadaşlara soralımda listenin yanına yaz canım
benim de bat 28 - 29 ocak :))