- 22 Temmuz 2014
- 30.036
- 26.829
testim yok yarın eczaneler açık olur mu kiSenin asıl bugündü değilmi yarın yap istersen varmı testin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
testim yok yarın eczaneler açık olur mu kiSenin asıl bugündü değilmi yarın yap istersen varmı testin
cumartesi oglen 12ye kadar acik bildigim kadariyla belirtin varmi hic canimtestim yok yarın eczaneler açık olur mu ki
umarim hislerin seni yaniltmaz bu zorlu bekleyis hepimizin yüzünü güldürur bazen diyorum birak mucadele etmeyi akisina birak yipratiyosun kendini ama yapamiyorum her belirtide bir umut ariyorum ah ahCanim ben 10 gundur esime bence ben hamileyim diyorum bugun olmam gerekiyodu olmadim eger olmazsam hissediyoruz demektir olursamda psikolojik olarak kendimizi yipratiyoruz demektir. Adet olcagina dair hic bir belirti yok
ay tatlim ins hamilesindir gerek kalmaz doktora kalirsada yilmak yok devam edicez zor olsadaValla hissettiklerini soyluyot hamileler endede oyle bir his yok icimde asiri bir karamsarlik var aksine.. Adet bitiminde hemen gidicem dojtora tedaviyse tedavi artik bir cocugum olsun istiyrm ben
Sorma canim ya cok zor vallaumarim hislerin seni yaniltmaz bu zorlu bekleyis hepimizin yüzünü güldürur bazen diyorum birak mucadele etmeyi akisina birak yipratiyosun kendini ama yapamiyorum her belirtide bir umut ariyorum ah ah
Bende hala bisey yok canim bugun olmam gerekiyodu yarinda olmazsam artik kan testi yaparimKızlar ne durumdasınız varmı geleni gideni olan. Bu arada herkesin yeni yılı hayırlı olsun. Bol umutlu bol gülücüklü aşk ve sevgi dolu bir ömür diliyorum. Gönlümüzde yatan her dileğimiz kabul olsun inşallah
canım kasıklarım ağrıyor gögüslerim de büyüdü ama adetteki gibi acıma yok gögüslerimde bilemedim yani ayaklarıma patikleri giydim hava da buz gibi zatencumartesi oglen 12ye kadar acik bildigim kadariyla belirtin varmi hic canim
Kızlar ne durumdasınız varmı geleni gideni olan. Bu arada herkesin yeni yılı hayırlı olsun. Bol umutlu bol gülücüklü aşk ve sevgi dolu bir ömür diliyorum. Gönlümüzde yatan her dileğimiz kabul olsun inşallah
İnsallahh hamissindir canimm .. umut edip dua etmektwn baska care yok allahim yuzumuze gulsun inssben de hala gelen giden yok kırmızıları görmedim bakalım yarını da atlatırsam o zaman cumartesi öğlene kadar açıkmış eczane hemen gider test alırım
öyle canım hala adet olmadım beyaz yumurta akı kıvamında akıntım var bir de aşırı gaz hali kendimi sıka sıka bir oldum ya ne bu anlayamadımİnsallahh hamissindir canimm .. umut edip dua etmektwn baska care yok allahim yuzumuze gulsun inss
Şimdilik yakın zamanda gitme planım yok ama gidersem ederim tabi canımbursadaki arkadaşlar ulu camiye giderseniz bize de dua edin
Ama testinde negatif çıkmış canım inşallah vardır bekle biraz daha tekrarlarsın testiCANIM MERHABA ADET TARİHİM 3 ARALIKTI BEKLEDİĞİM TARİH 31 ARALIK YANİ BUGÜNDÜ AMA DOKTORUN DEDİĞİNE GÖRE 14-15 ARALIKTA YUMURTLAMA OLMUŞ YANİ ERKEN YUMURTLAMA BUGUN BİDE HİÇ ADET BELİRTİM YOK NORMALDE SANCIM OLUR İSHAL OLURUM AFEDERSİN HİÇ BİR BELİRTİ YOK
Canım biraz takılma adet durumuna öyle kendini çok sıkarsanda gelmiyo çünkü. Evde testin varsa sabah idrarınla yap bi test bence varsa zaten kesin çıkarBendede gelmedi hala ya sevinsemmi üzülsemi bilemedim beklemedeyim ilaç içtim belkide o engelledi. Gelmiyooorrr
evet belirtiler hamilelik belirtisine benziyo ins oylesindir tatlimcanım kasıklarım ağrıyor gögüslerim de büyüdü ama adetteki gibi acıma yok gögüslerimde bilemedim yani ayaklarıma patikleri giydim hava da buz gibi zaten
Canimm pes etmek yok insallah birdahaki ay icin umut edelim calismalara devamYeniyıl sabahı adet oldum