ÇOK SIKINTI YAA KAFAM ALLAK BULLAKbende 4 gün önce kan tahlili yaptırdım negatif çıktı bugün adet olmam lazım ama belirtim benim de yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇOK SIKINTI YAA KAFAM ALLAK BULLAKbende 4 gün önce kan tahlili yaptırdım negatif çıktı bugün adet olmam lazım ama belirtim benim de yok
Ayy ne güzel olmasın gelmesin ya inşallahanladım canım hayırlısı ben de bugün adet olmam lazım fakat hiçbir tepki yok
bilmiyot-rum umutlansam mıAyy ne güzel olmasın gelmesin ya inşallah
EVET BEKLEMEK ZORKizlar benimde adet tarihim 2 ocak.. Bu bi kac gundur adet olacakmış im gibi hafif kramplar oluyor.. Normalde benim adet gunumle kramplarim baslardi.. Of ya beklemek cok zor.. Rabbim sabir versin bize..
BENİMDE NORMALDE ÇOK SANCILIDIR AMA HALA HİÇ Bİ BELİRTİ YOK BUGÜN OLMAM LAZIMDIYapmadım canım ya çünkü regl olcam sancım çoğaldı doktora sordum artan ağrın varsa ve günün geçmediyse regl olursn dedi çok ağrı olmazmış gebelikte artık bidahaki ay denemeye devamm
Benim gibi sancılı birini bulmak ne hoş:) nasıl baş ediyorsun ağrılarla ben iğne oluyorum hap kesmiyorBENİMDE NORMALDE ÇOK SANCILIDIR AMA HALA HİÇ Bİ BELİRTİ YOK BUGÜN OLMAM LAZIMDI
valla canim bendede hergün ayni his adet oldum olucam ama yok ya acaba insan hissediyomu hamile olunca bende hic oyle bir his yokYa benim hic umudum kalmadi nedense bugu adet olacagimi hissi de geldi
Valla hissettiklerini soyluyot hamileler endede oyle bir his yok icimde asiri bir karamsarlik var aksine.. Adet bitiminde hemen gidicem dojtora tedaviyse tedavi artik bir cocugum olsun istiyrm benvalla canim bendede hergün ayni his adet oldum olucam ama yok ya acaba insan hissediyomu hamile olunca bende hic oyle bir his yok
Canim ben 10 gundur esime bence ben hamileyim diyorum bugun olmam gerekiyodu olmadim eger olmazsam hissediyoruz demektir olursamda psikolojik olarak kendimizi yipratiyoruz demektir. Adet olcagina dair hic bir belirti yokvalla canim bendede hergün ayni his adet oldum olucam ama yok ya acaba insan hissediyomu hamile olunca bende hic oyle bir his yok
BEN DE HALA OLMADIM AMA BEN PAZARTESİ KAN TAHLİLİ VERMİŞTİM NEGATİF ÇIKMIŞTI BİLMİYORUM YA BAKALIM NELER OLACAK KİMLERDEN HAMİŞ HABERİ ALACAĞIZ OLUMSUZ OLURSA DA BİRBİRİMİZE TAM DESTEK OLACAĞIZCanim ben 10 gundur esime bence ben hamileyim diyorum bugun olmam gerekiyodu olmadim eger olmazsam hissediyoruz demektir olursamda psikolojik olarak kendimizi yipratiyoruz demektir. Adet olcagina dair hic bir belirti yok
bende de gelen yok ne düşüneceğimi bilmiyorum test mi alsaydım acabaBendede gelmedi hala ya sevinsemmi üzülsemi bilemedim beklemedeyim ilaç içtim belkide o engelledi. Gelmiyooorrr
Bugun muydu adet gununuz?bende de gelen yok ne düşüneceğimi bilmiyorum test mi alsaydım acaba
Senin asıl bugündü değilmi yarın yap istersen varmı testinbende de gelen yok ne düşüneceğimi bilmiyorum test mi alsaydım acaba
Senin ne zamandi adet gununSenin asıl bugündü değilmi yarın yap istersen varmı testin
evet canım bugündüBugun muydu adet gununuz?