2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Kizlar benimde adet tarihim 2 ocak.. Bu bi kac gundur adet olacakmış im gibi hafif kramplar oluyor.. Normalde benim adet gunumle kramplarim baslardi.. Of ya beklemek cok zor.. Rabbim sabir versin bize.. :KK43:

Yapmadım canım ya çünkü regl olcam sancım çoğaldı doktora sordum artan ağrın varsa ve günün geçmediyse regl olursn dedi çok ağrı olmazmış gebelikte artık bidahaki ay denemeye devamm
BENİMDE NORMALDE ÇOK SANCILIDIR AMA HALA HİÇ Bİ BELİRTİ YOK BUGÜN OLMAM LAZIMDI

Şükürler olsun kızlar daha kimseye kırmızılar gelmemiş inşallah gelmezzz ya geç döllenmeden ötürü inşallah testlerimiz negatif çıkıyordur.heyecanla beklemelere devam kaç.günde bir oluyorsunuz

valla canim bendede hergün ayni his adet oldum olucam ama yok ya acaba insan hissediyomu hamile olunca bende hic oyle bir his yok
Valla hissettiklerini soyluyot hamileler endede oyle bir his yok icimde asiri bir karamsarlik var aksine.. Adet bitiminde hemen gidicem dojtora tedaviyse tedavi artik bir cocugum olsun istiyrm ben

valla canim bendede hergün ayni his adet oldum olucam ama yok ya acaba insan hissediyomu hamile olunca bende hic oyle bir his yok
Canim ben 10 gundur esime bence ben hamileyim diyorum bugun olmam gerekiyodu olmadim eger olmazsam hissediyoruz demektir olursamda psikolojik olarak kendimizi yipratiyoruz demektir. Adet olcagina dair hic bir belirti yok

Canim ben 10 gundur esime bence ben hamileyim diyorum bugun olmam gerekiyodu olmadim eger olmazsam hissediyoruz demektir olursamda psikolojik olarak kendimizi yipratiyoruz demektir. Adet olcagina dair hic bir belirti yok
BEN DE HALA OLMADIM AMA BEN PAZARTESİ KAN TAHLİLİ VERMİŞTİM NEGATİF ÇIKMIŞTI BİLMİYORUM YA BAKALIM NELER OLACAK KİMLERDEN HAMİŞ HABERİ ALACAĞIZ OLUMSUZ OLURSA DA BİRBİRİMİZE TAM DESTEK OLACAĞIZ

Bendede gelmedi hala ya sevinsemmi üzülsemi bilemedim beklemedeyim ilaç içtim belkide o engelledi. Gelmiyooorrr

Benim 1-2 ocak yani bugünde olabilirdi 27-29 arası değişiyor benim sabit değil iki üçgün oynar hep buda belirsizlik yapıyor bugün çok sancım oldu gelmedi belki gece gelir.sen nasılsın bebiş varmıdır:)

X