• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Kızlar merhaba.oncelıkle 2016 hepımıze hayırlı olsun. saglık bereket ve bebıs getırsın.benıde lısteye eklersenız sevınırım.bu ay 3. Denemem sat 22 aralıktı onumuzdekı gunler yumurtlama bat 20 ocak bakalım hayırlısı olsun hepımıze ınsallh
Hoşgeldin canım. Aynı tarihlerden gidiyoruz seninle. Benimde sat 21 aralk bat 19 20 arası. İnşallah 2016 şans getirir hepimize

Hadi yaa olsyn canım hayırlısı buymuş en azından adetin düzenli kader arkadaşıyız burda bak yeni ay yeni umutlar çalışmaya devam:KK19:
Ay hemde nasıl varya gece uyurken kaldırdı sancı hemen ilaç içtim sabah baktım olduu... Ya göğüs şişliği karın dolgunluğu batma kramp akıntı gaz bunların hiçbirine belirti gözüyle bakmıycam artık beni yanıltamıycaksınız regl belirtileri:KK52::KK19:

Kızlar merhaba.oncelıkle 2016 hepımıze hayırlı olsun. saglık bereket ve bebıs getırsın.benıde lısteye eklersenız sevınırım.bu ay 3. Denemem sat 22 aralıktı onumuzdekı gunler yumurtlama bat 20 ocak bakalım hayırlısı olsun hepımıze ınsallh
seni de listemize ekleyeyim mi canım

Ay hemde nasıl varya gece uyurken kaldırdı sancı hemen ilaç içtim sabah baktım olduu... Ya göğüs şişliği karın dolgunluğu batma kramp akıntı gaz bunların hiçbirine belirti gözüyle bakmıycam artık beni yanıltamıycaksınız regl belirtileri:KK52::KK19:
2016 uğurlu gelecek inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

2016 uğurlu gelecek inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım sen adet oldun mu ben hala olmadım kan testine gidicem bugün

Canım beni hatırlıyosan aralıkta tüm belirtileri yaşadm malesef tırt çıktı onun için belirtilere inanmıcaksın adet gelmezse o zaman test yapmak lazım belirti aramıcaksın:KK75:

Yeni yiliniz kutlu olsun allah hepinizin gonlune gore versin ben 2016 dan umutluyim benide listeye eklermisin canim bu arada ben takvim yapmisim ama hamis diyilim belki tutarda hic kaldirmam

Canım beni hatırlıyosan aralıkta tüm belirtileri yaşadm malesef tırt çıktı onun için belirtilere inanmıcaksın adet gelmezse o zaman test yapmak lazım belirti aramıcaksın:KK75:
Aynen ya belirti falan boş regl tarihim geçince umutlancam napalım denemeye devammm pes etmiycez.şimdi ağrı kesicimle ben başbaşayım:KK48:

Herşeyin bir zamanı var biz elimizden geleni yapıyoruz Rabbim bilir vereceğide alacağınıda ne diim insan umutla bekliyor işte :KK51:

kızlar bende beklemelerdeyim test yaptım bugün gene negatif gene negatif :( yarın aranıza katılcam herhalde moral bozmak yok ocakda da çalışmalara devamsene sonuna kadar tüm listedeki arkadaşlarla beraber kavuşcaz hayırlısıyla evlatlarımıza inşallah :) sonraki batlarınız ne zaman :))

Yeni yiliniz kutlu olsun allah hepinizin gonlune gore versin ben 2016 dan umutluyim benide listeye eklermisin canim bu arada ben takvim yapmisim ama hamis diyilim belki tutarda hic kaldirmam
hoşgeldin canım listeye eklerim tabii tam bir kesinleşince isminin yanına hamişliğini ekleriz inş ne zaman test yapacaksın

kızlar bende beklemelerdeyim test yaptım bugün gene negatif gene negatif :KK43: yarın aranıza katılcam herhalde moral bozmak yok ocakda da çalışmalara devamsene sonuna kadar tüm listedeki arkadaşlarla beraber kavuşcaz hayırlısıyla evlatlarımıza inşallah :) sonraki batlarınız ne zaman :))
batlarımızı da paylaşalım izleyelim birbirimizi

ben hala adet olmadım arkadaşlar

Back
X