aynen ben de ankara tokat arası gidip geldim yıllardır canım sonra rahmetli kaynatamın rahatsızlığı oluyordu onlar geliyordu bir kendimizle ilgilenemedik 7 sene sonra tüp bebek tedavisine başladık bizde yarın yine kontrol var bakalm tedavi süreci düşündüğümden zorluymuş..Öyle gerçekten yıllardır Ankara Çorum arası mekik dokuyor ayda bir gidiyor Allah hepsinin sağlığını versin gerçekten çok zor hastalıkla hastaneyle uğraşmak
iyi Allah a şükür neolsun hayat gun dolduruyoruz dunyada işteTeşekkür ederim
Allah izin verirse şubat ortası gibi olcak doğum
Sen nasılsın abla iyimisin bebeğin nasıl
Rabbim vesile kilsinaynen ben de ankara tokat arası gidip geldim yıllardır canım sonra rahmetli kaynatamın rahatsızlığı oluyordu onlar geliyordu bir kendimizle ilgilenemedik 7 sene sonra tüp bebek tedavisine başladık bizde yarın yine kontrol var bakalm tedavi süreci düşündüğümden zorluymuş..
Allah iyilik versin ablaiyi Allah a şükür neolsun hayat gun dolduruyoruz dunyada işte
Allah yardımcın olsun canım emekleriniz karşılığı boş çıkmaz inşallah hep dua ediyorum hepinize inan kiaynen ben de ankara tokat arası gidip geldim yıllardır canım sonra rahmetli kaynatamın rahatsızlığı oluyordu onlar geliyordu bir kendimizle ilgilenemedik 7 sene sonra tüp bebek tedavisine başladık bizde yarın yine kontrol var bakalm tedavi süreci düşündüğümden zorluymuş..
ALLAH RAZI OLSUN canım inşallah amin..Rabbim vesile kilsin
ALLAH RAZI OLSUN canım senden de ..Allah yardımcın olsun canım emekleriniz karşılığı boş çıkmaz inşallah hep dua ediyorum hepinize inan ki
hadi insAllahALLAH RAZI OLSUN canım senden de ..
pazartesi opum var heyecanlıyım çok..
canım bende senı merak edıyordum. pazartesı ımıs opu. hayırlısıyla guzel sonuclar almayı nasıp etsın allah. kardesının sınavı nasıl gectı onuda atlattınız sukur.kızlar nasılsınız?
kardeşim spor mülakatını kazanamadı canım ya çok üzgünüz nasıl gönlünü rahatlatacağım bilemiyorum onun..canım bende senı merak edıyordum. pazartesı ımıs opu. hayırlısıyla guzel sonuclar almayı nasıp etsın allah. kardesının sınavı nasıl gectı onuda atlattınız sukur.
Herseyde bir hayır var. Allah bi kapı kapatır diğerini açar. Hayırlısı olsun yeter kikardeşim spor mülakatını kazanamadı canım ya çok üzgünüz nasıl gönlünü rahatlatacağım bilemiyorum onun..
çatlatma iğnesini vurundum ben de bir saat önce evet canım pazartesi opu var bakalım kaç yumurta olacak merak ediyorum
canımm yarın opuya kacta gıreceksın.. hadı hayırlı haberlerını beklıyorum. duamdasın. hersey cokk guzel olsun ınsallah.. heyecanlı mısın?bende bugün adet oldum bu ay mola verecegız ama bı muayeneye gıdecegım adet bıtımınde. muhtemelen ocakta transfer olurum. senın taze transfer olacak degıl mi?limoncicegi41 sen ne yaptın canım doktorla konuştun mu yeni tedavi için ne düşünüyorsun?
naptın nasılsın transfer olacaktı ne olucanımm yarın opuya kacta gıreceksın.. hadı hayırlı haberlerını beklıyorum. duamdasın. hersey cokk guzel olsun ınsallah.. heyecanlı mısın?bende bugün adet oldum bu ay mola verecegız ama bı muayeneye gıdecegım adet bıtımınde. muhtemelen ocakta transfer olurum. senın taze transfer olacak degıl mi?
nsılsın :) bebeğin nasıl büyüdü mü ?
oldum canım ancak negatif oldu. sen nasılsın? aşılama olacaktı yaptırdın mı?naptın nasılsın transfer olacaktı ne olu