buyudu tabiki teyzesi 4 ay dolacak:))))nsılsın :) bebeğin nasıl büyüdü mü ?
boyle soranlara sokakta top oynuyo esprisini yapiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buyudu tabiki teyzesi 4 ay dolacak:))))nsılsın :) bebeğin nasıl büyüdü mü ?
limon senin agrin olmustu dimi en sonuncudaoldum canım ancak negatif oldu. sen nasılsın? aşılama olacaktı yaptırdın mı?
biraz dinlendim canım sızlıyor kasıklarım aneztezi çok sersemletti beni bakalım döllenecekler mi şimdi onu düşünüyorum ne zor işlermiş ya ...
evet canım benim taze olacak nasipse gülüm bakalım şimdi yarın ne derler diye bekliyorum hepimiz için hayırlısı olsun sağlıcakla olsun şu opuyu da atlattım ya içim rahatladı çok olmasa da ..canımm yarın opuya kacta gıreceksın.. hadı hayırlı haberlerını beklıyorum. duamdasın. hersey cokk guzel olsun ınsallah.. heyecanlı mısın?bende bugün adet oldum bu ay mola verecegız ama bı muayeneye gıdecegım adet bıtımınde. muhtemelen ocakta transfer olurum. senın taze transfer olacak degıl mi?
çok değil ama biraz olmustu
hadi kuzum sana sevınelım ınsallah bende peşinden gelırımevet canım benim taze olacak nasipse gülüm bakalım şimdi yarın ne derler diye bekliyorum hepimiz için hayırlısı olsun sağlıcakla olsun şu opuyu da atlattım ya içim rahatladı çok olmasa da ..
inşallah sevinçten dört köşe olacağımız zamanlar da gelecek limoncuğum ya çok inanıyorum bizim için de az kaldı inşallah
ay inşallah peş peşe sevinelim gülüm konumuzu artık 2020 diye değiştireceğim ...hadi kuzum sana sevınelım ınsallah bende peşinden gelırım
Yaa hayırlısı olsun canım.oldum canım ancak negatif oldu. sen nasılsın? aşılama olacaktı yaptırdın mı?
Ay o günleri de sağlıkla görün canım allah bağışlasınbuyudu tabiki teyzesi 4 ay dolacak:))))
boyle soranlara sokakta top oynuyo esprisini yapiyorum
dhea balık yagı degıl mi canım. dene bence kararsız kalma. klomen sınır yapıyor sanırımYaa hayırlısı olsun canım.
Yok canım 2.klomenden sonra bıraktım tedaviyi çok stresli geçti yeter artık dedim. Şimdi düşünmüyorum ama arkadaşım dhea kullanmamı çok istiyor kendi elinde de var bedelsiz verecek kararsız kaldım kendi faydasını gördü. Ilacım da var diyor onları da vereyim diyor. Şimdi güzel kilo da veriyorum umudumu buna bağlıyorum
Ay o günleri de sağlıkla görün canım allah bağışlasın
Ay pardon biestron mu neydi bir ilaç var ya ondan.dhea balık yagı degıl mi canım. dene bence kararsız kalma. klomen sınır yapıyor sanırım
yok canım degılım yenı adet oldum. bu ay bos . tedavı yok dınlenme varAy pardon biestron mu neydi bir ilaç var ya ondan.
Sinir krizi geçirmeme ramak kaldı vala .
Tüp ilaçları böyle yapmadı.
Tedavide misin canım sen
evet canım artık yeni umutlarımız inşallah aralık girdi bu senemizi bitirmek üzereyiz 2020 yeni umutlara gebedir inşallah:)) başlık düzelmiş benı cok rahatsız edıyordu :)))
hayırlarla sağlıcakla canım inşallah sonrasında sen ve diğer arkadaşlarımız da inşallah amin..bu yılın ılk hamişi sen olursun belki