bir kez duymuştum canım bir kez de yaptım sonra da yapmamıştım aslında yapmak lazım ama adet olnca doğum kontrol hapına başlayacağım doktor öyle demişti tüp bebeğim başlayacak inşallah ondan sonraSüt maydanoz kürünü denedim mi canım, konularda okudum cok hamile kalan var belki vesile olur
hayırlı uğurlu olur inşallah..bende aralık a kaldım süre şartı varmış ..iki ay kaldı, belki birşeyler değişir ümit hep var.bir kez duymuştum canım bir kez de yaptım sonra da yapmamıştım aslında yapmak lazım ama adet olnca doğum kontrol hapına başlayacağım doktor öyle demişti tüp bebeğim başlayacak inşallah ondan sonra
Annem sağolsun yapıyor ben de yardım ediyorum :)doğum zamanı gelen giden çok olur hazırlıklar bitmez doğru canım..
ben de ufak tefek yaptım ama sonra saldım kendimi
o nasil bisey ya radyasyon yada baska bisey yayarmi .......kızlar sizlerle de paylaşayım. etrafımdaki herkes grip. ben de oldummu çok ağır olurum, yüksek ateş vesaire bir kaç gün kalkamam. malum ikinci ayımı dolduruyorum, kontrole gittiğimde doktoruma sordum ne yapayım diye.
Blocker mikrop savar diye bir ürünü önerdi. içmiyorsun, yemiyorsun, kimlik kartı gibi birşey sadece yanında taşıyorsun, hiçbir yan etkisi yokmuş, serhat bey herkese önerdiğini söyledi, grip aşısından çok daha iyi diyor çünkü sadece gripe karşı değil bir çok bulaşıcı hastalığı önlüyormuş. evham olmuştum, rahatladım şimdi valla. belki böyle bir çözüm arayan vardır
Hatta şimdi doktor kapısındayım. Hayırlısıyla olur inşallahherkes sessiz arkadaşlar...
limoncicegi41 tüp bebeğe başladı inşallah kasım adetinde de ben başlıyoum inşallah peş peşe seviniriz inşallah amin amin amin hayır ile sağlıcakla amin
akşamları da muayene ediyor mu ki canım doktorHatta şimdi doktor kapısındayım. Hayırlısıyla olur inşallah
benım doktor hastaları bıtene kadar calısıyor. atom karınca gıbı. öğlene kadar istanbulda. ogleden sonra bı hastanede aksam 5 den sonra baska bır hastanede .gunde kac hasta bakıyor bılmemakşamları da muayene ediyor mu ki canım doktor
hadi ya doktora bak hele doktora şimdi kaç yumurta konacak inşallah tek mi çift mibenım doktor hastaları bıtene kadar calısıyor. atom karınca gıbı. öğlene kadar istanbulda. ogleden sonra bı hastanede aksam 5 den sonra baska bır hastanede .gunde kac hasta bakıyor bılmem
Bilmiyorum ama çift koyar sanırım ihtimali arttırmak içinhadi ya doktora bak hele doktora şimdi kaç yumurta konacak inşallah tek mi çift mi
ay limon canim ya Allah im bu sefer vesile kil Aminnn insAllah hergun bir iki damla zemzem suyu icsen ya Rabbim vesile kil diyeBilmiyorum ama çift koyar sanırım ihtimali arttırmak için
Aminnnnn Aminnnn Aminnnn seninde geri sayimin basladi Rabbim vesile kil AMINherkes sessiz arkadaşlar...
limoncicegi41 tüp bebeğe başladı inşallah kasım adetinde de ben başlıyoum inşallah peş peşe seviniriz inşallah amin amin amin hayır ile sağlıcakla amin
bence de çok iyi olur canım dondurulmuş kaç yumurtan vardı dondurma işlemine ne kadar ödemiştin canım ben de nasipse her ihtimale karşı kalan yumurtalarımı donduracağım inşallahBilmiyorum ama çift koyar sanırım ihtimali arttırmak için
ay bende içeyim netten satlıyordur değil miay limon canim ya Allah im bu sefer vesile kil Aminnn insAllah hergun bir iki damla zemzem suyu icsen ya Rabbim vesile kil diye
Tamam bunu yapabilirim var zemzem suyumay limon canim ya Allah im bu sefer vesile kil Aminnn insAllah hergun bir iki damla zemzem suyu icsen ya Rabbim vesile kil diye
Canım dondurmak için ayrı ücret ödemedim. Donmuş 5 embriyom var. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallahbence de çok iyi olur canım dondurulmuş kaç yumurtan vardı dondurma işlemine ne kadar ödemiştin canım ben de nasipse her ihtimale karşı kalan yumurtalarımı donduracağım inşallah
bazı üniversite hastaneleri para alıyormuş ben hiç sormadım aklıma da gelmedi de bakalım canım ben de doğum kontrol hapına başladım bugün aşırı nezleyim hava değişimi oldu sanırım hazımsızlık reflüm azdı az da yesem çatlayacağım sanki..Canım dondurmak için ayrı ücret ödemedim. Donmuş 5 embriyom var. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah