- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.249
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen ekliyorum hoşgeldin aramıza canımBenide listeye eklermisiniz kızlar belki ugur getirir :)
Hosbuldum canım benimhemen ekliyorum hoşgeldin aramıza canım
kaç senelik evlisin canım inşallah çok beklemeden hep beraber seviniriz inşallah aminHosbuldum canım benim
1 senelik evliyim bitanem inşallah hepimize nasip eder Rabbim.. Allah razı olsun :)kaç senelik evlisin canım inşallah çok beklemeden hep beraber seviniriz inşallah amin
Allah bağışlasın çok sevindimSukurler olsun Rabbime canim
2 ayi bitti.
Allah iyilik versin ablaiyi diyelim iyi olsun canım idare ederim
Ediyorum hep herkese.papatya cayı ,melisa çayı bana iyi gelmişti canım hala ara sıra içiyorum benim de uyku problemim var o zaman da içiyorm sakinleştiriyor beni..
yavaça yerleştir canım ya bizlere de dua et
doğum zamanı gelen giden çok olur hazırlıklar bitmez doğru canım..Ediyorum hep herkese.
Bi denicem ozaman ben de hala kış hazırlıkları var bizde şimdilik yoruyor beni uyuyabiliyorum
hayırlısı ile sağlıcakla hepimiz seviniriz canım stres yapmamak lazım o çok önemli bizim gibi seneleri devirenler stresin ağına düştü ..1 senelik evliyim bitanem inşallah hepimize nasip eder Rabbim.. Allah razı olsun :)
oda iyi canım. bebekle ugrasıyorTeşekkür ederim o nasıl iyidir inşallah
Doğru diyorsun bitanem umarım bir an önce Allah hepimizin kucagını mucizelerimizle doldurur :)hayırlısı ile sağlıcakla hepimiz seviniriz canım stres yapmamak lazım o çok önemli bizim gibi seneleri devirenler stresin ağına düştü ..
amh bir kere tekrarla bence.. benim gittiğim devlet hastanesi 2018 şubat ayında 2 civarı iken , 2019 ocak ta 4,5 çıktı amh, sonucu başka bir yere götürdüm pcos olabilir dedi doktor. tekrarla dedi iki ayrı yerde tekrarladım yine 2 civarı çıktı.. amh için açlık-tokluk durumuda ve gün şartı yok.. istenilen gün yapılıyor..diğer hormonlar için adetin 2.-3. günleri gitmek lazım..Kızlar degerlerim bunlar
Amh: 7.68
Fsh: 7.43
prolaktin:17.4
progesteron: 12,7
Lh: 5.17.
Rahim filmim de cekildi sizce nasıl degerlerim
Yanlıs çıkabiliyormu yani ??amh bir kere tekrarla bence.. benim gittiğim devlet hastanesi 2018 şubat ayında 2 civarı iken , 2019 ocak ta 4,5 çıktı amh, sonucu başka bir yere götürdüm pcos olabilir dedi doktor. tekrarla dedi iki ayrı yerde tekrarladım yine 2 civarı çıktı.. amh için açlık-tokluk durumuda ve gün şartı yok.. istenilen gün yapılıyor..diğer hormonlar için adetin 2.-3. günleri gitmek lazım..
Süt maydanoz kürünü denedim mi canım, konularda okudum cok hamile kalan var belki vesile olurkızlar benim adetim de gecikti test yaptım ama negatif tabi kendini naza çekiyor bu ay sanrım