2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

öyle olur zaten canım ya..
kalpleri kırılmasın diye bir şey demiyorum ama bazen sesim yükseliyor o zaman susuyorlar ne bileyim kötülere saygılı olunuyor ..
ALLAH utandırmasın bizleri canım ya insanlar yaran kanadıkça tuz basıyorlar..
 
Damdan dusmeden de anlamk gerekio sanki insan istemz mi cocugu olsn
 
Tsk ederm bnm takildgim bi topik daha var. Terapi topigi gibii. Gulmekten olduk bugun oraya da takilabilirsin. Sayfa baskani bi N Nana Ana nanamiz varr. Dost basinaa birakmio test yapalm.
Topik adi AĞUSTOS BİZE BEBEKLE GEL
Sen bugün beni cok duygulandırdın F Fatma KTL Allahta seni güzel müjdelerle duygulandırsın insallaaah
 
Tsk ederm bnm takildgim bi topik daha var. Terapi topigi gibii. Gulmekten olduk bugun oraya da takilabilirsin. Sayfa baskani bi N Nana Ana nanamiz varr. Dost basinaa birakmio test yapalm.
Topik adi AĞUSTOS BİZE BEBEKLE GEL
ay takılayayım canım link atsana ben de çok espirik bir insanım da işte biraz yaralarımız yüzünden neşemizi bulamıyoruz
 
aaynaa kan vericektin neyaptin insAllah guzel haberlerle Amin
erencim sabaha kadar uyuyamadım gece patlıcan közle kışlık yap en son saate baktım saat 5ti kalkarım dedm saat olmuş 11 samsunda şimdi çok da yapmur yağıyor yakında poliklinik vardır acili yokmuş
sağlık ocağı da yarın 10 olmadan gelin dedi yarına kaldı üzerimde bir boşvermişlik var canım anlatamam kırmızıların gelmesini bekliyorum yani ayak diretir gibi oldum ha eşim de çok umutlanmayalım dedikçe korktukça birgün daha bekleyelim ben de der gibi oldum..
 
Amin, cok sagol :) dua edicem sizlere de
eylül canım genel listede de 116. hamişimizsin 16lar devam ismin de 16 var ya :)
bu yılki listemizin de 10. hamişisin ayağını sürersin inşallah canım tedavi ile mi oldu senin kaçıncı senendi bebek için?
bir hamiş haberi aldım keyiflendim :
 
:) biz istedikten sonra 1.5 sene boyunca olmadi. Sure kisa gibi duruyor ama bu surede iki asilama denedik. Olmayinca tup bebek denedik,o da olmadi. 2. Tup bebek denemesi tamamlanamadi yarida kaldi. Bu 3. Tup bebek denemesiydi, tedavi ile oldu. Insallah saglikla kucagimiza aliriz. En yakin zamanda burada bircok kisiden de hayirli haberleri alalim umarim :)
 
çok sevindim canım darısı bizlere de inşallah...amin
 
sabah zor olur simdi:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…