hadi ya histeroskopi ameliyatı olduktan sonra misafirler falan derken izleyemedim neler kaçırıyorum ya
whatsap grubu kurmak yasakmı hayret ya neden çıkarılmış ki üyelikten..@anneveoglusu artık sitede değil. bılgınız olsun. ocak annelerı olarak vatsap grubu kurdukları ıcın maalesef çıkarılmıs üyelikten
evet kzuum tüp bebekle hamıle kaldı.hadi ya histeroskopi ameliyatı olduktan sonra misafirler falan derken izleyemedim neler kaçırıyorum ya
tedavi mi oldu aysefeytum..?
ay gerçekten ya hamile haberleri alalım yeniden beklemeler sevinmeler hepimiz de limoncum en eskiler bizler kaldık birkaç kişi daha listede..
evet yasakmıs kuzum. oysakı en aktıf uyelerdendiwhatsap grubu kurmak yasakmı hayret ya neden çıkarılmış ki üyelikten..
üzüldüm ya başka bir üyelikle üye olsa keşke
çok sevindim ya ilk tüp bebeğimiydi ayşeninevet kzuum tüp bebekle hamıle kaldı.
yani yasak olmasına da anlam veremedim herkes kafası uyanlar iletişim halinde olur o kadar siteye giriliyor böylesini bir burada duydumevet yasakmıs kuzum. oysakı en aktıf uyelerdendi
onu bılmıyorum kkuzum.bende cok sevındım. sen bı ava cıksan daha ne hamısler bulursun :)))çok sevindim ya ilk tüp bebeğimiydi ayşenin
listedekilerin bazılarına bakmıştım ama hamile göremedim senden duyuyorum son haberleri canım...:)onu bılmıyorum kkuzum.bende cok sevındım. sen bı ava cıksan daha ne hamısler bulursun :)))
amin canım inşallah. bekliyo yazık napsın.listedekilerin bazılarına bakmıştım ama hamile göremedim senden duyuyorum son haberleri canım...:)
bu sene geçen senelere göre konumuz daha durgun gidiyor ben de bu sene daha durgun beklemedeyim aynı ilerliyor sanki
bir haberleri peş peşe alsak konu da ilerleyecek iyice..
eşim de demin arıyor işte var mı bir şey diye adet olmadın demi diyor güya ay ona daha üzülür oldum ya hiç byle beklemede olmazdı ALLAH hayorlarla sağlıcakla her işimizi nasip etsin bizlere sabrımızın sonu selamet olur inşallah ..amin
bilmem kiiherkes nerelerde??????
bugün herkes sessiz haftasonu olduğundan sanırım dün gece tüm verdiğim hamiş haberlerini listeledim bugüne kadar 110 hamile haberi verişim ilk sayfada da bir önceki sayfada da var....bilmem kii
Evet gordum masalllh. Tez zamnda hayrlisiyla darisi bize. Bnm de ya yarin ya da diger gun bat. Umarim vardir bu defabugün herkes sessiz haftasonu olduğundan sanırım dün gece tüm verdiğim hamiş haberlerini listeledim bugüne kadar 110 hamile haberi verişim ilk sayfada da bir önceki sayfada da var....
bizlere umut olsun ya..
ay inşallah fatma ben de yarın kan tahlili yaptıracağım senin de vardır inşallah günün geçer kaç senedir bekliyorsun...Evet gordum masalllh. Tez zamnda hayrlisiyla darisi bize. Bnm de ya yarin ya da diger gun bat. Umarim vardir bu defa
sen oyle kafana takip ev isi yapmiyomusun ya hamileysem diye Allah seni:)))inşallah canım ya bilmiyorum umut da edemiyorum pek söylemesi ayıp sadece de tek ilişki yaşadık bu ay
pazartesi kan testinde çıkar artık ak mı kara mı iki ay düzenli erken oldu yine bugün 4 gün gecikmiş oldu yumurta akı kıvamında beyaz akıntım var.. başka hiçbir belirti yok ev işi de yapıyorum öyle bilmiyorum yani canım
geçende dişim ağrımıştı vermidon içtim bir tane umarım zararı olmamıştır da eskiden olsam hastaneye gitmeye dk sayardm şimdi bir sakinlik var üzerimde heralde yoktur diye düşüncemden..
bu sıralar da buralar çok sessiz
aynen yawhatsap grubu kurmak yasakmı hayret ya neden çıkarılmış ki üyelikten..
üzüldüm ya başka bir üyelikle üye olsa keşke
vallaha canım şuan düşünmemek için ne yapacağımı şaşırtıyorum..sen oyle kafana takip ev isi yapmiyomusun ya hamileysem diye Allah seni:)))
yapan olursa yapmazsin tabiki benim gibi yapanin olmazsa islerini bitirip oglene kadar oglen yemegini yiyip sonrada doguma gidersin