2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

meraba kızlar nasılsnz. ben yrn aşılama olcm dua edın bana da. önerileriniz varsa alabilirim. aşılamadan sonra da ilaç kullncm mı acaba. t

Merhaba arkadaşlar nerdesiniz E Eren61 nasılsın haber var mı canım eşin nasıl

Küçük paşam sünnet oldu cuma günü ondan bakamadım
Canım iyiyiz şükür aynı gün geçirmeye çalışıyorum. Hayırlı olsun sünnet zor oldu mu bende erken dönemde olsunlar istiyorum nasipse

Canım iyiyiz şükür aynı gün geçirmeye çalışıyorum. Hayırlı olsun sünnet zor oldu mu bende erken dönemde olsunlar istiyorum nasipse
Maşallah 30 haftalık oldunuz sağlıkla zamanında geksinle paşalar

Canım hiç zor olmadi büyük oğlanı 7 yaşında yaptirmistim kiyasliyorum gerçekten küçük iken yapilmali sünnet benimki dönmeye başlamadan olsun istedim sırt üstü yatarken rahat oldu

Maşallah 30 haftalık oldunuz sağlıkla zamanında geksinle paşalar

Canım hiç zor olmadi büyük oğlanı 7 yaşında yaptirmistim kiyasliyorum gerçekten küçük iken yapilmali sünnet benimki dönmeye başlamadan olsun istedim sırt üstü yatarken rahat oldu
Çok şükür canım inşallah Ramazan’ı da hayırlısıyla bitiririz. Ne kadarlıkken yaptırmış oldunuz sünneti canım

günaydın kızlar nasılsınız . pek uğramıyorum aklımdan fikrimden çıkarmak istiyorum artık tedavileri bebek olaylarını çünkü hayatımın merkezi olmuş durumda .

erkek oldu desene masAllah en guzelini yapmissin kucukken daha iyi agri ilisigi dusuk olur kucukken
sonuclari cikmadi baska tetkikler gerekliymis oyuzden gec cikacakmis:KK43:

Ne tetkikler yapılacak eşin hastaneye cagrildi mi örnek aldılar mi

günaydın kızlar nasılsınız . pek uğramıyorum aklımdan fikrimden çıkarmak istiyorum artık tedavileri bebek olaylarını çünkü hayatımın merkezi olmuş durumda .
Biz iyiyiz canım bahar gelsin diyordum şükür geldi
Haklısın çok düşünmek psikolojik olarak geriyor

X