2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Hacettepe de hangi doktora gittiniz

Merhaba hanımlar nasılsıni
E Eren61 nasılsın eşin nasıl

limoncicegi41 sen nasılsın iyilestinin mi
ayyy bu yakısıklıyı yirim ben. maşallah kuzuya. ben ıyıyım canım. toparlandm insallah haftaya okula dönerim. sen nasılsın? hersey yolunda mı? paşam keyifli görünüyor. insallah sancılı günleri geçmiştir.

aaynaa hayırlı olsun ne güzel tedavin yarım kalmadı, başlamış olsaydın ayrı bir sıkıntı olucaktı, belkide yeni sehır Yenı hayat sana bambaşka kapılar açar..
öyle canım hayırlısı diyorum ben de şimdi bir yerleşsek evi topla topla bitmiyor ama eşyalarımızı çok kötü taşımışlar ya çaydanlık kulpu kırılmış merdivenimz yok tabak çanak kırık yatak odası dolabı çizik içinde aynamız vardo boy gözümüz önünde kırdılar ama karşılamak yok bir dolap daha vardı kuramadılar mahvettiler bu kadarını tahmin etmiyordum kötü olacağını ama hayırlısı şimdi yerleşmeye çalışıyorum yorgunluktan kollarımı hissetmiyorum sizlerle konuşmayı da özledim takip de edemedim

TÜP BEBEK İÇİN RAPORDU CANIM GİDER AYAK MEMNUN KALMADIM GÜRKAN HOCADAN SEYAHATİ VAR DEDİLER BAŞKA HOCAYA DA YÖNLENDİRMEDİLER YANİ SİNİR OLDUK ARTIK SAMSUNDAYIZ HAYIRLISI BAKALIM BURADA BAŞLAYACAĞZ İNŞALLAH TEDAVİYE

ALLAH RAZI OLSUN CANIM GELDİK ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ YERLEŞMEYE ÇALIŞIYORUM ÖNÜMÜZ RAMAZAN BAKALIM BU AY AYIN KAÇINDA ADET OLACAĞIM PONA GÖRE KARAR VERECEĞİZZ

Allah razı olsun sanada rabbim sağlıkla nasip etsin

Biz daha iyiyiz şükür meme reddi çalışan bir süredir ara ara kilo alımı azaldı onunla uğraşıyorum

tekrar hayırlı uğurlu olsun samsun ünv hastanesi iyi diye okudum burada forumda araştır istersen.. bende ikinci iğneli aşılamadayız rapor da çıkmıyormuş meğerse sebepsiz olduğu için 3 yıllık evlilik şartı varmış bunuda deneyip bırakıcam bir süre..cumartesi aşılamam var kızlar. evliliğim 3yıla dolmasına 9 -10 ay var nerdeyse. az bir süre değil ama özele de gidemiyorum maddiyattan dolayı üzüldüm ama elden birşey gelmez.

Allah im nasip etmisse olur inisAllah umutsuz olma veren O doktorlar vesile hacet namazi kil
Allah im vesile kilsin ikinci asilamani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…