tam net gun vermediler .Canım benim haklısın uzuntunde ama sende onlara hakkettigi gibi davranacaksin anlayana
Rabbim kimseye muhtaç etmesin sen güçlü hatunsun emin ol şimdi kendini yorgun ve güçsüz hissediyor olabilirsin ama bu hamilelikten bunlarda geri kalacak
Eniştenin sonucu ne zaman çıkacak tarih belli mi
Şimdiden hayırlı yolculuklar canımarkadaşlar yarın aankaradan taşınıyoruz samsuna bir süre giremezsem merak etmeyin
Hayirlisi Allah tam umut kesilmezMerhaba kızlar benim aşılamam iptal oldu cuma gunu yumurta kendılıgınden çatladıgı için Hacettepe Gürkan hoca aşılama yapamam dedi ve tüp bebege geçtik haziranda tüp bebek yapılacak hakkımızda hayırlısı
Rabbim yolunuda bebek konusunda bahtinida acik eylesinarkadaşlar yarın aankaradan taşınıyoruz samsuna bir süre giremezsem merak etmeyin
olmadı bugün ikincisine başladım. çok teşekkür ederim maşallah oğlan büyüyorcanım test günün geldi mi İnşallah güzel sonuçlar alırsın Rabb'im gönlüne göre versin şu mübarek günde
sen iclenmeyi bana sor. sagol Allah razi olsun inisAllah gecer nediyim icim yaniyo aciyo ..arkadaşlar merhaba, bende aşılamam olumsuz oldu bugün ikincisine başladım bunuda yaptırıp artık bırakıcam 6-7 ay.. tüp bebek raporu çıkaramıyorum sebepsiz infertilite de 3 yıllık evlilik şartı varmış zamanı beklicem, özelde de yaptıramam maddiyattan dolayı aşılamaları bile raporsuz yaptırıyorum. Çok büyük meblağ değil ama süreç sıkıntılı. psikolojik olarak. iğne geceleri fena yaptı ve halsizleştirdi dozaj fazla olmamasına rağmen. Onada bişey demiyorum çok şükür.
E Eren61 çok çok geçmiş olsun canım tekrardanSaye- maşallah güzel gidiyor senin içinde seviniyorum darısı başıma. ve diğer arkadaşlar sizleri tanımasamda arada bakıyorum haliniz hatrınız nasıl diye yazmak istedim bazen kimseler anlamıyor sizi..bugün baya içlendim nedense. bu ay da deneyip bırakıyorum doğal haline.. üzüntüden yumurtalar kaçmasa bari bir yere :)
buradaki herkesin en yakın zamanda güzel haberler almasını diliyorum
zeytinyağında incir den başka tavsiye edebileceğiniz yumurta kalitesi için birşey varmıdır?
tavsiyem havcet namazi kil.arkadaşlar merhaba, bende aşılamam olumsuz oldu bugün ikincisine başladım bunuda yaptırıp artık bırakıcam 6-7 ay.. tüp bebek raporu çıkaramıyorum sebepsiz infertilite de 3 yıllık evlilik şartı varmış zamanı beklicem, özelde de yaptıramam maddiyattan dolayı aşılamaları bile raporsuz yaptırıyorum. Çok büyük meblağ değil ama süreç sıkıntılı. psikolojik olarak. iğne geceleri fena yaptı ve halsizleştirdi dozaj fazla olmamasına rağmen. Onada bişey demiyorum çok şükür.
E Eren61 çok çok geçmiş olsun canım tekrardanSaye- maşallah güzel gidiyor senin içinde seviniyorum darısı başıma. ve diğer arkadaşlar sizleri tanımasamda arada bakıyorum haliniz hatrınız nasıl diye yazmak istedim bazen kimseler anlamıyor sizi..bugün baya içlendim nedense. bu ay da deneyip bırakıyorum doğal haline.. üzüntüden yumurtalar kaçmasa bari bir yere :)
zeytinyağında incir den başka tavsiye edebileceğiniz yumurta kalitesi için birşey varmıdır?
Merhaba nasılsın esin nasıl oldu.tavsiyem havcet namazi kil.
incir zeytinyag yerken de Rabbim sifa Senden vesile kil diye dualar ederek ye
Canım inşallah bu tedavinle tabbim nasip eder. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Kaç aşılama kaç tüp bebek denedim. Duygular karışıyor, insan bazen ümitsizliğe kapılıyor. Ama duayı elden bırakma verecek olan Allah. İnşallah vesilen olur bu tedavinarkadaşlar merhaba, bende aşılamam olumsuz oldu bugün ikincisine başladım bunuda yaptırıp artık bırakıcam 6-7 ay.. tüp bebek raporu çıkaramıyorum sebepsiz infertilite de 3 yıllık evlilik şartı varmış zamanı beklicem, özelde de yaptıramam maddiyattan dolayı aşılamaları bile raporsuz yaptırıyorum. Çok büyük meblağ değil ama süreç sıkıntılı. psikolojik olarak. iğne geceleri fena yaptı ve halsizleştirdi dozaj fazla olmamasına rağmen. Onada bişey demiyorum çok şükür.
oyle ayni morali bozuk moral vermeye calisiyorum ama benimde bozuk .Merhaba nasılsın esin nasıl oldu.
İnsallah temiz cıkaroyle ayni morali bozuk moral vermeye calisiyorum ama benimde bozuk .
neolcak bilmiyorum
patoloji sonuclari nasil cikacak Allah im inisAllah temiz cikar tumor alindi zaten temiz cikarsa 2 3 ay sonra bir daha ameliyat olacak. cikmazsayi dusunmek istemiyorum
ben sasirdim kendimi unuttum Allah im hepimizin yardimcisi olsun bana dua edin temiz ciksin sonuclari Allah im bayramim olacak benim temiz ciksin Allah im inisAllah Amin Amin Amin
inisAllah kardesin iyi simdi..İnsallah temiz cıkardirayetli olmaya calış elinden geldiğince çok zor anlıyorum seni. Biz ailecek bu yaz agır sınavlardan gectik ben iki kez düşük yasadım kardesimin miyde kanseri oldugunu öğrendik amaliyat kemoterapi radyoterapi gördü. O ara tesadüfen babamın akciğerin in altında kanser kitlesi olgugunu ögrendik amaliyat oldu. Arkasından ben histeroskopi oldum. Çok zor süreclerdi yasayan daha iyi bilir. Şimdi ikiside iyi çok şükür insallah tekrarlamaz Rabbim hiç kimseyi hastalıkla sınamasın. Kayınpederimin 18 sene önce bagırsagının 1,5 metresi alınmış şuan gayet saglıklı hatta benim çıkamadığım Bayırları cıkıyor ve diyaliz hastası ayrıca. Bunları neden anlatıyorum hepsi geciyor Rabbim sabrını gücünü veriyor. Gececek insallah ben inaniyorum esin eski saglığın kavusacak. Sonuç kötü çıkarsa insallah cıkmaz kendini koyverme en büyük destekçisi sen olacaksın. İyi doktor u bulmak çok önemli. Rabbim şifa versin yardımcısı olsun inşallah.
oyle ayni morali bozuk moral vermeye calisiyorum ama benimde bozuk .
neolcak bilmiyorum
patoloji sonuclari nasil cikacak Allah im inisAllah temiz cikar tumor alindi zaten temiz cikarsa 2 3 ay sonra bir daha ameliyat olacak. cikmazsayi dusunmek istemiyorum
ben sasirdim kendimi unuttum Allah im hepimizin yardimcisi olsun bana dua edin temiz ciksin sonuclari Allah im bayramim olacak benim temiz ciksin Allah im inisAllah Amin Amin Amin
Rabbim emeklerinin karşılığını göstersin güzel haberlerini alırız inşallaholmadı bugün ikincisine başladım. çok teşekkür ederim maşallah oğlan büyüyor
Sagolasın amin inşallah. Sanada cok gecmiş olsun Rabbim şifa versin herkese. İyi olsunlar daha iyi olsunlar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?