2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

canım bende seni merak edıyordum. artık samsunlu oldun. samsun sana bol sans getırsın canım. ben tedaviye baslayamadım . rahatsızdım. bır dahakı adetle ınsallah.
çok yorgunum canım evi düzenleyemedim daha bakalım ben de ne zaman başlayacağım bilmiyorum eşim 12 -12 çalışacak her gün gidecek işe on günde bir gün tatil yapacak ona canımız sıkııyor bakalım ramazandan sonra mı yoksa ramazan içinde mi gitsek bilemedim
inşallah hayırlı uğurlu olur samsunu öğrenmem lazım iyice
sen neden rahatsızlandın canım hayırdır
 
evet canım samsuna iyi diyorlar davut bey varmış ondan alacağız bakalım randevuyu bir evi düzenleyip kendimize gelsek eşim de şimdi izinli bana yardım ediyor bakalım belki ramazan içinde bir ön muayene olurum çok da beklemek istemiyorum
 
İyiyim abla çok şükür daha toparlanmaya başlamadım dolaplar yeni bitti biraz da havalar ısınsın öyle geçeriz diye karar verdik.
Sen nasılsın nezaman başlıcaksınız tedaviye
aceleniz yok nasıl olsa :)) havalar ısınınca rahat rahat tasınırsınız inşallah. bizde mayısta sanırım baslarız
 
İyiyim şükür abla ben de sonuçları bekliyorum inşallah hepbir hayırlı haberler alırız.
Hamileliğin nasıl geçiyo stresten tadını çıkartamamışsındır
hamile oldugumu unutuyorum cogu kez inanki esim hastanedeyken kimseye demedim sonra esime dedim daha yeni
2 gun burnum kanadi tansiyonum yukselmisti doktor tansiyondan dedi bas agrisindan duramiyodum pa.ol verdi bunu ic bisey olmaz dedi bikac kez ictim ..
aglamaktan daha yeni yeni uyumaya basladim inanki ..
velasil hamileligi unuttum arada hatirlatiyo o kendini tekmeleriyle....ilaclarimida icmeyi unutuyorum hep. neolcak bilmem.
hep esimle ilgileniyorum .
simdi patoloji stresi sardi. sonrasi neolcak benim esim genc
oda kabullenmis degil ne biliyim sasirdim ablam artik neyaparim ben Allah im
bazi seyleri yasadikca baska seylere sukrediyosun beterin beteri var diye
takmis kafaya stomasini o cok moralini bozuyo komple yardilar onu kafaya takmiyi torbayi takiyo yediremiyo kendinee iste yakistiramiyo.
inisAllah patoloji sonuclari temiz cikar yoksa bu psikolojiyle o tedaviyi nasil olur onuda bilmiyorum. temiz cikmazsa Allah im nasil yapariz ne yapariz sasirdim canim dusunmek istemiyorum .
ben dogum yapicam nasil olur Allah im sen buyuk sun hikmetinden sual olunmaz Ya Rabbim kimseye tasiyamacagi yuku vermezsin..
kabullenemedik hersey Allah tan ama bu bize agir geldi ablam
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…