Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende eski dizileri izleyince kafam rahatliyoelimden geldiğince sakin olmaya çalışıyorum kore dizileri izliyorum
çocuk gibi oldum ama kafayı dağıtmam lazım hayırlarla sağlıcakla hepimiz seviniriz inşallah amin..
bir kalp doktoru ihtiyacinizdan fazla su icerseniz kalp daha fazla kan pompalar daha fazla çalışırmış demisti. susayinca icin demisti . kendini bukadar zorlama bence 3 litre su nedir kis gunu ben olsam tuvaletten cikamam inan yazin insanin vucudu istiyoda kisin daha az iciliyoBunları tüketmezsen yatak döşek yatacan desene :) .
Valla herşeyi yapıyorsun sanırım tavuk yeme bol su iç hee 25 kiloya 1 lt su içmek lazım. Olumlama yap. Harnup pekmezi ve tahinde önerebilirim.
Kısa yürüyüş te yaparsan rahime kan gitmesini.desteklersin
maşallah canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSağol canım şükür iyiyim belli oldu nasipse ikisi de erkek ☺
yürüyüşte yap yoga da yapmanı öneririm rahatlatıyor esnemeler özellikle çok iyi geliyor vücuda .evet cok uzun zamandır tavuk yemeyı bıraktım. su da ıcıyorum 2 bucuk litre kadar. harnup alayım bari.yürüyüş te yapmıyordu bak evet onu denemelıyım
yaz kış su ihtiyacı değişmez ki yazın fazla tüketim olabilir terden dolayı ama yaz kış kilona göre su tüketimi yapmak zorundasın . ki 2,5 3 lt su da çok normal zaten birden içmiyorsun suyu susadıkça içersin .. kimisi vücudunun suya ihtiyacı olduğunu anlamaz ve su içmeyi unutur yanlış olan bu aslındabir kalp doktoru ihtiyacinizdan fazla su icerseniz kalp daha fazla kan pompalar daha fazla çalışırmış demisti. susayinca icin demisti . kendini bukadar zorlama bence 3 litre su nedir kis gunu ben olsam tuvaletten cikamam inan yazin insanin vucudu istiyoda kisin daha az iciliyo
rüyalar gerçek olurGünaydın herkese nasılsınız arkadaşlar
limoncicegi41 abla rüyamda seni gördüm hayırlı haberlerini alıyoduk yazıyodun buraya normal yoldan hamile kalıyordun 3000 küsürlerde değerin çıkıyordu
Aminn......Günaydın herkese nasılsınız arkadaşlar
limoncicegi41 abla rüyamda seni gördüm hayırlı haberlerini alıyoduk yazıyodun buraya normal yoldan hamile kalıyordun 3000 küsürlerde değerin çıkıyordu
İyim abla adet olmadım 1 ay oldu onun bekliyorum.Aminn......
sen nasilsin
Ay hadi inşallahrüyalar gerçek olur
Merhaba hanımlar
I am mad ruyan hayırlara vesile olsun inşallah
limoncicegi41 sen gereken tüm besin ve vitaminleri alıyorsun canım yarasın sana inşallah
aaynaa fazla stres yapma canım rabbim sana ve limoncicegi41 e emeklerinizin karşılığını göstersin
cennetkokulumm E Eren61 nasılsıniz hamislik nasıl gidiyor
iyi neolsun Sukur Rabbimeİyim abla adet olmadım 1 ay oldu onun bekliyorum.
Sen nasılsın nasıl gidiyor
Kuzum sen nasılsın ben epeydir giremedim cinsiyeti öğrendin mi canım ?bende eski dizileri izleyince kafam rahatliyo
Sukurler olsun canim ya gun geciriyorum isteMerhaba hanımlar
I am mad ruyan hayırlara vesile olsun inşallah
limoncicegi41 sen gereken tüm besin ve vitaminleri alıyorsun canım yarasın sana inşallah
aaynaa fazla stres yapma canım rabbim sana ve limoncicegi41 e emeklerinizin karşılığını göstersin
cennetkokulumm E Eren61 nasılsıniz hamislik nasıl gidiyor
iyiyim canim sagol sende iyisin inisAllah ogrendim erkekmisKuzum sen nasılsın ben epeydir giremedim cinsiyeti öğrendin mi canım ?
iyiyim canim sagol sende iyisin inisAllah ogrendim erkekmis
AminÇok şükür bende iyiyim canım. Gözün aydın canım öğrenmişsin anasına,babasına, vatanına, milletine hayırlı evlat olsun inşallah. Sağlıcakla büyüsün paşamız
Amin
Allah razi olsun
Allah im isteyen herkese nasip etsin inisAllah Amin
günaydınn canımm ciddi misin :)) iinşallah kuzum. ne hoş bir rüyaymış. umarım hepimiz güzel haberi veririzde sevincimizde ortak olur canım. sen nasılsın? evin işleri tamam mı bayılırım yenı ev döşemeye :) gereksiz herseyı atıyorsun ayıklanıyor hersey ohh mis gibi.Günaydın herkese nasılsınız arkadaşlar