Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyiz şükür canım büyük dersleri ile küçük büyüme çabası içindeSağol abla.
Nasılsın iyisindir inşallah oğllarında sen de
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı günlerde kullanırızGüle güle kullanın canım
Amin inşallah kuzum. Büyüdü mü oğluşunÇok güzelmiş benim.park yatak bundan pahalli
Güle güle kullansın pasalarim
ya bu site degstı degıselı mesajları goremıyorum. gec goruyorum. cok gecmıs olsun canım. bende grıp oldum. fenayım. bir iki gune gecer. ama sen bır an once ıyıles ve daha hasta olmaa.
kiz sen tasindinmi bu ayni sehirdesin dimi ama .. iyi bare hayirli olsun canim gule gule oturSağol abla.
Nasılsın iyisindir inşallah oğllarında sen de
Büyüdü maşallah kıyafetleri küçulunce daha iyi anlıyorumTeşekkür ederim canım inşallah sağlıklı günlerde kullanırız
Amin inşallah kuzum. Büyüdü mü oğluşun
Maşallah ona daha güzel günlerini göstersin rabbim inşallahBüyüdü maşallah kıyafetleri küçulunce daha iyi anlıyorum
Allah razi olsun :) Amin canim sagolAA süper rabbim gönlüne göre verdi şükür iki çiçeğin kokusunu alacaksın ne mutlu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ilk adetin değil mi operasyondan sonra .
Kontrole gittin mi
Idare eder canım ya eski dr me pıhtılaşmayı attım instgram dan cvb yazdı bir merkez ve dr önerdi birde takviye gida önerdi pro women ve onun arasında kaldım..
Evet canım ilk adet. Normal sanırım.kontrole gittim. Bır ay sonra baslarız dedi.nereyi hangi doktoru önerdi? Takviye gıda hangisini önerdi . İçeriklerine bakmak lazım netten muhtemelen aynıdır.Ilk adetin değil mi operasyondan sonra .
Kontrole gittin mi
Idare eder canım ya eski dr me pıhtılaşmayı attım instgram dan cvb yazdı bir merkez ve dr önerdi birde takviye gida önerdi pro women ve onun arasında kaldım..
Canım bu ay bekleyecegim bi sonraki adetle kısmetse baslarız.Canım tedavi için tarih belli mi
İyileştim kuzum çok şükür. Bi dünya vitamin alıyorum :)) sen nasılsın. Evet canım ikinci cocugu olanlar,1cocuk hiç zor değilmişdiyor. Rabbim kokaylık versin işlerindeÇok geçmiş olsun canım şimdi nasilsin
Aminn kuzucugum. Hım 10günü gecerse giderim doktora ama gecmez sanırım :)Amin Allah razi olsun sagol canim
darisi basina olsun inisAllah
histereskobi sonrasi ilkin oyle olmasi normal ama 10 gunu gecmemesi lazim yinede diye biliyorum ben
Aynı şehirdeyim abla henüz taşınmadım mutfak dolapları felan var yapılması gereken onları yaptırcaz Allah nasip ederse 1 2 aya taşınırımkiz sen tasindinmi bu ayni sehirdesin dimi ama .. iyi bare hayirli olsun canim gule gule otur
İnşallah abla sağolasınİyiyiz şükür canım büyük dersleri ile küçük büyüme çabası içinde
Tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah
yok cnım şimdilik düşünmüyorum halen yağlarımı eritmek istiyorum yumurtlamayı kolaylaştırıyor diye .. eski dr me ınstgramdan yazdım pıhtılaşma sonuçlarımı gösterdim o da ilaç önerdi kullanırım ama hemen almayı düşünmüyorumYeni bir tedavimi gündemde herşey gönlünce olsun
hastaneyi anımsamıyorum tayfun bağışı önerdi astalife diye bir takviye önerdi pro women ile ilgisi yok serbest radikalleri yok ediyor. dna hsarı onarıyor genetik olmayan kısmı düşün.Evet canım ilk adet. Normal sanırım.kontrole gittim. Bır ay sonra baslarız dedi.nereyi hangi doktoru önerdi? Takviye gıda hangisini önerdi . İçeriklerine bakmak lazım netten muhtemelen aynıdır.
iyiyim ben sen nasılsın cinsiyet belli oldu mu ?Selam kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah